• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agatek ja koło 11 będę robić owu-testa. zobaczę czy kreski będą jaśniejsze, czy ciemniejsze niż wczoraj.

a boli mnie prawe jajo- może coś tam dziś pękło? jak usiadłam na dupkę, to aż jęknęłam. nigdy tak nie miałam wcześniej (bo nie miałam owu, a potem była zahamowana).
dziś jedziemy na zakupki- wypłata jest, to trzeba wszystko popłacić i pokupować jutro pojedziemy sobie na targ- muszę nowe sandały mieć. a u mnie to problem z butami wierzycie w Wielką Stopę? jak nie to zaraz uwierzycie- mam rozmiar stopy 43!!!!!!! a jeszcze rok temu 41/42. jakiś mutant jestem, stopy mi rosną jeszcze

wisienka fajnie, że wyspana. a z kotem to i dobrze, jak się nie umie nauczyć. widać ma "wsiowy" charakterek
mama no to powodzenia z meblami- wstawianie i skręcanie, fajna rzecz

reklama
Bunia, jaki Ty masz rozmiar???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:
To Ci powiem, że musisz czuć się wyjątkowa, bo to rzadkość spotkać u kobiet taki rozm. :tak:

Bunia, jaki Ty masz rozmiar???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:
To Ci powiem, że musisz czuć się wyjątkowa, bo to rzadkość spotkać u kobiet taki rozm. :tak:

wyjątkowa? ja się czuję jak wybryk natury jak mam iść do sklepu po buty!!! takie adidasy czy półbuty to czasem pasują 42, ale przeważnie muszę kupować takie unisex- rozmiar męski, a wygląd damski. albo wogóle męskie adidasy, tylko w takich kolorach, żeby nie podpadło. najgorzej z sandałami- mam tak długi palec, że muszę mieć rozmiar większe, bo on mi wystaje zawsze miałam problem z dużymi stopami. na szczęście mam parę ładnych szpilek i wogóle typowo damskich butów- ale to wszystko z Niemiec, bo w Polsce nie kupię. a na zimę buty mi kupić to już wogóle. jaką ja traumę przechodzę chodząc po obuwniczych. tyle modeli by mi sie podobało, a ja muszę brać nie to co mi się podoba, ale to co pasuje. ale teraz na zimę kupię sobie glany i będzie dobrze. wcześniej nie mogłam kupić, bo miałam nogę operowaną i jeszcze było za szybko. ale teraz kupię i będę miec problem z zimowymi butami z głowy.

ale naprawdę nie jest łatwo z taką stopą. niektóre buty to mam rozmiar większe od mojego męża on ma nogę 41 ewentualnie 42, zależy od modelu. a u mnie czasem 43.

Wow Bunia to Ty wysoka musisz byc! Mi sie zawsze wydawalo ze ja mam duza z moim 39 :-D

Jak masz dlugi palec to sie nie martw, zawsze mozna uciac i bedzie po klopocie:-D;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się,

wisieńka, ten spray odstraszający nic nie daje, ja też próbowałam... dobra decyzja. Mój jeden też jedzie na wieś, nie mam już siły do niego. Szkoda tylko, że nie może być u kogoś z rodziny.

marylka, mega utargu życzę.

spadam robić bo mam koniec m-ca.

bunia - nie przejmuj się moja siostra nosi kajaki 44 :-p A jak mąż spać nie daje to się poduszką takiego przykrywa i po kłopocie :-p
jaewa - a dziękuję dobrze :-D A ja żałuję że nie skorzystaliśmy z mężem z okazji 3 lata temu żeby na Nową Zelandię wyemigrować ale jakoś tak :-p A jak się Karola zapowiedziała to już po ptokach było :-( A w przyszłym roku jak chcesz to możemy się pomiędzy spotkać bo kolega zaprosił mnie do siebie na Lombok do Indonezji.

Spadam bo małżyk już pod domkiem :-D

Miłego dnia wszystkim :-D

Wow Bunia to Ty wysoka musisz byc! Mi sie zawsze wydawalo ze ja mam duza z moim 39 :-D

jakby nie było to mam 183cm wzrostu toć mówię, że mutant

a palca utnę, jak przyjdzie z butem jakiś książę- żeby mi noga pasowała. to może w prezencie fundnie nam dom i będzie oki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol bardzo chetnie tylko napisz jaki to bedzie miesiac :-D Zabierasz dzieciaczki ze soba?;-)
Bunia przy takim wzroscie musisz miec duza noge, proporcje zachowane nie martw sie :*

reklama
wiecie no- stopa wielka to to leję, bo przywykłam. ale teraz robią takie fajne buty, że normalnie chyba się na terapię jakąś zapiszę, że ich mieć nie mogę kiedyś mi się raczej takie nie podobały, więc nie było mi żal. ale teraz np. marzę o rzymiankach, bo mi się tak bardzo podobają. no i zostaje mi tylko pomarzyć, a kupię pewnie znowu męskie sandały, tylko że w jasnym kolorze. i tu boli.
kiedyś na przystanku facet miał takie same buty jak ja tak mi się przyglądał i przyglądał i na buty zaglądał. wkońcu ja do niego- "co, damskie butki się kupiło?". no i go zgasiło. a koleś pewnie i tak miał mniejszą stopę ode mnie a buty naprawdę wyglądały na damskie. co też sobie musiał biedny facet pomyśleć.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry