• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pokuśtykam po jakies sniadanko..........
Wracam za jakies 5 minETek:-D
EWELINA- hahahaha:-D:-D:-D:-DTy jestes dobra!!!

Dziewczyny lecę ogarnąć domek i siadam do kompa szukać prywatnego ginekologa,muszę umówić się na wizytę w końcu...3majcie kciuki abym kogoś znalazła a i będę szukała Polaka abym sama mogła iść i spokojnie się dogadać.
AGNIESZKA- &&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!!szukaj ,szukaj -przyda sie predzej czy pozniej;-)oby predzej:tak:
mama to zaciska kciukasy &&& aby było jedno...już nie mogę doczekać się Twojego testowania:))będzie si:)
DZIEKI AGA- wierz mi ,ze ja tez nie mge sie doczekac:tak::-)ostatnie dzialanie bylo pooozno wieczorem w sobote a owulka byl w poniedzialek wiec teoretycznie powinny przezyc chlopaki a jak bedzie to sie okaze;-)
ja tez poprosze o gloąbki;-)
BRYKA ODKURZYC BO ZARAZ WYCHODZIMY

reklama
Cześć dziewczyny
za może któraś z was jakiegoś gin z Opoczna?
Przeprowadziłam się tu niedawno i nie mam się kogo poradzić.
Dzięki za odp:-)

Witam wszystkie staraczki 2011 roku ja planuje rozpocząć starania w przyszłym roku więc prawdopodobnie będę mamą w 2012 roku. znam kilka z was z tej grupy, więc ośmieliłam się napisać i poprosić o pomoc w wyborze. Lekarz zalecił mi bowiem kwas foliowy ale tych preparatów jest troche, czy może mogłybyście mi coś polecić? Może jakiś preparat łączony z jakimiś witaminami, co o tym sądzicie?
Mam nadzieję, że was nie zanudzam pewnie już z milion razy ktoś o to pytał, ale ja jestem tu od niedawna, a tu tyle się dzieje:-)
Będę wdzięczna za pomoc

reklama
heeeeeeeeloooooooooooooooooł

wstałam na maksa śpiąca. G w nocy dobił do rekordu chrapania. masakra!!! zasnęłam coś po 3, jak sobie poszedł do salonu spać- stwierdził że mu jakoś niewygodnie i wogóle źle. on- który od godziny wcześniej już chrapał i spał stwierdził, że nie umie zasnąć. a co ja miałam powiedzieć? próbowałyście spać przytulone do odkurzacza?

jaewa kuruj się kobitko. oby ten antybiotyk coś zdziałał, a nie cię osłabił. a te leki na grzybicę bierz- bo po antybiotykach najczęściej właśnie grzybica sie robi (sama to przerabiałam, niestety)

ewelinka aleś mi narobiła smaka tym zdjęciem z ogórkami!!! jaką ja mam teraz ochotę na kiszeniaka!!! uwielbiam kiszeniaki, ale też takie ukiszone po paru dniach dopiero. babcia moje małża robi najlepsze na świecie. chyba dziś kupimy ogórków, chrzanu, kopru i czosnku i zawieziemy jej słoiki i niech nam zaprawia.

jak mi teraz ślinka leci!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry