• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia a juz sie cieszyłam że trzeba Ci pomuc roztrwonić tą kase a tu jak zawsze mało :)

Aga no ja też bym sie nie odważyła tam wykapać i na bank bym wyleciała - jeszcze nie wiem jak ale to kwestia czasu :)

reklama
jaewa Ja też bym tam nie wlazła :-D
pięknie to wygląda ale nogi bym tam nie zamoczyła :cool2:
a wycieczka super się wam szykuje :tak:fajnie.

Mojego S bratu corcia sie urodzila no i zesmy jej jeszcze nie widzieli na zywo tylko przez kamerke to lecimy a ja sie ciesze bo nigdy jeszcze tam nie bylam zawsze oni nas odwiedzali:tak:

ewcia a juz sie cieszyłam że trzeba Ci pomuc roztrwonić tą kase a tu jak zawsze mało :)

Aga no ja też bym sie nie odważyła tam wykapać i na bank bym wyleciała - jeszcze nie wiem jak ale to kwestia czasu :)

Bom pazernota..wiecznie mało...mało...mało...ja chciec więcej...więcej...wiecej...;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D (zartuję)

Kochane moje, za troche bede spadala. Ociagam sie z pojsciem spac bo czekam na telefon od mojego S. Mysle ze sen to najlepszy lek na chorobe:confused::happy2:

cześc kochane - nie nadrobiłam bo nie mam narazie kiedy ale chciałam się pochwalić :-D

Byłam wczoraj u gina - zobaczyłam moja laleczkę - dosłownie laleczka mi się skojarzyła bo Majcia ma taka malutka :-D do zabawy - więc moja laleczka juz ma rączki i nózki i super serduszko słyszałalm tez - byłam u innego gina - i to jednak 8 tydz i 2 dni czyli pózniej niz myślałam zaszłam ale to niz najwazniejsze ze wszystko ok
lekami mi sie też kazał zupełnie nie przejmowac bo to był dopiero 1 tydzien to na pewni nic sie nie mogło stac - takze jestem mega szczęśliwa

Noi i powiedziałam szefowi - przyjął to super pogratulował - obgadalismy jak to załatwimy potem poszeł księgowej powiedziec jak to okreslił tajemnice hahah i powiedział ze sie cieszy także ja tez jestem mega happy

No to sie pochwaliłam - zaraz jada na delegacje to spróbuje was nadrobić :tak:

cześc kochane - nie nadrobiłam bo nie mam narazie kiedy ale chciałam się pochwalić :-D

Byłam wczoraj u gina - zobaczyłam moja laleczkę - dosłownie laleczka mi się skojarzyła bo Majcia ma taka malutka :-D do zabawy - więc moja laleczka juz ma rączki i nózki i super serduszko słyszałalm tez - byłam u innego gina - i to jednak 8 tydz i 2 dni czyli pózniej niz myślałam zaszłam ale to niz najwazniejsze ze wszystko ok
lekami mi sie też kazał zupełnie nie przejmowac bo to był dopiero 1 tydzien to na pewni nic sie nie mogło stac - takze jestem mega szczęśliwa

Noi i powiedziałam szefowi - przyjął to super pogratulował - obgadalismy jak to załatwimy potem poszeł księgowej powiedziec jak to okreslił tajemnice hahah i powiedział ze sie cieszy także ja tez jestem mega happy

Super wiadomości, bardzo sie cieszę!!! No i gratuluję :-D

Ja uciekam....popracować troszkę, samo sie nie zrobi...niestety...

Milutkiego dnia :***

Sorbus gratuluje z calego serca i ciesze sie razem z Toba ;-)
Ech to musial byc dla Ciebie wzruszajacy moment:-D SUPER!!!!:tak:

Ja tez spadam poki co, ide sie polozyc.
Buziaki i milego dnia, do jutra :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisińko miłego wypadu:)
jaewa prześpij się kochana.miłych senników:)
sorbuś cieszę się że wszystko jest ok i że w pracy dobrze to przyjęli:)
ewelina miłego pracowania :)

reklama
Bunia-ale Ty wyrosłaś nam :-) ale proporcje zachowane-to najważniejsze.
Jak teścik-wyszedł???? Daj znać bo już tupię nóżkami :-D:-D:-D:-D

Sorbku-superaśne wieści. Fajnie swoją lalunię tak zobaczyć na monitorku-jak sobie pływa :happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry