• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama nie ma nic nowego... ciągle te same, sprawdzone, co albo majątek kosztują (za tę samą cenę można dom wynająć) a wyglądają jak śmietniki z zagrzybiałymi ścianami tudzież inne piwnice, albo kosztują niewiele mniej, a standard jeszcze gorszy...:dry: :sad:

reklama
dzięki dziewczyny za słowa otuchy - z głowa od zawsze mam problemy a teraz te bóle sie nasiliły i do tego sa częstsze - no ale cóz mam nadzieje ze po 12 tyg miną

mama co ja tu czytam - hmm - juz sie nie moge doczekac 12 lipca :tak:

sergeevna bidulko - mam nadzieje ze szybko znajdziecie mieszkanko

agatek kupiłas sobie te testy ???

ewelina
no ja ci zycze takiego torciku z z całego serca i wam wszystkim

Mój mąż tupie pod gabinetem kiedy odbieram wyniki,z tortu nici:-(
POZIOMKI- czyli co-wynik negatywny czy @ przylazla???? tule...
Mama- oj będzie fasolka :))

Ewelina- jaki suupoeraśny torcik :)
EWCIA- oby,oby-zobaczy sie za 1,5 tyg. [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

SERGEENA- nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&
[/FONT]

Sorbuś-mam z apteki-jak mi się te skonczą to zamówie z allegro. Na razie robiłam wczoraj 1-i jest bledsza ta druga kreska-zobaczę jak będzie dziś. Choć mam nadzieje ze wtedy zamówię ciążowe :-D

Witam kobitki!
Wczoraj polazłam do kina, jak wróciłam to mnie zmogło i padłam... Także przepraszam Was za brak "dobranoc"! :sorry2: Mam nadzieję, ze Wam wieczór dobrze minął! :-)
Sergeevna - trzymam kciuki za mieszkanie! Wiem, co to znaczy szukać lokum - rok temu miałam to samo... Ale życzę Wam powodzenia i ściskam mocno kciuki, oby się szybko pojawiło normalne mieszkanko dla Was! :tak:
Sorbusiu - mam nadzieję, że Twoje dolegliwości szybko ustaną! :tak: Ściskam!

Mama, Agatek, Poziomki, Marylka, Ewcia i wszystkie dziewczynki - czeeeeeeeeeść! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
POZIOMKI- mi sie ie otwiera link...
MARYLKA- czekamy:))
MARY-BETH- hejka slonko:):):))

ja wlasnie wysuszylam dzieci-wyciagnąć ich z basenu to ...:)ale juz sa w domu-zaraz podaje obiad a po obiedzie kawka mrozona....ktora ma ochote to zapraszam!!:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry