ewelina28
Dum Spiro Spero...
Marcepanek, z tym czekaniem na staranka to niezupełnie jest tak jak piszesz, to kwestia indywidualna, ja po poronieniu i zabiegu musiałam czekać 3 miesiące - raz że lekarz kazał, dwa, że musiało sie wszystko ładnie odbudować. Natomiast poronienie bez zabiegu, lekarz mi powiedział, że spokojnie miesiąc czasu odczekać, ale sam zaznaczył że to nie reguła. znam dziewczynę, która po poronieniu gdzie miała czekac minimum 3 cykle, zaskoczyła po pierwszym i cieszy się zdrową dzidzią...Najważniejsze, by gin potwierdził, czy wsio się ładnie odbudowało i do dzieła! 
Dla Twojego aniołka
[*]
Bibinka, mała ciałem, wielka sercem! Takie moje zdanie
wiesz, dobrze, że u kobiet rozm.stopy się nie liczy, jak u mężczyzn, bo by było krucho hahahahahahahahahhahahahahahhaa

Dla Twojego aniołka
[*]
Bibinka, mała ciałem, wielka sercem! Takie moje zdanie

wiesz, dobrze, że u kobiet rozm.stopy się nie liczy, jak u mężczyzn, bo by było krucho hahahahahahahahahhahahahahahhaa
jak mnie nie ma to się fajnie bawi czy z mężem czy z babcia a jak ja jestem to cały czas przy mnie
Chyba że dzieciakom melisa w dawce usypiającej albo nocny lot - wtedy Karola by mi normalnie spała a z niemowlakiem sobie dam radę jakoś