• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny. Ja to zwariuje jeszcze nie jestem w ciąży (a może jestem ,ale nie wiem:-D) a mam humory ze skrajności w skrajność. Normalnie ogarnia mnie już frustracja to okropne. Mam od rana takiego nerwa ,a tak naprawdę nie wiem czemu. Bez powodu cholera aż żołądek podchodzi mi do gardła. Dobra może nic więcej nie mówię bo po co i wam mam psuć humor...grrr...

Nie ma to jak schłodzona maślaneczka w taki upał....mniami.... 32 stopnie :szok:

Marcepanek, witaj, oby ta huśtawka nastrojów cosik wywróżyła ;-)

Qrcze, już by mogli dzwonić z zet-ki no.....czekam i czekam...:nerd:

Ostatnia edycja:
Ewelinka Ty jak moja mama ona tez gra i gra i ma nadzieje ze wygra :-D Pamietam jak mi mowila ze SMSa musiala wyslac zawsze przed....chyba ze sie myle ale jej sie nie poszczescilo a grala juz pare razy :)
Moze Ty dasz rade wygrac???:-D &&&&

Agnieszka ten basen wyglada super ale jakos jak dla mnie strach sie tam kapac ;-) My lecimy z moim S przed przeprowadzka do Japonii do mojego S brata i bedziemy przelatywac jak zwykle przez Singapur ale chyba nie skorzystam....Ja bym sie tam bala ze to sie zawali albo co:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelinka Ty jak moja mama ona tez gra i gra i ma nadzieje ze wygra :-D Pamietam jak mi mowila ze SMSa musiala wyslac zawsze przed....chyba ze sie myle ale jej sie nie poszczescilo a grala juz pare razy :)
Moze Ty dasz rade wygrac???:-D &&&&

Ja jestem zdania, że szczęściu trzeba pomagać ;-)
Już wygrałam kiedyś w Zetce, więc wierna jestem :-D:-D:-D
Już mam plan wydatków na te 100tys i chyba mało...:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry