Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No ciekawa jestem bardzo, czy się oświadczyny szykują...
Przykro mi z powodu Fasolki...
Ale najważniejsze pozytywne nastawienie - będziemy trzymać kciuki za jak najszybsze i owocne staranka
I zostań z nami - fajnie tutaj

Witam wszystkie staraczki. Trochę sobie ostatnio podczytuje ten wateczek. Niezły luz u was, piszecie dosłownie o wszystkim:-). Chciałabym do was doloaczyc. Dwa tygonie temu poronilam, 6 tydz:-(. Dziś ide na wizytę kontrolna zeby zobaczyć czy wszystko się ladnie oczyscilo i kiedy mogę się znowu starać. Marzy mi się żeby zostać mama 2011.

A ja podobnie - 162 cm wzrostu, a bucior 38.
Buziole!
i bucior 39 w porywach do 40 to dopiero jestem gigancior 
sie okazało ze pózniej zaszłam 

Ja też mam przeczucie, że ten 11 lipca - dzień testowania - będzie dla Mamy szczęsliwym dniem!hehe widze ze temat wzrostu się rozwinał ja mam 179i bucior 39 w porywach do 40 to dopiero jestem gigancior
mama nie moge się doczekać twojego usg i testu tez ale testu to jestem pewna raczej ;-)![]()

Dzieki za przypomnienie- lecę zrobić sobie pyszna kawusięA ja podobnie - 162 cm wzrostu, a bucior 38.
Kciukasy za staranka!!! :-):-)
Ja tymczasem lecę po kawkę, jakieś ciśnienie niskie, czy co... Spać mi się chce.
A za 2 h przychodzi z pracy mój M. i będziemy robić plan, co jest do roboty w mieszkaniu, bo chcemy sprzedać i się do większego wyprowadzić. :-)
A potem ja mam wychodne - idę do kina! :-):-)
Mam nadzieję, kochane, że Wam miło mija środa!Buziole!