• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie staraczki 2011 roku ja planuje rozpocząć starania w przyszłym roku więc prawdopodobnie będę mamą w 2012 roku. znam kilka z was z tej grupy, więc ośmieliłam się napisać i poprosić o pomoc w wyborze. Lekarz zalecił mi bowiem kwas foliowy ale tych preparatów jest troche, czy może mogłybyście mi coś polecić? Może jakiś preparat łączony z jakimiś witaminami, co o tym sądzicie?
Mam nadzieję, że was nie zanudzam pewnie już z milion razy ktoś o to pytał, ale ja jestem tu od niedawna, a tu tyle się dzieje:-)
Będę wdzięczna za pomoc

Witaj, super, że do nas zajrzałaś :-)
Jeżeli chodzi o kwas foliowy...ja osobiście łykam "Folik" bez żadnych dodatkowych witamin, bo mój gin jestzdania, ze skoro wyniki są ok to nie ma sensu faszerować się witaminami....ale jeżeli już tak bardzo byś chciała to w sumie w każdym zestawie witamin jest kwas foliowy, tylko w róznych dawkach, np. Vigor Complet, Falvit, Vitaral, Geriavit Pharmaton, więc wybór jest...

Bunia,
cześć. no nie ma to jak swoje ogórtasy :-)

reklama
Fajnie by było wszystkie sie spotkać!!! Ale by się działo! :-D:-D:-D:-D:-D Tylko ostrzegam ja to ADHD i gaduła...:zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D:-D
oj fajnie fajnie

:-D:-D to zapraszam, małosolne..takie 2-dniowe....jeść garściami....:-D:-D
Miłego rosołowania :-D:-D

Oj tak, narobiłam się, ale teraz siedzę na tarasie i wsio wygląda bajecznie, mucha nie siada!!!!!!! :-D:-D:-D:-D tylko kurza melodia kret mi zrył przy płocie mega korytarz, wiesz jak wytepic dziada może???

Dziękowac za czukuladkę, wpierdzielaju :-D:-D:-D:-D
A chłopa to przez kolano dzis przełoże i prać będę ile wlezie, bo niedobry pitol z niego, nawet mnie nie pożałował ani..ani...(pewnie "prańsko" mu sie spodoba) :-D:-D:-D:-D

Jaewa,
oj bo skorzystam!!!!!!!!! Ja równiez zapraszam do siebie, pobyt + wyżywienie gratis!!!!! :-D
wiesz ja myśle że on specjalnie cie nie pożałował bo liczył na taką kare :)

AGNIESZKA- a no pekly dwa i teraz czekam do nastepnej soboty na testowanie i sie okaze czy nam sie udalo a jesli tak to poetm poobgryzam wszystkie poznokcie czekajac na wizyte -ile bedzie :tak::-D:-D:-D
EWELINA- ja ostatnio kupilam taki proszek i wsypuje sie go do norki i jak to zrobilam to od miesiaca nie ma gnojka!!nazywa sie to KRET,PIES,KOT-STOP firma Target dla domu-kupilam to w Leroy Merlin-polecam-u mnie dziala jak nic innego. A -kobietko wstaw fotki ogrodu-naciesze oczy!!

JAEWA- no my bysmy chetnie skozystali z zaproszenia ,ale na nasza rodzine to bedzie za bilety ponad 20.000 wiec odpada:sorry2:Ty wlatu do mnie:-D:-D:-D:-D:-D

JA DZIS robie malosolne i tez bede jesc garsciami-Tomi je dopiera jak sie ukisza-dziwny:dry:
hahaha a ja też lubie dobrze ukiszone :)
Cześć dziewczyny
za może któraś z was jakiegoś gin z Opoczna?
Przeprowadziłam się tu niedawno i nie mam się kogo poradzić.
Dzięki za odp:-)
hej testujemy tego samego dnia :)

