• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewuszki, niestety ja za troche bede sie zmywala. U mnie juz sie pozno zaczyna robic a ja tez nie jestem w jakiejs super kondycji. Lykne antybiotyk i do lozka tym bardziej ze jutro z rana czeka mnie sprzatanie.
Ewelinka dbaj o siebie, pamietaj.
Marylka no to teraz masz luz po sprzataniu?;-)

Milutkiego kochana :***
Dbam...dbam...spokojna Twoja...;-)
Buziaki***

reklama
Cześć Marylko-cio tym razem wpadło do sklepiku? Masz fotki na blogu? I kiedyś pytała-sprzedajesz tez przez neta akcesoria?

Sergeevna szukajcie szukajcie szukajcie...przeglądajcie oferty w internecie,próbujcie przez agencje i od prywatnych lanlordów musi się udać...
...a dlaczego do soboty musicie się wyprowadzić?może pogadajcie aby wam o tydzień czy dwa przedłużyli aż coś znajdziecie...będzie ok:)

jestem juz spowrotem
JAEWA- dobrej nocki i do jutra kochana-obyś juz zdrowa byla.acha i poprosze z Sydney;-);-)

MARYLKA,EWCIA- cześć slodziaki:tak:
EWELINA- daj znac po wizycie:tak:a do mojich odczuc jajnikowych jeszcze dolaczyl taki bialy,mleczny sluz :sorry2:

AGNIESZKA- jak tam żolądek??

Mama- hej, mówisz mleczny śluz :))

Ja właśnie wróciłam ze sklepu, idę brać się za obiadek i sprzątanko, będę do Was zaglądać z doskoku :*

jestem juz spowrotem
EWELINA- daj znac po wizycie:tak:a do mojich odczuc jajnikowych jeszcze dolaczyl taki bialy,mleczny sluz :sorry2:

O ile na nią pójdę, bo jak przestanie boleć to nie idę....
Wiesz, ja przed chwilka wróciłam z wc i zauważyłam jakby upławy.....już ogłupiałam...zupełnie jak na owulkę, ale przecież to niemożliwe...

AGNIESZKA- jak tam żolądek??
boli :(
...i wymiotować mi się chce
wypiłam miętę ale tylko pół kubka więcej nie dałam rady...
a myślałam że do dziś mi przejdzie,wczoraj w pracy myślałam że się przewrócę.Dziś na szczęście jest troszkę chłodniej ale i tak słonko grzeje ehhh a to mnie dobija jak jestem w takim stanie...
a Ty mama kiedy wybierasz się gina?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry