• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńko jeszcze nie wszystkie poznikały :-)
Właśnie nagrywam sobie filmik na płytkę i coś obejrzę-póki meczyków nie ma :-)
Kociaki padły, mężul też ;-) a mówił daj mi 5min tylko dojdę do siebie i dzialamy :-D nio i chrapie jak smooooook ;)

hehe Agatek, może się jeszcze obudzi . A ja jestem u taty bez Pola i strasznie tęsknię a hormony pogarszają:zawstydzona/y:
A do kiedy nie będzie obok Ciebie Pola Wisieńko? Na pewno już niedługo zostało do jego powrotu. :-) Bardzo szaleją hormony?? Mam nadzieję że się nie smutasz i nie złościsz na wszystko i wszystkich?

Kurcze-tak dawno nie włączałam dvd że nie wiemjak się z tv na nie przełączyć. No żesz cholewciaaaaa

Ostatnia edycja:
to ja się tylko przywitam,

mam mega katar, bolące gardło i czuję się jak poobijana. Karol ząbkuje i nie ma nocy bez nurofenu i śpi ze mną niestety, więc nie mogę się ogarnąć z tego wszystkiego. (Maran jak ty to wytrzymujesz, u nas to "tylko" dolne trójki" a tyle łez wylanych...)
W pracy nie mogę wziąć wolnego i muszę zebrać siły i się przemęczyć.

Jutro na 12 wizyta u gina i niech coś zaradzi, żeby choróbsko się nie rozwinęło.

krakowianka, wielkie gratulacje i avatarek masz piękny.

ściskam was mocno wszystkie i kładę się zaraz bo nie mam siły. Kolorowych...

Witam się na opustoszałym wieczornie wątku :-D

M w pracy a my tany tany z Karolą wyczyniamy :-p A do tego Karola marudzi że ciągle ją stopki bolą bo ciągle na coś staje (porozrzucane zabawki) ale nie sprzątnie pieron :dry: Nie wiem jak ją zmusić do sprzątania - zabawą tylko z M sprząta a ze mną nie chce :dry: ja muszę używać innych argumentów a i to nie działa :dry: Ehh... idę pozbierać zabawki i zabrać na kilka tygodni to się znowu nauczy :-p

Zapmarta witaj kochana i zdrowiej szybko. Trzymam &&&&&&&&&&&& za dobrą wizyte. Kładz się i odpoczywaj ja juz nie meczę sie tak na L. I lepiej się czuję
Agatek to ja wyjechałam od Pola do taty ale jutro do mnie przyjedzie i wracamy potem razem do domku. Musiałam załatwić wymiane dokumentów

ale tu pusto:szok:

Sol kurcze, ja niestety nawet nie jestem w stanie powiedziec jak sie dziecko porzadku uczy
To wszystko jest jeszcze przede mna..

Mary tule Cie mocno
Pamietaj ze nie moze byc idealnie. Zycie bylo by za nudne, jakby nie bylo takich sytuacji, wazne ze sie kochacie i jutro juz bedzie dobrze:tak: A moze nawet jeszcze dzisiaj..

reklama
Tak wiec trzymajta kciukasy podwojnie w ten weekend:tak:
PRALINKA- MOWISZ-MASZ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zaciśniete za weekendowe dzialania!!!

ASMI -ciesze sie ,ze po wizycie Oki!!!super!!

Dziękuję za kolejne gratulacje. :D Pakowanie mi nie idzie... Witam dziewczyny, których jeszcze nie znam. :)

Wczoraj dostałam od "mojego" przedszkolaka na zakończenie roku śliczny rysunek. Tym cenniejszy, że Kajtusia trudno było na początku namówić na rysowanie, więc okropnie się wzruszyłam, kiedy mi go wręczali razem z mamą. :D I tak sobie wtedy pomyślałam, że może jest on proroczy... Moje serce, serce mojego Męża i jeszcze to Trzecie, upragnione... :D Dlatego zamieszczam ten rysunek zamiast mojego zdjęcia w avatarze. :)
KRAKOWIANKA- cudny avatarek:tak::-Dprzepiekny-to napewno dobry znak:tak:

SOL- milego sprzatania:tak:
WISIEŃKA,ZAPMARTA- hejka!!!

MARY-BETH- co sie stalo???kochana tule!!!:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry