• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek, z tym czekaniem na staranka to niezupełnie jest tak jak piszesz, to kwestia indywidualna, ja po poronieniu i zabiegu musiałam czekać 3 miesiące - raz że lekarz kazał, dwa, że musiało sie wszystko ładnie odbudować. Natomiast poronienie bez zabiegu, lekarz mi powiedział, że spokojnie miesiąc czasu odczekać, ale sam zaznaczył że to nie reguła. znam dziewczynę, która po poronieniu gdzie miała czekac minimum 3 cykle, zaskoczyła po pierwszym i cieszy się zdrową dzidzią...Najważniejsze, by gin potwierdził, czy wsio się ładnie odbudowało i do dzieła! :tak:
Dla Twojego aniołka
[*]

Bibinka, mała ciałem, wielka sercem! Takie moje zdanie :tak::-D wiesz, dobrze, że u kobiet rozm.stopy się nie liczy, jak u mężczyzn, bo by było krucho hahahahahahahahahhahahahahahhaa

reklama
maran dobrze że pospałaś:-) Wiesz moja to też ostatnio taka przylepa:szok:jak mnie nie ma to się fajnie bawi czy z mężem czy z babcia a jak ja jestem to cały czas przy mnie

witaj bibinko na kaszek antybiotyk?:szok: Mi Zosia wczoraj trochę kaszlała ale dałam jej syropek i jest na razie ok Gorączki nie ma Ostatnio kaszlała i miała gorączkę poszłam do lekarza sprawdzić i zapalenie gardła :szok:no i antybiotyk

marcepanek przepędź tego doła ,zobaczysz dwie kreseczki :tak::tak: na pewno:tak: staraczki tu dobrze trzymia kciuki:-) &&

ewelinka chyba nos:-D:-D:-D.
mary moja Ala przeziębiona już od zeszłej środy,też jej dawałąm syropki itd.zaczęło przechodzić,ale od niedzieli powtórka z rozrywki,więc do lekarza.zaczęło się przenosic w stronę oskrzeli,więc dlatego antybiotyk:tak:.ale tylko na 3 dni:tak:

monisia - to ty jeszcze możesz kupić normalne buty :tak: Moja koleżanka klnie w cały świat - ma 30 lat na karku 164 w kapeluszu i bucik 33-34 :-D Stópki ma jak dziecko i klnie bo musi buty dziecięce lub młodzieżówki kupować bo nie ma rozmiarówki :-p

bibinka - zobaczę czy się zdecyduję bo przeraża mnie jednak myśl o tym locie z dwójką małych dzieci :sorry: Chyba że dzieciakom melisa w dawce usypiającej albo nocny lot - wtedy Karola by mi normalnie spała a z niemowlakiem sobie dam radę jakoś :-D A ja grila zazdroszczę bo chętnie bym coś smażonego wszamała a tu nikt jak na złość nie robi :-p

Spadam sobie coś obejrzeć póki Karola śpi a potem drugie danie i wypad na dwór z koleżanką :-D Jak dobrze ze ona jedna jeszcze nie ma dzieci i można ją jeszcze gdzieś wyciągnąć :-D
Sol - własnie nie bardzo, bo te 36 tez są tak wąskie jak na dzieci, a ja mam wysoka noge na przegubiu i nie jetem bardzo szczupła;-) więc też mam problem z butami ogromny!!!!!

ewelinka ja nie uważam(tak jak napisała to lekarze zalecają) ,że trzeba dlatego teraz też znów się staram.
A ,że mój Gin nie lekarz ,a człowiek powiedział sam ,że jeśli ja czuje się na siłach to mogę próbować znów bo w środku wszystko ładnie.
W rzeczywistości jednak tak naprawdę to zależy od nas samych. Niektórzy potrzebują pół roku ,rok ,a nawet i więcej są też i tacy którzy pragną dziecka tak bardzo ,że się nie poddają i próbują od razu jak tylko mogą. Nie mniej jednak ustalone są te cyferki 3cykle-poronienie samoistne ,6cykli-poronienie z łyżeczkowaniem dla wiedzy ogółu ,ale każdy lekarz i tak ma swoją indywidualną opinie na ten temat. ;-)

bibinka a to przypadkiem nie powinnaś już jej mieć ,co na to Twój Gin?Bo podobno 8tyg po maxymalnie najpóźniej powinna się pojawić @.

reklama
marcepanek mi jutro 11 tyg minie...mój gin mnie olał,więc poszłam do innego,jak było 6 tyg po zabiegu.zrobiła usg,cytologię itd i kazała cierpliwie czekac:wściekła/y::wściekła/y:.teraz pojechałam w poniedziałek,ale jej nie było,więc będę próbować jutro...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry