• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki dziewczyny - super uczucie i laleczka przecudna taka malusia ma 17 mm a juz ma rączki i nózki - czad normalnie :-D

bunia jak teścik - czekamy na wieści

reklama
Bom pazernota..wiecznie mało...mało...mało...ja chciec więcej...więcej...wiecej...;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D (zartuję)

też tak mam :):):):)

cześc kochane - nie nadrobiłam bo nie mam narazie kiedy ale chciałam się pochwalić :-D

Byłam wczoraj u gina - zobaczyłam moja laleczkę - dosłownie laleczka mi się skojarzyła bo Majcia ma taka malutka :-D do zabawy - więc moja laleczka juz ma rączki i nózki i super serduszko słyszałalm tez - byłam u innego gina - i to jednak 8 tydz i 2 dni czyli pózniej niz myślałam zaszłam ale to niz najwazniejsze ze wszystko ok
lekami mi sie też kazał zupełnie nie przejmowac bo to był dopiero 1 tydzien to na pewni nic sie nie mogło stac - takze jestem mega szczęśliwa

Noi i powiedziałam szefowi - przyjął to super pogratulował - obgadalismy jak to załatwimy potem poszeł księgowej powiedziec jak to okreslił tajemnice hahah i powiedział ze sie cieszy także ja tez jestem mega happy

No to sie pochwaliłam - zaraz jada na delegacje to spróbuje was nadrobić :tak:
super hiper i wogule ekstrasik :) no i troche zazdroszcze :)

marylko przesyłam &&&&&&&&&&&&&& żebys za tydzień cieszyła się tak jak ja teraz i żebyś nie musiaął juz zazdrościć

fluidki dla wszystkich staraczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki Dziewczynki Kochane

sorbuś gratuluję i cieszę się, że szef tak dobrze przyjął wieści Jednak nie wszyscy to takie "skurczybyki" wredne, jak się często słyszy...

ewelinka - znam ten ból... nic się samo nie zrobi, a człowiek by przecież poleżał, książkę poczytał, obejrzał film...

Wisieńka no to udanego wyjazdu Kochana

jaewa - ja to czasami narzekam, że jak wchodzę po pracy na bb to już nikogo nie ma, ale w Twojej strefie czasowej to już całkiem poprzestawiane

Agnieszka.k.k. - dzisiaj tez do pracki?..

Bunia
gdzie jesteś z tym teścikiem???????

No i gdzie jest mama?

A u mnie mam nadzieję, że dzisiaj coś ruszy do przodu. G. jedzie dzisiaj oglądać 2 mieszkania - trzymajcie kciuki, żeby się udało wynająć któreś z nich...

edit:

Marylka całusy Kochanie :*

jestem, jestem

sorbuś super wieści. no i okazuje się, że wszystkie tak się bałyście powiedzieć w pracy, a tu takie zaskoczenie. świetnie

ja myłam lodówkę, wszystkie półki i szufladki- trochę tego jest bo to duuuuuuża lodówka. kupiliśmy rok temu, bo nasza (kupiona w komisie) ześwirowała i zaczęła grzać a nie chłodzić i jednocześnie pralka się wtedy też nam zepsuła- wkładało się czyste, wyciągało brudne. ale moja mama miała jeszcze moją kaskę to za te 3000 kupiliśmy sprzęt. i od razu wzięliśmy taką mega lodówkę- bo jak będzie dziecko to więcej miejsca trzeba. a takie sprzęty się nie psują szybko.

miałam też telefon!!! w piątek jadę na rozmowę kwalifikacyjną!!! do biura doradztwa finansowego, jako sekretarka. mi to pasi, bo chcę taką właśnie pracę- przychodzę, robię swoje i jadę do domu z czystym sumieniem. ostatnio mi dzwonili na doradcę finansowego, ale to umowa zlecenie, a w dodatku takie warunki, że mi sie odechciało- własne auto (nie będę mojego zużywać), brak składek, chorobowego, urlopu, a jeszcze zlecenie raz na 3 miesiące- to bym się najeździła a zarobiła miesięcznie jakieś 200zł może, bo się dowiedziałam, że oni dają mało zleceń, płacą od jednego a w dodatku na koniec umowy. a umowa na 3 miechy, więc 3 miechy robić i czekać na kaskę. a w ten piątek to mam nadzieję, że coś się uda wkońcu. zależy mi na pracy. a jako sekretarka to się sprawdzę, bo kiedys pracowałam w recepcji w firmie i bardzo mnie chwalili- więc jakieś referencje już mam

no a testa zrobiłam- druga kreska bladziutka, więc już po owu. mam nadzieję, że wczorajsze przytulańce zaowocują za 2 tygodnie dwoma kreskami na ciążowym teście

Nio to Buniu-trzymamy &&&&&&&&&&&&& za prackę. A tu jak dziewczyny trzymają-to zawsze wychodzi-więc niedługo będą gratki z okazji nowej pracki :-) ale mi się zrymowało :-D
Ten teścik-też fajnie-czyli że już była-i najważniejsze że wykorzystaliście efektywnie czas. Oby owocnie :-):tak:

Hej dziewczyny!
Jeju, ale ja śpię ostatnio... Jak nie mam zmiany, to mnie wołami z wyrka ściągnąć nie można... :-D:-D:-D
Dziś 30 dc, a ja się tak denerwuję... :szok::szok::szok: Niech już ta niedziela przyjdzie, bo sie nie doczekam... Staram się olewać cokolwiek mi dolega, ale wiecie jak to jest...
Bunia - mam nadzieję, że udało Wam się zafasolkować i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanie za 2 tyg.!
Jsorbek - super wieści, gratuluję! ;-);-)
Mama - miłego meblowania!
Duzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich staraczek!

reklama
jestem-meble zakupione,Tomi z Domisiem skrecaja!!goraco jak sam skur....czybyk;-)
Na 14.00jedziemy na ten pogrzeb o ktorym czoraj pisalam bo ten Kuba co zginal to z Tomkiem moim do klasy chodzil i Tomi chce jechac a poza tym polozna ktora przychodzila do mnie jak urodzilam Domisia to Jego mama-jaki ten swiat maly.Gosciu mial 38 lat....

potem na 16.00 przyjezdzaja znajomi na grilla z 2 dzieci takze bedzie milo

SORBUS- wiesci rewelka-i po usg i w pracy!!!!!
BUNIA- suuuper ,ze owulka byla t teraz razem czekamy do przyszlego poniedzialku:tak:
WISIEŃKA- pozalatwiaj wszystko w banku &&&&&&& zacisniete,zeby szybko poszlo!!
EWELINKA- jak tam auto umyte??dzwonili z radia??
zapomnialam co jeszcze mialam napisac:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry