• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia ale zażyłaś gościa :):):):):):):):):):) ja mam małą stope bo 37 w sandałach i pantoflach a w niektórych adidasach 38 ale tak zazwyczaj to 37 :) ale i wzrostu mam niewiele bo 163:( taki kurdupel :)

reklama
bunia ale zażyłaś gościa :):):):):):):):):):) ja mam małą stope bo 37 w sandałach i pantoflach a w niektórych adidasach 38 ale tak zazwyczaj to 37 :) ale i wzrostu mam niewiele bo 163:( taki kurdupel :)

To ja niewiele wyższa od Ciebie...167cm i but 38...:-D takie z nas knypki ;-)

Bunia, hahahahhahahahahahha se wyobrażam minę tego Pana...

A Ja mam 183 cm wzrostu i numer buta 41 a moja waga to 59 więc chudzinka ze mnie :-D i też mam problem z kupnem obuwia w Pl na szczęście w UK są dostępne takie rozmiary :-D

reklama
Ale poklepałyście. A ja się spakowalam i czekam na szwagra.:tak:
Bunia wyjątkową masz stopkę, jak kopciuszek i niepowatrzalna więc się nie martw i nie obicnaj palucha. Mój Maciek tez ma wielka bo 47 a właśnie przez 2 pierwsze paluchy, też chciałam mu obciąć ale niech chłopak ma:-D
agnieszka teraz 41 to już nie problem przynajmniej we Wro ostatnio jak chciałam kupić na wyprzedaży to zostały same duże numery 41, 42 ,bardzo ładne i za grosze.:tak:
ewelinka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D
marylko ty masz świetne suwaczki mniam pyszności:-)
sol miłego dnia
Zapmarta ja właśnie nie wiem tylko co z nią zrobić od razu wypuścić na pdwórko i dać zwiedzać czy może po trochę. Taty koty spia w takim przedsionku od centralnego ale ja nie wiem czy one się zżyją. Kurcze będzie problem pewnie też z jedzeniem bo tu ma w domku swoją osobistą miskę a tam pewnie mu to zaraz wyjedzą taty buraski.Tata mówi, ze wezmie ją do domu ale przecież wtedy będzie kupała jemu i to bez sensu.:baffled:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry