• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziendoberek Laseczki:-)
Mama straszne to co piszesz...:szok: Masakra!
Ja w;asnie zjadlam sniadanko i zaraz sie bede szykowala do pracki..
Znowu zle spalam.
Tv wylaczylam o 00:30 a jeszcze p 2 sie zerwalam bo mi sie ubzduralo ze trzeba wstaac..

Milego dzionka wszytkim zycze
Buziaki

czesc kochane !!!
dawno mnie nie było !!!
Za chwilke muszę wychodzić do pracy, ale wieczorkiem postaram się nadrobić ...
@ powinnam dostacza 2-3 dni, ale robiłam test juz wczoraj rano bo nie wytrzymałam, no i standard - jedna krecha .... ale od tego miesiaca wzięłam to juz na luza i pierwszy raz mnie to nie zestresowało,nie mam doła z tego powodu, mam to juz gdzieś ... po pewnym czasie człowiek sie przyzwyczaja do porażki .... A może poprostu tak ma być ...
Miłego dnia !!!

Witajcie kochane,

Malapralinka chcialam z Toba rano kawke wypic, jestes jeszcze? Ech chyba Cie juz nie ma....Kochana ja u lekarza bylam i nie zdazylam Cie pierwsza przywitac:-(

Mama przeczytalam tylko ze oba pecherzyki pekly! Super! Zycze pomyslnego teskowanka za troche i JEDNEJ dzidzi:-D

Nagapalma nic sie nie martw! Zero stresu a dzidzia sie pojawi predzej niz myslisz!

Maggy77 ciesze sie ze kaktus Ci sie podobal :-) A co tam u Ciebie slychac? Jak samopoczucie i jak w pracy?

Dziewczynki ja znowu u lekarza wyladowalam. Okazalo sie ze antybiotyk nie pomaga bo infekcja sie przeniosla na zatoki i ucho. Dostalam jeszcze silniejszy antybiotyk!:szok: Szlag mnie juz trafia! Same konowaly co nie umieja leczyc :baffled::wściekła/y:
No ale nic jakos sobie poradze, moze teraz pomoze. Tylko ile mozna byc na antybiotykach???? wrrr

Mimo to zycze Wam pieknego dzionka, bede Was podczytywala. Spadam pod koldre:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Życzę miłego dnia,
ja dziś nic nie robię. Wczoraj tak sie przeforsowałam w ogrodzie, że dziś kręgosłup daje do wiwatu, a chłop zamiast rozmasować obolałe miejsca to mnie opr, że za dużo robiłam..no znieczulica jedna no...:zawstydzona/y:

Przytulcie kropkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

ja dziś nic nie robię. Wczoraj tak sie przeforsowałam w ogrodzie, że dziś kręgosłup daje do wiwatu, a chłop zamiast rozmasować obolałe miejsca to mnie opr, że za dużo robiłam..no znieczulica jedna no...:zawstydzona/y:

Ewelinka tulam mocno, na drugi raz sie tak nie forsuj. To widac ze my dwa zdechlaki dzisiaj jestesmy:szok:

Hej:)
Ja się tylko przywitam:((
W pracy mozę dziś spokojniej będzie ale musze posprzatać po wczorajszym... Bo koniec kwartału i musimy jak najwięcej kasy z projektu wydać:( Więc jak przychodziły ksiązki to od razu babki z księgowości chciały faktury (prawie że z pazurami się rzucały) a ja przecież musiałam sprawdzić czy w paczce jest to co na fakturze i czy faktura jest zgodna z zamówieniem. A jak np przyszły paczki z 3 wydawnictw to nie wiedziałam w co ręce włożyć... A te księgowe to jędze i się darły, że za późno faktury bo ostatni dzień, że błędy jakieś zrobiłam itp. No i dziś sprzątam i modlę się po cichutku zeby nic nei przysżło dziś... Zawalona jestem papierami że hej...
Jeszcze po pracy po męzusia do kumpla a potem na chwilkę do teściów, potem do szwagra bo imieniny, naszczęście poszliśmy z psem i trochę pobiegała więc przynajmniej to z głowy... I padłam o 22:(( Ale nie mogłam usnąć bo psiak się ulokował pod łóżkiem i jakoś tak się podświadomie bałam że jak zasnę to ona się obudzi i mnie obudzi.. Dopiero jak ją wygrzebałam spod łózka i wyniosłam to bylo ok - ok24... Dziś nie mam planów więc może odeśpię....

Jaewa kuruj się bidulko kuruj! Co za jacys niedouczeni lekarze tam u was:(( mam nadzieję że tym razem pomoże!

Ewelinka pracusiu przytulam mocno... i poleniu**** sobie dziś:))

Życzę miłego dnia,

ach te chłopy , a cie tulkam moja Ty kropko :)

jaewa witaj kochana :)

ja jak zwykle monotematycznie bardzo prosze o mega utarg boo jest on mi naprawde potrzebny :(

Monia ja tez mam taka nadzieje bo mnie juz tutaj delikatnie mowiac krew zalewa a do tego nie mam smaku i nie czuje co jem:-( Zycze Ci kochana spokojnego dnia w pracy i zeby te wstretne ksiegowe daly Ci spokoj. Mam nadzieje ze chociaz dzisiaj wieczorkiem sie wyspisz:tak:
Witaj Marylka, zycze Ci MEGA ustargu dzisiaj! Jak tam samopoczucie?:-)

reklama

Ewelinka tulam mocno, na drugi raz sie tak nie forsuj. To widac ze my dwa zdechlaki dzisiaj jestesmy:szok:

Dzięki :*,
to razem sie pokurujmy, Ty skikasz po winko, ja po zagrychę i zrobimy se rozpuste ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Hej:)
Ja się tylko przywitam:((

Ewelinka pracusiu przytulam mocno... i poleniu**** sobie dziś:))

Taki mam zamiar, choć wiem, że ciężko będzie nic nie robić przez cały dzień - nie przywykłam...:zawstydzona/y:
dzięki :*

ach te chłopy , a cie tulkam moja Ty kropko :)

a jak zwykle monotematycznie bardzo prosze o mega utarg boo jest on mi naprawde potrzebny :(

No te chłopy to bambaryły nasze kochane....
A utargu Ci życze meeeeeeeeeeeeeeeega wielkiego...:tak: :*​

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry