• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja wam się pochwalę moją czarną ciężarówką

wygodna, nie powiem. teraz każdy dystans przechodzi 5 razy dłużej. jak chce iść na taras się powygrzewać to:
1.złazi z tapczanu, zrobi 5 kroków
2. polegnie i śpi
3. wstanie, zrobi kolejne 5 kroków
4. lezie na fotel i śpi
5. złazi z fotela, zejdzie po schodach
6. śpi pod drzwiami tarasu
7. rusza dupcię i idzie na taras
8. śpi

to się nazywa ciążowe spanie ale co się dziwić- przynajmniej 3-4 kotki w brzuszku ma

dodam jeszcze że to dystans ok. 12 metrów

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 37
  • Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnio edytowane przez moderatora:
BUNIA- no tak,ciezarowki duuuzo spia!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zacisniete za testowanie :):):))

SERGEEVNA- hej dzis wolne czy na popoludnie?? buziaki!!

MARY-BETH- dzeki za &&& przydadza sie bardzo ,ja za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny- dzis Swiatowy Dzien Trzymania Kciuka :):):):):):):):):):)

EWCIA- hejka,kochana ja mysle,ze Twoje &&& maja za dużą moc i Ty moze pomys o mnie a juz nie trzymaj;-);-):-D:-D:-D:-D:-D

jak dzionek mija???

Sol bardzo chetnie tylko napisz jaki to bedzie miesiac :-D Zabierasz dzieciaczki ze soba?;-)
Muszę się z nim dogadać kiedy u nich jest taka umiarkowana pogoda bo ostatnio mi marudził że mają tylko 27" w nocy i mu zimno :-D Tak więc chyba wiosną się wybierzemy a maluchy nie wiem czy zabiorę ze sobą - Karolę chętnie a drugie będzie na cycu więc mały wybór bo zostawić ich nie bardzo mi się uśmiecha ale jeszcze wyjdzie w praniu jak z przelotami bo wiem że będę musiała jechać z przesiadką żebym dzieciaków nie wyrzuciła z samolotu :-p Bo to na raz 8 godzin - chyba bym zwariowała sama z noworodkiem i trzylatką :-D

bunia ale zażyłaś gościa :):):):):):):):):):) ja mam małą stope bo 37 w sandałach i pantoflach a w niektórych adidasach 38 ale tak zazwyczaj to 37 :) ale i wzrostu mam niewiele bo 163:( taki kurdupel :)
Marylka - moja teściowa ma 154 wzrostu i zawsze powtarza że jak nie widać to ma być słychać :-D

To ja niewiele wyższa od Ciebie...167cm i but 38...:-D takie z nas knypki ;-)
E no ja się za knypka nie uważam a mam tyle samo :-p

Karola bawi się w malowanie a mi pachnie rosołek w domciu :-D Nie wiem co mnie naszło na taki prawdziwny rosioł. Kurczaczek kupiony u pani ze specjalnej hodowli więc rosioł już jest ślicznie żółciutki a nie dawałam innego mięsa niż kurczak :-p A pachnie niesamowicie :-p
jaewa - zapraszam na domowy rosołek co byś szybciorem wyzdrowiała :tak: Na grypę nie ma nic lepszego niż gorący rosołek :-D

reklama
EWCIA- no to milej jazdy na rowerku:))
JOSEPHINE- no dziekuje-tez tak licze,ze bedzie to mila niespodzianka:))witam Cie!
SOL- oj zjadlabym dzis rosolku-chyba jutro zrobie
SORBUS- nadrobisz pozniej:))

Dziewczyny jedziemy na ten pogrzeb-do pozniej...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry