• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Za to jak wróci, to nie będzie już atak ino bombardowanie! :-D:-D:-D:-D:-D

Bibinka, na pewno cos wymyślisz, milutkiego dnia!:-)

No a co!!! 5 dni postu to masa czasu!!! Tylko ze poki co to jeszcze to bombardowanie bedzie w slepo bo my dopiero za pare dni zaczynamy ale i tak bedzie przyjemnie :-D:-D

Agatek z maluszkiem chyba juz wtedy przylecisz ;-)

reklama
Agatek z maluszkiem chyba juz wtedy przylecisz ;-)

Przerażało mnie to trochę-i miałam doła że nie pojadę, ale siostra przekonała mnie-że tylko chcieć. Bo jak się chce to się da wszystko-ma koleżanki co latają z 2-3 miesięcznymi bobasami na wakacje-teraz jedna przebywa na jakiejś bajecznej wyspie 2 m-ce a mała ma niecałe 3 :-) Więc z rocznym bobasem tym bardziej damy radę :tak:
Jedynie co-to mój mężuś nie wierzy-ale mu pokaże i uzbieram te kaskę i wylecimy z anglii-bo tu drogo wychodzi.

Moje dziewczynki uwielbiają bobasy:-)
My na razie nikomu się nie przyznaliśmy:-p powiemy jak będą na to twarde dowody:-).
Nie zniose pytań typu; czy już?, kiedy?...itd. Wystarczą pytanka w 8-9 mc-jeszcze nie urodziłaś???-MASAKRA!!!
POZIOMKI- u nas tez nikt nie wiem-tylko Wy i dzieci zapytalismy jakie ich zdanie a decyzja i tak nasza:tak::-D:-Dale skoro dzieci czekaja to nas to tylko raduje!!
Ale masz pocieszne dzieciaczki Mamcia. Świetny pomysł z oswojeniem starszej córci z młodszym bratem. :tak::tak::tak:I witam tak w ogóle jeszcze raz. Trochę załatwiania teraz było-i mnie wylogowało.
AGATEK- dzieki!!no staramy sie ,zeby byli dla siebie najlepszymi przyjaciólmi od poczatku;-)

Jak byłam w ciąży z Gabi to Gosia powiedziała że nie chce brata bo chłopaki grają w piłkę i śmierdzą:-D
Nie miałam wyjścia urodziłam dziewczynkę:happy2:
POZIOMKI- a jak zapytalam Zuza KOGO by chciala to powiedziala,ze brata bo juz jednego ma i jest super i ze chce tez siostre bo nie ma:szok:i dzis jak rozwieszalismy pranie to Domi mowi ,ze brat bedzie Filip a Zuza mowi ,ze siostra bedzie Hania i ,ze rodzice beda mieli 4 dzieci i bedzie super!!:-D:-D:-D:-D:-D a ja na to :szok: [FONT=&quot]
th_holeinwall.gif
[/FONT]

SOL- dzieki-woda juz sie nagrzewa,teraz siedza w piasownicy:tak:sytuacja poki co opanowana;-)
WISIEŃKA- ogorasy sie robią:tak::-D

Ostatnia edycja:
Przerażało mnie to trochę-i miałam doła że nie pojadę, ale siostra przekonała mnie-że tylko chcieć. Bo jak się chce to się da wszystko-ma koleżanki co latają z 2-3 miesięcznymi bobasami na wakacje-teraz jedna przebywa na jakiejś bajecznej wyspie 2 m-ce a mała ma niecałe 3 :-) Więc z rocznym bobasem tym bardziej damy radę :tak:
Jedynie co-to mój mężuś nie wierzy-ale mu pokaże i uzbieram te kaskę i wylecimy z anglii-bo tu drogo wychodzi.
Kochana brat mojego S mieszka w Japonii i lecieli z roczna coreczka do Polski odwiedzic rodzine i nie bylo problemu. Wiem ze z NZ z reguly jak ja zawsze lecialam odwiedzic rodzine sam lot tylko zajmowal okolo 24 godziny. Masz tez zawsze jedna przesiadke w Singapurze albo Hongkongu wiec to nie powinien byc problem bo zawsze mozesz sobie zrobic przerwe 1 dzien a potem leciec dalej :)

Cześć Kobietki :* Przepraszam, że ostatnio tak w kratę z Wami piszę, ale ciągle masa problemów na głowie z brakiem mieszkania włącznie... Do niedzieli musimy się wyprowadzić, a każde poszukiwanie lokum to porażka... G. był wczoraj oglądać 2 mieszkania i mało zawału serca nie dostał... Nie dość, że małe i z wyglądu przypomina bardziej spelunę w podmiejskim warsztacie samochodowym, to jeszcze cenią się 400 funtów na miesiąc + rachunki :dry: Chyba im wszystkim rozum i wstyd pozjadało, albo zbaranieli do reszty ci wszyscy wynajmujący... Mam normalnie takiego doła, że od kilku dni chyba już nic mnie nie cieszy z naszą rocznicą włącznie... :sad: :sad: :dry: :sad: :sad: Ale podczytuję Was, Kochane...

Cześć Kobietki :* Przepraszam, że ostatnio tak w kratę z Wami piszę, ale ciągle masa problemów na głowie z brakiem mieszkania włącznie... Do niedzieli musimy się wyprowadzić, a każde poszukiwanie lokum to porażka... G. był wczoraj oglądać 2 mieszkania i mało zawału serca nie dostał... Nie dość, że małe i z wyglądu przypomina bardziej spelunę w podmiejskim warsztacie samochodowym, to jeszcze cenią się 400 funtów na miesiąc + rachunki :dry: Chyba im wszystkim rozum i wstyd pozjadało, albo zbaranieli do reszty ci wszyscy wynajmujący... Mam normalnie takiego doła, że od kilku dni chyba już nic mnie nie cieszy z naszą rocznicą włącznie... :sad: :sad: :dry: :sad: :sad: Ale podczytuję Was, Kochane...

Oj...przytulam Kochana :***
Na pewno coś w końcu znajdziecie i będziecie cieszyć się swoim gniazdkiem :tak:
Buziaki***

Tulam Cie kochana, nie ma szansy na poszukanie jeszcze czegos?:-(
Wiem jak to jest szukac mieszkania na wynajem bo tezto kiedys przerabialismy....

Ewelinka jak sie czujesz po tabletach???? Pomogly????

Jaewa, nie bardzo...dzwoniłam do ginki, kazała jeszcze jedną wziąć, a jak nie przejdzie mam natychmiast do niej przyjść...:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry