• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poczekaj, poczekaj jeszcze sie zdziwisz jak przyjade rodzine odwiedzic a potem nawiedze Ciebie :-D:-D:-D To bedzie na zasadzie wymiany Ty goscisz mnie z przyszlym malzem a ja Ciebie z Twoim;-)

Jestem jak najbardziej ZA!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Ja zapraszam!!!! Uwielbiam takie spotkania, zwłaszcza spontaniczne!! Więc kochana........przyjeżdżaj i nawiedzaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnieszka.kk, aaaaaa....no każdy po swojemu robi...ale i tak poproszę :-D:-D

Pokuśtykam po jakies sniadanko..........
Wracam za jakies 5 minETek:-D

Ostatnia edycja:
Jestem jak najbardziej ZA!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Ja zapraszam!!!! Uwielbiam takie spotkania, zwłaszcza spontaniczne!! Więc kochana........przyjeżdżaj i nawiedzaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnieszka.kk, aaaaaa....no każdy po swojemu robi...ale i tak poproszę :-D:-D
Hehe no tak teraz mysle jak Cie skusic zebys mi adres podala :-D Nie chcesz moze kartki z Australii co???:-D

AGNIESZKA- a no pekly dwa i teraz czekam do nastepnej soboty na testowanie i sie okaze czy nam sie udalo a jesli tak to poetm poobgryzam wszystkie poznokcie czekajac na wizyte -ile bedzie :tak::-D:-D:-D
EWELINA- ja ostatnio kupilam taki proszek i wsypuje sie go do norki i jak to zrobilam to od miesiaca nie ma gnojka!!nazywa sie to KRET,PIES,KOT-STOP firma Target dla domu-kupilam to w Leroy Merlin-polecam-u mnie dziala jak nic innego. A -kobietko wstaw fotki ogrodu-naciesze oczy!!

JAEWA- no my bysmy chetnie skozystali z zaproszenia ,ale na nasza rodzine to bedzie za bilety ponad 20.000 wiec odpada:sorry2:Ty wlatu do mnie:-D:-D:-D:-D:-D

JA DZIS robie malosolne i tez bede jesc garsciami-Tomi je dopiera jak sie ukisza-dziwny:dry:

ewelinka spoko także wyślę :-D

Dziewczyny lecę ogarnąć domek i siadam do kompa szukać prywatnego ginekologa,muszę umówić się na wizytę w końcu...3majcie kciuki abym kogoś znalazła a i będę szukała Polaka abym sama mogła iść i spokojnie się dogadać.

EWELINA- ja ostatnio kupilam taki proszek i wsypuje sie go do norki i jak to zrobilam to od miesiaca nie ma gnojka!!nazywa sie to KRET,PIES,KOT-STOP firma Target dla domu-kupilam to w Leroy Merlin-polecam-u mnie dziala jak nic innego. A -kobietko wstaw fotki ogrodu-naciesze oczy!!

JA DZIS robie malosolne i tez bede jesc garsciami-Tomi je dopiera jak sie ukisza-dziwny:dry:

O dziękuję, na pewno wypróbuję :tak:
Nie mam fotek ogrodu, musiałabym pstryknąc kilka zdjęć Zorką pięć :-D:-D:-D pomyslimy :tak::tak::tak::tak::tak:a jest co pstrykać...

ewelinka spoko także wyślę :-D

Dziewczyny lecę ogarnąć domek i siadam do kompa szukać prywatnego ginekologa,muszę umówić się na wizytę w końcu...3majcie kciuki abym kogoś znalazła a i będę szukała Polaka abym sama mogła iść i spokojnie się dogadać.

To ja poczekać...:-D:-D:-D
Miłego sprzątanka i obyś znalazła dobrego gina!!!:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mama, Ewelinka dziekuje za zaproszenie :) kto wie moze kiedys :-D Wy tez jestescie mile widziane. A jak kartke wyslac dajcie adresy :)
Agnieszka powodzenia w szukaniu ginka.
Ide te tablety lyknac bo sie nie umiem odciagnac od laptopa ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry