• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie staraczki. Trochę sobie ostatnio podczytuje ten wateczek. Niezły luz u was, piszecie dosłownie o wszystkim:-). Chciałabym do was doloaczyc. Dwa tygonie temu poronilam, 6 tydz:-(. Dziś ide na wizytę kontrolna zeby zobaczyć czy wszystko się ladnie oczyscilo i kiedy mogę się znowu starać. Marzy mi się żeby zostać mama 2011.

Witaj,
przede wszystkim bardzo dobrze, że do Nas zajrzałaś, są tu wspaniałe dziewczynki, które przeszły dużo w swoim życiu.
Dla Twojego aniołka zapalam
[*]. Strasznie mi przykro, że straciłaś maleństwo. Nikt nie zasługuje, by doświadczać takiej tragedii, jednakże musimy trzymać się dzielnie i nie poddawać się! Najważniejsze, by po wizycie u gin dostać zielone światełko, by z pełną świadomością zacząć znów działać! Uda Ci się! Trzymam kciuki i pozdrawiam :*

SOL, ja nie dyskutuję, ja napisałam swoją opinię, uważam, że jestem knypkiem i już...:-p

Jestem urobiona....:dry:

reklama
witam dziewczyny popołudniowo z kawką:-)
chciałam spokojnie przeczytać co słychać ale z moja pannicą nie da rady Ostatnio mamula się zrobiła cały czas ze mną :szok:
na spokojnie to mogę posty buni sobie poczytac i sergeevny bo młodej się e motki podobają:-D

nadzieja witam przykro mi z powodu poronienia:-(>mam nadzieje że lekarz pozwoli wam się szybko starać i zostaniesz mamusia 2011:tak:

jsorbek super że widziałaś już dzidziusia

bunia to trzymamy kciuki &&&

krakowianka a co u ciebie przyszła @?

mama czekam na zdjęcie pozytywnego testu w niedziele:-)

U mnie wzrost 168 but 39-40 W ciąży zimowe musiałam kupić 41:szok:

ewcia miłej jazdy na rowerku Kurcze ja w tym roku to tylko parę razy do sklepu i z powrotem jechałam:szok: Muszę znaleźć czas na przejażdżkę

witam w srode
witaj nadzieja, przykro mi z powodu straty Maleństwa, ale tym razem musi być dobrze :)
ja dziś musze pochwalić moją Małą Królewnę bo w nocy była tylko jedna pobudka a nad ranem zasnęła w strasznie dziwnej pozycji bo spała oczywiście ze mną i głowe między moje cycusie włożyła a swoimi rączkami objęła moje przedramie i tak spała uwaga do 8:50!!! ona teraz taka sie zrobiła przylepa, jakby sie bała, że jej zniknę, że ją zostawie i nigdzie mnie samej nie wypuści... wiec dziś sie w miare wyspałam, choć ramie mnie boli od tej dziwnej pozycji bo nie chciałam jej ruszać bo sie bałam, że sie obudzi i rozzłości tak z nią leżałam ze 3-4 godziny i teram mnie ramie boli... ale nic to...
życze wszystkim dobrego popołudnia i bede zaglądać w miare mozliwości :)

Cześc:)
No i dupa z poczytania i popisania... jeszcze gorzej niż wczoraj! Przyszly 2 wielkie wydawnictwa i do tego duże faktury i księgowa stała nademną jak sęp żebym posprzawdzała i policzyła wszystkie książki. Aż sie zasapałam bo to ponad tysiąc sztuk było (koleżanki do pomocy naszczęście miałam) i trochę się zeszło... Ale się opłaciło bo mamy wydane 70% dotacji i nie będziemy placić odsetek uffff.

Teraz idę poukładac je wszystkie ładnie i na każdą nakleić naklejkę że finansowane z UE...

