• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No wiem, ale mam tyle pracy........że nie wiem w co ręce włożyć....a jak szefowi dziś nie dostarczę to mnie delikatnie mówiąc "ukatrupi" :zawstydzona/y:
No nie wiem kochana zalezy od Ciebie..Hm...A masz daleko do tego ginka? Mysle ze Twoje zdrowie jest wazniejsze a praca nie zajac. Przeciez nie bedziesz u niej siedziala caly dzien;-)

No nie wiem kochana zalezy od Ciebie..Hm...A masz daleko do tego ginka? Mysle ze Twoje zdrowie jest wazniejsze a praca nie zajac. Przeciez nie bedziesz u niej siedziala caly dzien;-)

Kawałek....
Wiem, że zdrowie najważniejsze i w razie jak ból nie minie to podjadę, nie mam wyjścia, a to, że mi sie to nie widzi to inna bajka...;-)

Kochana brat mojego S mieszka w Japonii i lecieli z roczna coreczka do Polski odwiedzic rodzine i nie bylo problemu. Wiem ze z NZ z reguly jak ja zawsze lecialam odwiedzic rodzine sam lot tylko zajmowal okolo 24 godziny. Masz tez zawsze jedna przesiadke w Singapurze albo Hongkongu wiec to nie powinien byc problem bo zawsze mozesz sobie zrobic przerwe 1 dzien a potem leciec dalej :)

Nio własnie tak wyszukiwałam większość lotów-przez Singapur. Nio to mam nadzieję bobas będzie mało problemowy-i polubi podróże z rodzicami :-) Nio najpierw niech się urodzi :-)
Dzięki za PW-zaraz podam Ci mailika.

Sergeevna-faktycznie strasznie dużo te 400f. i to za takie warunki. Ale szukajcie-nie poddawajcie się. Wynajmijcie coś na akademikach-tam w wakacje się opłaca bardzo-choć tymczasowo.

Cześć Kobietki :* Przepraszam, że ostatnio tak w kratę z Wami piszę, ale ciągle masa problemów na głowie z brakiem mieszkania włącznie... Do niedzieli musimy się wyprowadzić, a każde poszukiwanie lokum to porażka... G. był wczoraj oglądać 2 mieszkania i mało zawału serca nie dostał... Nie dość, że małe i z wyglądu przypomina bardziej spelunę w podmiejskim warsztacie samochodowym, to jeszcze cenią się 400 funtów na miesiąc + rachunki :dry: Chyba im wszystkim rozum i wstyd pozjadało, albo zbaranieli do reszty ci wszyscy wynajmujący... Mam normalnie takiego doła, że od kilku dni chyba już nic mnie nie cieszy z naszą rocznicą włącznie... :sad: :sad: :dry: :sad: :sad: Ale podczytuję Was, Kochane...
SERGEEVNA- oj,kochana to dolina faktycznie...ale tak jak Ty trzymalas za mnie &&&&&&&&&& jak bylam u ginek.to teraz ja i cala Polska trzyma za Ciebie!! i mysle ,ze JAEWA sie dolączy to jeszcze Australia trzyma &&&&&&&&&&&&&&& a teraz to juz musi sie udac!!!jestesmy z Toba!!
Jaewa, nie bardzo...dzwoniłam do ginki, kazała jeszcze jedną wziąć, a jak nie przejdzie mam natychmiast do niej przyjść...:zawstydzona/y:
EWELINA- no to niezle Cie boli skoro no-spa nie pomaga,ja czuje jajniki ,ale to takie ugniatanie delikatne nie ból...idz lepiej kochana bo nie wiedomo co to jest a weekend zaraz to Ci tylko szpital ostanie w razie co:sorry2:

ja mykam na ryneczek po owoce-za 30 minETEK jestem:-D:-D

Hmmm co masz na mysli? Czyzby znowu cos zboczonego? Mezus wraca wczesniej z pracy?:-D

Kochana, już mnie żart opuścił z tego bólu, ale zapewne miałam na myśli to co Ty :-p:-p

Mama05, jak nie przejdzie, pójdę, bo nie mam zamiaru zaprzepaścić weekendu, bo zapowiada się..hmm...ekscytująco ;-)

Marylka, Ewcia witajcie kochane :***

reklama
Witajcie dziewuszki, niestety ja za troche bede sie zmywala. U mnie juz sie pozno zaczyna robic a ja tez nie jestem w jakiejs super kondycji. Lykne antybiotyk i do lozka tym bardziej ze jutro z rana czeka mnie sprzatanie.
Ewelinka dbaj o siebie, pamietaj.
Marylka no to teraz masz luz po sprzataniu?;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry