• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :-D Udało mi się szybko nadrobić :-D

jaewa - dobrze że już lepiej się czujesz :-D
bunia - kolczyki super - ja żałuję ze sama nie mogę nic nosić :-( Niestety mam małą strojnisię która mi wszystko zdejmuje bo sama chce założyć i mogło by się to źle dla moich uszu skończyć niestety :-(
mama - miłego dnia na ogrodzie dla dzieciaczków :-D

A ja mam dzień niezdrowych rzeczy :-D Rano wyszłyśmy z Karolą do sklepu po bułeczki do piekarni i małżyk dostał pizze z kiełbasą, Karola drożdżówkę a ja sobie wzięłam bułki z pieczarkami na śniadanie :-D Do tego popijam 7up :-D Dobrze że takich pierdułek należy tylko unikać a nie są zabronione :-D Idę sobie pograć póki Karola się tatą zajęła :-D

reklama
Dzień dobry :-D Udało mi się szybko nadrobić :-D

jaewa - dobrze że już lepiej się czujesz :-D
bunia - kolczyki super - ja żałuję ze sama nie mogę nic nosić :-( Niestety mam małą strojnisię która mi wszystko zdejmuje bo sama chce założyć i mogło by się to źle dla moich uszu skończyć niestety :-(
mama - miłego dnia na ogrodzie dla dzieciaczków :-D

A ja mam dzień niezdrowych rzeczy :-D Rano wyszłyśmy z Karolą do sklepu po bułeczki do piekarni i małżyk dostał pizze z kiełbasą, Karola drożdżówkę a ja sobie wzięłam bułki z pieczarkami na śniadanie :-D Do tego popijam 7up :-D Dobrze że takich pierdułek należy tylko unikać a nie są zabronione :-D Idę sobie pograć póki Karola się tatą zajęła :-D
Hej Sol ja tez sie ciesze bo 3 tydzien na antybiotykach mnie juz wykancza :szok:
Jak tam rosolek wyszedl wczoraj? Pewnie byl super:-) Smaczych buleczek zycze :-D, czasami mozna zjesc cos niezdrowego a co!;-)

Ale masz pocieszne dzieciaczki Mamcia. Świetny pomysł z oswojeniem starszej córci z młodszym bratem. :tak::tak::tak:I witam tak w ogóle jeszcze raz. Trochę załatwiania teraz było-i mnie wylogowało.

Jak byłam w ciąży z Gabi to Gosia powiedziała że nie chce brata bo chłopaki grają w piłkę i śmierdzą:-D
Nie miałam wyjścia urodziłam dziewczynkę:happy2:

Wiesz Jaewa-ja się cichaczem przymierzam do tej Australii :-D

Buniu dzięki za namiary na kolczyki-podesłałam PW

Wisieńko-jak się czujesz kochana? Pewnie dzionki szybciutko mijają na L4 i załatwianiu mieszkanka?

Ostatnia edycja:
reklama
Zapraszam zakwaterowanie za darmo, koszty przelotu na wlasna kieszen!!!:-D

Zbieram już. Miałam wakacyjnego doła ostatnio-że nikaj nie jedziemy-i postanowiłam sobie że lecę-tylko się okaże kiedy-max 2 lata sobie daję :-D:tak: Takie wakacje rekompensujące ostatnie lata.Planuję na 3-4tyg-pozwiedzać i poleniuchować. teraz oglądam wszystkie programy o Australii i NZ ;-) a przewodniki to juz mam od 5lat kupione-w anglii jeszcze.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry