• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie w piekny sloneczny dzien-kawke wypilam na ogrodzie wsród róż-cuuudownie!!Tom podlal ogród,Domi beiegal w majtasach a ja sluchalam z zamknietymi oczami jak spiewaja ptaszki i pilam kawke,Zuza w przedszkolu dzis ostatni dzien-teraz lipiec w domku. zaraz zaprowadzam Domisia do sasiadki i jedziemy do Ikei i po meble do korytarza!!
JAEWA- cholerka,no faktycznie-ile mzna brac antybiotyk???:wściekła/y::wściekła/y:zebys sie nie wyjalowila!!bierzesz jakies prebiotyki???-te pozytywne bakterie??tule Cie i podaje czekoladke:-D:-D

EWELINA- Ciebie tez tule-wiem jak to jest narobic sie w ogrodzie:sorry2::tak: dzis sobie odpoczniej i naciesz oko tym co zrobilas:tak::tak::tak:i prosze-dla Ciebie tez czekoladka!!

MARYLKA- meeeeeeeega utargu zycze-mowisz i masz - &&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!! bedzie si! chcesz czekoladke??;-):-)
MONIA- hejka kobieto pracujaca-nie daj sie babom z pazurami:no:;-)wszyscy chca wszystko na juz!!!
AGNIESZKA,SOL- witacie:):):))
milego i udanego dnia wszystkim zycze!!!duzo radości ,malo smutków i ...pociechy z mężów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fajnie by było wszystkie sie spotkać!!! Ale by się działo! :-D:-D:-D:-D:-D Tylko ostrzegam ja to ADHD i gaduła...:zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D:-D
Zapraszam serdecznie do mnie, pobyt i wyzywienie za darmo;-) niestety przelot na wlasna kieszen:-D

Kochane ide zazyc tablety i zjesc do tego chociaz kromke chleba. Bede za jakies 10 minut:tak:

Witaj Agus, witaj Mama:-D
Hej Sol jak sie czujesz kochana?

Ech Mama szkoda mowic...pytalam ich o cos na to zeby sie nie wyjalowic to mi kazali jogurty jesc i dali tabletki na grzybice jak ja jej nie mam :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się porannie :-)
ewelinko - ehh - ogóreczki domowo kiszone :-D
A ja spadam po włoszczyznę bo mi się rosiołu zachciało :-D

:-D:-D to zapraszam, małosolne..takie 2-dniowe....jeść garściami....:-D:-D
Miłego rosołowania :-D:-D

EWELINA- Ciebie tez tule-wiem jak to jest narobic sie w ogrodzie:sorry2::tak: dzis sobie odpoczniej i naciesz oko tym co zrobilas:tak::tak::tak:i prosze-dla Ciebie tez czekoladka!!
milego i udanego dnia wszystkim zycze!!!duzo radości ,malo smutków i ...pociechy z mężów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj tak, narobiłam się, ale teraz siedzę na tarasie i wsio wygląda bajecznie, mucha nie siada!!!!!!! :-D:-D:-D:-D tylko kurza melodia kret mi zrył przy płocie mega korytarz, wiesz jak wytepic dziada może???

Dziękowac za czukuladkę, wpierdzielaju :-D:-D:-D:-D
A chłopa to przez kolano dzis przełoże i prać będę ile wlezie, bo niedobry pitol z niego, nawet mnie nie pożałował ani..ani...(pewnie "prańsko" mu sie spodoba) :-D:-D:-D:-D

Jaewa,
oj bo skorzystam!!!!!!!!! Ja równiez zapraszam do siebie, pobyt + wyżywienie gratis!!!!! :-D

reklama
:-D:-D to zapraszam, małosolne..takie 2-dniowe....jeść garściami....:-D:-D
Miłego rosołowania :-D:-D

Oj tak, narobiłam się, ale teraz siedzę na tarasie i wsio wygląda bajecznie, mucha nie siada!!!!!!! :-D:-D:-D:-D tylko kurza melodia kret mi zrył przy płocie mega korytarz, wiesz jak wytepic dziada może???

Dziękowac za czukuladkę, wpierdzielaju :-D:-D:-D:-D
A chłopa to przez kolano dzis przełoże i prać będę ile wlezie, bo niedobry pitol z niego, nawet mnie nie pożałował ani..ani...(pewnie "prańsko" mu sie spodoba) :-D:-D:-D:-D

Jaewa, oj bo skorzystam!!!!!!!!! Ja równiez zapraszam do siebie, pobyt + wyżywienie gratis!!!!! :-D

Poczekaj, poczekaj jeszcze sie zdziwisz jak przyjade rodzine odwiedzic a potem nawiedze Ciebie :-D:-D:-D To bedzie na zasadzie wymiany Ty goscisz mnie z przyszlym malzem a ja Ciebie z Twoim;-)

Agnieszka podeslij mi kilka golabkow bo ja taka chora ze nie mam sily nic gotowac a S na wyjezdzie i zdana jestem tylko na siebie:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry