• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama dziekuje Ci bardzo;-) Buziak
Misia a co porabialas??

Ale dzisiaj duzo zrobilam w ten wieczor..
Normalnie jestem z siebie dumna:zawstydzona/y::cool:
Tylko juz dzisiaj nici z prasowania bo padne..
Tylko kocyki piesiaka jeszcze sie piora i jest blysk:happy2:

W miedzyczasie brwi sobie wydepilowalam i nalozylam henne:tak:
Nareszcie mam czas posiedziec lae tu cosik pusto dzisiaj...
Nie wiem co sie ze mna dzieje, dzien w dzien mnie lewe jajco boli,,,
Myslicie ze tak moze byc po poprzedniej ciazy i po zabiegu??
Moge na oalcach jednej reki wyliczyc ile w ciagu miesiaca go nie czuje

WISIEŃKA- no moj dzien ogolnie taki domowy bo nie szlo wysiediec na ogrodzie-bylam na ryneczku,potem ogarnialam dom -dzieci w basenie po obiedzie pszly spac- Zuza spala 1,5h a Domi 3,20 i jeszcze musialam Go budzic:tak::-)takze odsapnąć moglam ,potem przyszedl Tomi z pracy i rodzinnie:tak: i po raz kolejny mi powiedzial patrzac w oczy ,ze On czuje ,ze beda te blizniaki:sorry2:......

PRALINKA- nie ma sprawy-ja juz po dzialaniu wiec teraz trzymam &&&&&&&&&& za dzialajace:tak:a z jajnikiem to nie wiem-moze tak masz po zabiegu-ja od owulki czuje jajniki czesciej lewy i tez nie wiem o co chodzi-moze to dobry znak...ja wiem ze juz jestem po owulce wiec nie wchodzi w gre przesunieta owulacja,a pobolewanie czuje nawet w nocy...

MISIA- witam Cie wieczorkiem:happy2:

Pysia co sie dzieje??

Mama kurcze u Ciebie to teraz tylko czekac, chyba najgorszy okres...
Ten jajnik mnie dobija, gdyby nie sluz i testy owu to bym juz nie wiedziala kiedy owulacja...

Kuzyn chyba nie przyjedzie, bo nie byl jeszcze piewien czy tak czy nie a do teraz jeszcze nie dzwonil zeby powiedziec na 100%

MARY dobrze ze juz wszystko wyjasnione
Chociaz nie wiem o co poszlo to w trakcie sprzeczek zawsze jest bol, mimo tego potrzebne jest to w zyciu
Po wszystkim wiesz jak bardzo jestescie sobie bliscy

Ostatnia edycja:
MARY-BETH- NO TO DOBRZE,ZE JUZ WSZYSTKO WYJASNIONE I JUZ JEST SI:tak:to najwazniejsze;-)wszystkie mamy czasem takie dni ,ze niewiele potrzeba i sie robi burza ...

PYSIA- co tam ostatnia prosta przed slubem:tak::-):-):-)bedzie dobrze-zobaczysz-tak dlugo wszystko przygotowujesz ,ze musie byc dobrze;-)a jak Twoje zdrowie-leki dzialaja tam na dole:cool2:

PRALINKA- no to chata wolna-oj bedzie sie dzialo-mysle ,ze zmyslowa bielizny,muzyczka w tle i nastrój sam sie zrobi...

Ostatnia edycja:
mary beth to dobrze, ze juz jest si:-) Czasem wszyscy maja gorsze dni
pysia jak tam kochana juz nerwowka:-)
pralinka witaj
mama to cie pocieszył, masakra a może ma takie poczucie humoru:-DNie martw sie kochana nasze kciuki są wszechmocne a trzymamy za 1 :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)Już nie mogę się doczekac twojego testowania i wizyty u gina

reklama
mama oj musi sie dziac:-D
Wkoncu owu sie zbliza to i ochota sama w sobie wieksza:tak:
Tak wiec mysle ze jutro wieczorkiem beda najwieksze szanse...

Wisienka, witaj
Nie witalam sie z Toba??
Przepraszam:zawstydzona/y:
Bylam pewna ze sie juz witalam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry