Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
EWCIA- hejka,kochana ja mysle,ze Twoje &&& maja za dużą moc i Ty moze pomys o mnie a juz nie trzymaj;-);-)
jak dzionek mija???

Muszę się z nim dogadać kiedy u nich jest taka umiarkowana pogoda bo ostatnio mi marudził że mają tylko 27" w nocy i mu zimnoSol bardzo chetnie tylko napisz jaki to bedzie miesiacZabierasz dzieciaczki ze soba?;-)
Tak więc chyba wiosną się wybierzemy a maluchy nie wiem czy zabiorę ze sobą - Karolę chętnie a drugie będzie na cycu więc mały wybór bo zostawić ich nie bardzo mi się uśmiecha ale jeszcze wyjdzie w praniu jak z przelotami bo wiem że będę musiała jechać z przesiadką żebym dzieciaków nie wyrzuciła z samolotu
Bo to na raz 8 godzin - chyba bym zwariowała sama z noworodkiem i trzylatką
Marylka - moja teściowa ma 154 wzrostu i zawsze powtarza że jak nie widać to ma być słychaćbunia ale zażyłaś gościaja mam małą stope bo 37 w sandałach i pantoflach a w niektórych adidasach 38 ale tak zazwyczaj to 37
ale i wzrostu mam niewiele bo 163
taki kurdupel
![]()

E no ja się za knypka nie uważam a mam tyle samoTo ja niewiele wyższa od Ciebie...167cm i but 38...takie z nas knypki ;-)

Nie wiem co mnie naszło na taki prawdziwny rosioł. Kurczaczek kupiony u pani ze specjalnej hodowli więc rosioł już jest ślicznie żółciutki a nie dawałam innego mięsa niż kurczak
A pachnie niesamowicie
Na grypę nie ma nic lepszego niż gorący rosołek