Miłej reszty dnia:)

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM:tak::-)

ale dziś u nas upał:szok::szok:.byliśmy z Alą u lekarza,bo ciągle kaszle i dostała antybiotyk na 3 dni:baffled:.wczoraj byliśmy na grillu i wróciliśmy przed 23,Ala padła jak mucha i spała do 9.20:tak::-).dziś znów grill się szykuje,ale z pewnością krótszy:tak:

mama super,że mebelki juz kupione:tak:.i znów poszliście na pogrzeb,ehh:-(:-(...
wisienka miłego wyjazdu i obyś szybko papiury pozałatwiała:tak:
sorbuś bardzo się cieszę,że wszytsko ok:tak:
maran fajnie,że Ala dała pospać:tak:
bunia super ta Twoja ciężarówka,mam nadzieję,że niedługo do niej dołączysz:tak::-)
aga niezły ten basen:tak:
sol fajny wyjazd Ci się zapowiada:tak:
nadzieja przykro mi;((
monia,monisia,ewelinka,mary,zapmarta,agatek witajcie:tak:

he he,to ja w sumie jestem najmniejsza z najmniejszą stopą:-D:-D

Ostatnia edycja:
To jeszcze raz ja...normalnie wpadłam w doła tak strasznie chciałabym już teraz zobaczyć cudowne dwie kreseczki ,bądź po prostu wiedzieć ,że znów jestem w ciąży.:-(
nadzieja tule współczuje i rozumiem sama niedawno straciłam gwiazdeczkę22.05.2010
[*] i na początku nawet starałam się sobie wmówić ,a może jednak nie. Niestety jak głupia robiłam masę testów ciążowych z 20...ale kreseczka z dnia na dzień stawała się jaśniejsza aż po trzech tygodniach znikła zupełnie. Teraz jestem już po jednej @ a i nie miałam łyżeczkowania więc znów próbuje i Gin dał mi zielone światło. Wiem jak trudno jest się z tym pogodzić przez miesiąc miałam ciche dni płakałam w dzień i w nocy. Nie pomogło zbytnio ,ale widocznie tak musiało być. Jeśli tylko czujesz się na siłach niedługo znów możecie próbować wpierw jednak minimalnie tą jedną @ trzeba mieć no i w środku musi ładnie wyglądać. Po samoistnym poronieniu wczesnej ciąży lekarze zalecają odczekanie 3cykli po łyżeczkowaniu minimalnie 6cykli z tym ,że przy tym pierwszym nie koniecznie i nie zawsze trzeba 3cykle. Jak już mówiłam dużo teraz zależy od was...Ściskam mocno :blink:

monisia - to ty jeszcze możesz kupić normalne buty :tak: Moja koleżanka klnie w cały świat - ma 30 lat na karku 164 w kapeluszu i bucik 33-34 :-D Stópki ma jak dziecko i klnie bo musi buty dziecięce lub młodzieżówki kupować bo nie ma rozmiarówki :-p

bibinka - zobaczę czy się zdecyduję bo przeraża mnie jednak myśl o tym locie z dwójką małych dzieci :sorry: Chyba że dzieciakom melisa w dawce usypiającej albo nocny lot - wtedy Karola by mi normalnie spała a z niemowlakiem sobie dam radę jakoś :-D A ja grila zazdroszczę bo chętnie bym coś smażonego wszamała a tu nikt jak na złość nie robi :-p

Spadam sobie coś obejrzeć póki Karola śpi a potem drugie danie i wypad na dwór z koleżanką :-D Jak dobrze ze ona jedna jeszcze nie ma dzieci i można ją jeszcze gdzieś wyciągnąć :-D

reklama
ewelinka któraś z dziewczyn ma tak,jak ja 160 cm,ale ja mam stopę 35:-D,wiec w sumie jestem najmniejsza:-D.ostatnio chciałąm kupić klapki,w całym sklepie obuwniczym nie było na mnie rozmiaru...
marcepanek witaj!pocieszę Cię,Ty chociaż miałaś już @,a ja od zabiegu 14 kwietnia nie:baffled:
sol to może być problem- podróż z 2 dzieci,ale nie martw się na zapas;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry