• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
myślę że nie...fakt przytulasy były i nie używaliśmy zabezpieczenia ale to było 2,3 dni po płodnych dniach więc to raczej nie możliwe chyba...

Kochana wszystko jest możliwe, znam dziewczynę, która zaszła w ciążę nie mając dni płodnych, więc jak widzisz, przypadki chodzą po ludziach ;-) na wszelki wypadek ja cichutko zacisnę & ;-)

reklama
Kochana wszystko jest możliwe, znam dziewczynę, która zaszła w ciążę nie mając dni płodnych, więc jak widzisz, przypadki chodzą po ludziach ;-) na wszelki wypadek ja cichutko zacisnę & ;-)

heh ewelina to na pewnie wirus...:)

No nic kochane Ja uciekam na razie,jeszcze raz życzę miłego dnia:)
Buziaki!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewuszki, niestety ja za troche bede sie zmywala. U mnie juz sie pozno zaczyna robic a ja tez nie jestem w jakiejs super kondycji. Lykne antybiotyk i do lozka tym bardziej ze jutro z rana czeka mnie sprzatanie.
Ewelinka dbaj o siebie, pamietaj.
Marylka no to teraz masz luz po sprzataniu?;-)
no na dwa trzy dni :):) bo co tyle ścieram kurze bo zamiatam i myje podłoge codziennie :(

Cześć Marylko-cio tym razem wpadło do sklepiku? Masz fotki na blogu? I kiedyś pytała-sprzedajesz tez przez neta akcesoria?
w sumie takie pierdoły smoczki butelki i takie tam, puki co nie mam tyle asortymetu żebym mogła to ogarnąć na sklepie i w necie więc czasem tylko coś na allegro wypuszczam no i jak sie coś komuś na blogu spodoba to żaden problem żeby zamówić czasem mam konkretne zapytania o coś np body roz62 i wtedy robie zdjątka i wysyłam albo wstawiam na bloga :)

boli :(
...i wymiotować mi się chce
wypiłam miętę ale tylko pół kubka więcej nie dałam rady...
a myślałam że do dziś mi przejdzie,wczoraj w pracy myślałam że się przewrócę.Dziś na szczęście jest troszkę chłodniej ale i tak słonko grzeje ehhh a to mnie dobija jak jestem w takim stanie...
a Ty mama kiedy wybierasz się gina?
oj bidulko tulkam

Agnieszka.kk, a może Ty w ciąży jesteś?
dokładnie to samo sobie pomyślałam

hej dziewczynki :)

EWCIA- no tak,taki mleczny i to nawet nie sluz tylko taka wydzielina bezzapachowa,poprostu ciagle czuje ze jest wilgotno. :sorry2:
ja obiadku specjalnego nie robie bo zostalo mi sporo mieska z wczorajszego grilla i tylko obiore ziemniaczki do tego surówka z kapusty i gotowe;-)
EWELINA- a 2 no-spa podzialala??a to Twoje to sluz ciągnący??bo moj nie.

AGNIESZKA- no jak taki wirus zlapie to kilka dni trzyma i naogól sam przechodzi jak juz wymęczy:dry:

Mykam...
Kochane, obyśmy w niedługim czasie mogły obdarować Naszych Panów taki oto prezentem, tego sobie i Wam życzę z całego serduszka :***

baby-shower-cake-pictures-06.jpg

Mama05, troszkę przestało, ale jeszcze ćmi, a śluz...hmmm...dziwny...nieciągnący i jest go niewiele...

Cześć dziewczyny ja was podczytuje ale pisac nie mam kiedy w pracy kupe roboty a popołudniami meczą mnie potworne bóle głowy od kilku dni juz nie mam siły - jak przyjde z pracy to leze całymi dniami :-(

Sorbuś-oj bidulku Ty nasz :-( ale trzymam kciuki żeby w końcu ustały te poczatkowe objawy i żebyś się czuła kwitnąco a nie wypluta. &&&&&&&&&&&&&&

Mykam...
Kochane, obyśmy w niedługim czasie mogły obdarować Naszych Panów taki oto prezentem, tego sobie i Wam życzę z całego serduszka :***

Zobacz załącznik 261034

Mama05, troszkę przestało, ale jeszcze ćmi, a śluz...hmmm...dziwny...nieciągnący i jest go niewiele...
EWELINKA- dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!piekny bylby taki prezent!!!:tak:Tobie rowniez z calego serca życze!!!

Cześć dziewczyny ja was podczytuje ale pisac nie mam kiedy w pracy kupe roboty a popołudniami meczą mnie potworne bóle głowy od kilku dni juz nie mam siły - jak przyjde z pracy to leze całymi dniami :-(
SORBUS- no widzisz -kazda ciąża inna...najciezej z tym ,ze lekow niewiele mozna brac i nic nie pomaga-byle do 12 tyg-powinno byc lepiej:tak:prosze -czekoladka dl Ciebie!!;-)

AGNIESZKA- ja ide do ginek albo za miesiąc jak test wyjdzie pozytywny albo za 3 tyg jak wyjdzie negatywny to znowu na usg-monitoring przy Clo:tak:
MARYLKA- no to masz na 2,3 dni spokoj...a do testowania coraz blizej-&&&& zaciskam jak nie wiem co!!

SERGEEVNA- jak tam znalazlas cos na necie???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry