ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam wszystkie staraczki. Trochę sobie ostatnio podczytuje ten wateczek. Niezły luz u was, piszecie dosłownie o wszystkim:-). Chciałabym do was doloaczyc. Dwa tygonie temu poronilam, 6 tydz:-(. Dziś ide na wizytę kontrolna zeby zobaczyć czy wszystko się ladnie oczyscilo i kiedy mogę się znowu starać. Marzy mi się żeby zostać mama 2011.
Witaj,
przede wszystkim bardzo dobrze, że do Nas zajrzałaś, są tu wspaniałe dziewczynki, które przeszły dużo w swoim życiu.
Dla Twojego aniołka zapalam
[*]. Strasznie mi przykro, że straciłaś maleństwo. Nikt nie zasługuje, by doświadczać takiej tragedii, jednakże musimy trzymać się dzielnie i nie poddawać się! Najważniejsze, by po wizycie u gin dostać zielone światełko, by z pełną świadomością zacząć znów działać! Uda Ci się! Trzymam kciuki i pozdrawiam :*
SOL, ja nie dyskutuję, ja napisałam swoją opinię, uważam, że jestem knypkiem i już...

Jestem urobiona....

.wczoraj byliśmy na grillu i wróciliśmy przed 23,Ala padła jak mucha i spała do 9.20
Chyba że dzieciakom melisa w dawce usypiającej albo nocny lot - wtedy Karola by mi normalnie spała a z niemowlakiem sobie dam radę jakoś