Witam wszystkie staraczki 2011 roku ja planuje rozpocząć starania w przyszłym roku więc prawdopodobnie będę mamą w 2012 roku. znam kilka z was z tej grupy, więc ośmieliłam się napisać i poprosić o pomoc w wyborze. Lekarz zalecił mi bowiem kwas foliowy ale tych preparatów jest troche, czy może mogłybyście mi coś polecić? Może jakiś preparat łączony z jakimiś witaminami, co o tym sądzicie?
Mam nadzieję, że was nie zanudzam pewnie już z milion razy ktoś o to pytał, ale ja jestem tu od niedawna, a tu tyle się dzieje:-)
Będę wdzięczna za pomoc
hej kobitko zostań z nami staraczkami :):):):) ja sie nie znam na witminach :( tylko kwas foliowy mi do głowy przychodzi :)

witam wszystkie niewitane dziewczynki :):):):) a jak tam sie nasze ciężarówki dziś czują ??????
no i dziękuje wszystkim za kciuki odnośnie utargu teraz tylko czekać asz klienci sie obudzą i wyruszą na zakupy :) może co niekturzy już podostwali wypłaty wcześniej :):):):)

Witam nowe staraczki, ja wlasnie jem wczesna kolacje.

Bunia wiem cos o grzybicy, zawsze ta dolna mnie lapie po antybiotykach :( A moj tez chrapie, wtedy ja za koc i ide na sofe :)
Mama masz PW.;-)

Helllołłłłłłłłłłłłłłłłłłł :-D:-D:-D
Mama-ja tam trzymam kciuki za Ciebie tak-ze mnie paluszki bolą :-( nio ale czasem trzeba zagryźć ząbki w czynieniu dobrych uczynków :-D:tak::tak::tak::tak:

Taki aniołek się ze mnie zrobił. Ja podobnie jak owieczka/Bunia mam mega zaje..... dobry humorek-oby jak najdłużej ;-) choć ostatnio jak wracam z pracki do domu-to mnie mężul wkurza :-D:-D:-D:-D

Tak sobie myślę, że też się powpraszam na imprezki, wino i wloty/wyloty do Was :-D:-D:-D:-D choć może bez wina-może fasolinka będzie-to nie można :-) jeszcze 7 godzinek i zobaczę jak moje kreski owulacyjne :-D:-):tak::tak::tak:

Witajcie kochane. To ja sie dziś wyspałam. Uff w końcu bo ostatnio budzilam sie o 5. Chyba stres mnie puszcza popracowy. Teraz siedzę z owocową herbatką pachnącą :tak:
Jaewa ja juz pakuję sie i lecę do ciebie, z wielka przyjemnością :-)
mama małosolne, mniam i to właśnie nie ukiszone, Tom się nie zna a Pol ma to samo.:-D
agnieszka to podeslij mi kilka gołabeczków na obiad, ja dziś zostawiam Pola na 3 dni bo w piatek do mnie dojeżdża i jadę do taty. To dam mu na obiadek.Jestem tam zameldowana a wstyd powiedzieć nie mam wymienionych dokumentów i teraz, żeby brac L4 czy załatwić coś do kredytu w banku muszę całe stosy dokumentów nosić. Więc jade je w końcu wymienic.:cool2:

Dziś też jedzie Ibiza , decyzja podjęta. Nie przestaje kupac i sikac pod drzwiami a ja 10 razy dziennie myje podłogi. Nie ma to sensu bo nic nie pomaga nawet spraye odstraszające.

hej Wisienka ciesze sie ze stres puszcza :* :) a co do zaproszenia wciaz aktualne :) Za dwa miesiace przeprowadzamy sie do wiekszego domku wiec miejsca bedzie sporo :-)

reklama
mama udanych zakupów :) ale masz śliczne sówaczki a najbardziej mi sie ten z odliczaniem podoba :)

wisienka oby szybko udało sie wszystko załatwić :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry