agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam się w środę 
U mnie ciepło i mega słonecznie...
U mnie ciepło i mega słonecznie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zebys sie nie wyjalowila!!bierzesz jakies prebiotyki???-te pozytywne bakterie??tule Cie i podaje czekoladke

dzis sobie odpoczniej i naciesz oko tym co zrobilas

i prosze-dla Ciebie tez czekoladka!!
;-)wszyscy chca wszystko na juz!!!

Ej dziewczynki to moze w trojke balange zrobimy?
Ewenika kochana ale bym pojadla!!!!Same pysznosci
Zabieraj te talerze bo zjem wszystko!!!!!![]()

a łososia w razie co, sie dokupi, bo tylko 2 sztuki uwędzone ;-)

trzy mam kciukasy aby poszło po Twojej myśli 
Zapraszam serdecznie do mnie, pobyt i wyzywienie za darmo;-) niestety przelot na wlasna kieszenFajnie by było wszystkie sie spotkać!!! Ale by się działo!Tylko ostrzegam ja to ADHD i gaduła...
![]()
![]()

Witam się porannie :-)
ewelinko - ehh - ogóreczki domowo kiszone
A ja spadam po włoszczyznę bo mi się rosiołu zachciało![]()

to zapraszam, małosolne..takie 2-dniowe....jeść garściami....

EWELINA- Ciebie tez tule-wiem jak to jest narobic sie w ogrodziedzis sobie odpoczniej i naciesz oko tym co zrobilas
i prosze-dla Ciebie tez czekoladka!!
milego i udanego dnia wszystkim zycze!!!duzo radości ,malo smutków i ...pociechy z mężów![]()

tylko kurza melodia kret mi zrył przy płocie mega korytarz, wiesz jak wytepic dziada może???

bo serwuję dziś gołąbki 
ewelina hejka
To Ja także zapraszam do siebie na wyspybo serwuję dziś gołąbki
![]()

<ślinotok>to zapraszam, małosolne..takie 2-dniowe....jeść garściami....
Miłego rosołowania
Oj tak, narobiłam się, ale teraz siedzę na tarasie i wsio wygląda bajecznie, mucha nie siada!!!!!!!tylko kurza melodia kret mi zrył przy płocie mega korytarz, wiesz jak wytepic dziada może???
Dziękowac za czukuladkę, wpierdzielaju
A chłopa to przez kolano dzis przełoże i prać będę ile wlezie, bo niedobry pitol z niego, nawet mnie nie pożałował ani..ani...(pewnie "prańsko" mu sie spodoba)
Jaewa, oj bo skorzystam!!!!!!!!! Ja równiez zapraszam do siebie, pobyt + wyżywienie gratis!!!!!![]()

To bedzie na zasadzie wymiany Ty goscisz mnie z przyszlym malzem a ja Ciebie z Twoim;-)