Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A do kiedy nie będzie obok Ciebie Pola Wisieńko? Na pewno już niedługo zostało do jego powrotu. :-) Bardzo szaleją hormony?? Mam nadzieję że się nie smutasz i nie złościsz na wszystko i wszystkich?hehe Agatek, może się jeszcze obudzi . A ja jestem u taty bez Pola i strasznie tęsknię a hormony pogarszają![]()

A do tego Karola marudzi że ciągle ją stopki bolą bo ciągle na coś staje (porozrzucane zabawki) ale nie sprzątnie pieron
Nie wiem jak ją zmusić do sprzątania - zabawą tylko z M sprząta a ze mną nie chce
ja muszę używać innych argumentów a i to nie działa
Ehh... idę pozbierać zabawki i zabrać na kilka tygodni to się znowu nauczy 

A moze nawet jeszcze dzisiaj..PRALINKA- MOWISZ-MASZ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Tak wiec trzymajta kciukasy podwojnie w ten weekend![]()
KRAKOWIANKA- cudny avatarekDziękuję za kolejne gratulacje.Pakowanie mi nie idzie... Witam dziewczyny, których jeszcze nie znam.
Wczoraj dostałam od "mojego" przedszkolaka na zakończenie roku śliczny rysunek. Tym cenniejszy, że Kajtusia trudno było na początku namówić na rysowanie, więc okropnie się wzruszyłam, kiedy mi go wręczali razem z mamą.I tak sobie wtedy pomyślałam, że może jest on proroczy... Moje serce, serce mojego Męża i jeszcze to Trzecie, upragnione...
Dlatego zamieszczam ten rysunek zamiast mojego zdjęcia w avatarze.
![]()

przepiekny-to napewno dobry znak