Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)takze odsapnąć moglam ,potem przyszedl Tomi z pracy i rodzinnie
i po raz kolejny mi powiedzial patrzac w oczy ,ze On czuje ,ze beda te blizniaki
......
a z jajnikiem to nie wiem-moze tak masz po zabiegu-ja od owulki czuje jajniki czesciej lewy i tez nie wiem o co chodzi-moze to dobry znak...ja wiem ze juz jestem po owulce wiec nie wchodzi w gre przesunieta owulacja,a pobolewanie czuje nawet w nocy...
Oooooojjjj... Dziewczyny, nie chcę Was zanudzać. Mieliśmy małe zwarcie i tyle, teraz wszystko wyjasnione. Ja mam zle doświadczenia, złe wspomnienia.MARY-BETH- co sie stalo???kochana tule!!!:-(

Ale trafiłam na mądrego faceta, wszystko OK.
to najwazniejsze;-)wszystkie mamy czasem takie dni ,ze niewiele potrzeba i sie robi burza ...
:-):-):-)bedzie dobrze-zobaczysz-tak dlugo wszystko przygotowujesz ,ze musie byc dobrze;-)a jak Twoje zdrowie-leki dzialaja tam na dole
Nie martw sie kochana nasze kciuki są wszechmocne a trzymamy za 1 :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)Już nie mogę się doczekac twojego testowania i wizyty u gina