Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bom pazernota..wiecznie mało...mało...mało...ja chciec więcej...więcej...wiecej...;-)(zartuję)
super hiper i wogule ekstrasikcześc kochane - nie nadrobiłam bo nie mam narazie kiedy ale chciałam się pochwalić
Byłam wczoraj u gina - zobaczyłam moja laleczkę - dosłownie laleczka mi się skojarzyła bo Majcia ma taka malutkado zabawy - więc moja laleczka juz ma rączki i nózki i super serduszko słyszałalm tez - byłam u innego gina - i to jednak 8 tydz i 2 dni czyli pózniej niz myślałam zaszłam ale to niz najwazniejsze ze wszystko ok
lekami mi sie też kazał zupełnie nie przejmowac bo to był dopiero 1 tydzien to na pewni nic sie nie mogło stac - takze jestem mega szczęśliwa
Noi i powiedziałam szefowi - przyjął to super pogratulował - obgadalismy jak to załatwimy potem poszeł księgowej powiedziec jak to okreslił tajemnice hahah i powiedział ze sie cieszy także ja tez jestem mega happy
No to sie pochwaliłam - zaraz jada na delegacje to spróbuje was nadrobić![]()

Niech już ta niedziela przyjdzie, bo sie nie doczekam... Staram się olewać cokolwiek mi dolega, ale wiecie jak to jest...