• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wszystkie staraczki. Trochę sobie ostatnio podczytuje ten wateczek. Niezły luz u was, piszecie dosłownie o wszystkim:-). Chciałabym do was doloaczyc. Dwa tygonie temu poronilam, 6 tydz:-(. Dziś ide na wizytę kontrolna zeby zobaczyć czy wszystko się ladnie oczyscilo i kiedy mogę się znowu starać. Marzy mi się żeby zostać mama 2011.

Mama - dzisiaj na popołudnie do pracki - jak zwykle :dry:
Sol - no faktycznie 8 godzin w samolocie z dwójeczką dzieci to chyba fizycznie niemożliwe :sorry:

A ja sie nie mogę doczekać naszej rocznicy - to już najbliższy poniedziałek! Ale przypuszczam, że będziemy świętowali w niedzielę, bo to weekend w końcu :tak: No ciekawa jestem bardzo, czy się oświadczyny szykują... No i będziemy być może już w swoim mieszkanku nowo wynajętym, więc poszalejemy

Nadzieja - witaj Kochana i zapraszamy do siebie! :tak: Przykro mi z powodu Fasolki... :sad: Ale najważniejsze pozytywne nastawienie - będziemy trzymać kciuki za jak najszybsze i owocne staranka :tak: I zostań z nami - fajnie tutaj :tak: :laugh2:

Zmykam kobietki na pocztę - zaraz wracam :tak:

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie staraczki. Trochę sobie ostatnio podczytuje ten wateczek. Niezły luz u was, piszecie dosłownie o wszystkim:-). Chciałabym do was doloaczyc. Dwa tygonie temu poronilam, 6 tydz:-(. Dziś ide na wizytę kontrolna zeby zobaczyć czy wszystko się ladnie oczyscilo i kiedy mogę się znowu starać. Marzy mi się żeby zostać mama 2011.

Po pierwsze - WITAM SERDECZNIE!!!
Po drugie tulam z powodu dzidzi i &&&&&&&&&&&&&&&&& za nowe staranka!!!! Rozgość się!!!!
Witam was dziewczynki!!!!!
Jak Wy piszecie że jestescie niskie, to co ja mam powiedzieć - 160 no i bucik symetrycznie 36 - to sie nazywa krasnal

Gratulacje dla was Kochane!!!
Moja @ jakas leniwa - rozkręca sie wolno jak slimak....byle szybko poszła i staranka, staranka na całego!!!!!:-D

Nadzieja - witaj na forum. :-) Przykro mi ogromnie z powodu straty dzieciątka... :-(:-( Ale nie poddawaj się, jeszcze masz ogromną szansę być mamusią w 2011! :-):-) Trzymam kciuki!

Jak Wy piszecie że jestescie niskie, to co ja mam powiedzieć - 160 no i bucik symetrycznie 36 - to sie nazywa krasnal

Gratulacje dla was Kochane!!!
Moja @ jakas leniwa - rozkręca sie wolno jak slimak....byle szybko poszła i staranka, staranka na całego!!!!!:-D

A ja podobnie - 162 cm wzrostu, a bucior 38.
Kciukasy za staranka!!! :-):-)

Ja tymczasem lecę po kawkę, jakieś ciśnienie niskie, czy co... Spać mi się chce.
A za 2 h przychodzi z pracy mój M. i będziemy robić plan, co jest do roboty w mieszkaniu, bo chcemy sprzedać i się do większego wyprowadzić. :-)
A potem ja mam wychodne - idę do kina! :-):-)

Mam nadzieję, kochane, że Wam miło mija środa! :tak: Buziole!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe widze ze temat wzrostu się rozwinał ja mam 179 :-D i bucior 39 w porywach do 40 to dopiero jestem gigancior :-D

Sol mam prośbe zmienisz mi suwaczek u siebie bo tam jest troche termin zle :sorry2: sie okazało ze pózniej zaszłam :sorry2:

mama nie moge się doczekać twojego usg i testu tez ale testu to jestem pewna raczej ;-):tak:

hehe widze ze temat wzrostu się rozwinał ja mam 179 :-D i bucior 39 w porywach do 40 to dopiero jestem gigancior :-D

mama nie moge się doczekać twojego usg i testu tez ale testu to jestem pewna raczej ;-):tak:
Ja też mam przeczucie, że ten 11 lipca - dzień testowania - będzie dla Mamy szczęsliwym dniem! :tak::tak:

Jsorbek - a jak u ciebie samopoczucie, przyszła mamusiu? :-):-)

sorbuś ty gigancior? to chyba przeoczyłaś posta z moimi wymiarami- 183cm wzrostu a stopa 42/43. i kto tu jest Guliwerem?

reklama
A ja podobnie - 162 cm wzrostu, a bucior 38.
Kciukasy za staranka!!! :-):-)

Ja tymczasem lecę po kawkę, jakieś ciśnienie niskie, czy co... Spać mi się chce.
A za 2 h przychodzi z pracy mój M. i będziemy robić plan, co jest do roboty w mieszkaniu, bo chcemy sprzedać i się do większego wyprowadzić. :-)
A potem ja mam wychodne - idę do kina! :-):-)

Mam nadzieję, kochane, że Wam miło mija środa! :tak: Buziole!
Dzieki za przypomnienie- lecę zrobić sobie pyszna kawusię i za momencik do Was wracam....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry