• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KRAKOWIANKA- najwazniejsze,ze betka wyszla-a ile przed @ robilas????no i daj znac jak zareagowal mąż!!!:tak::-D:-D:-D

LENKA- dziekuje za ten list-moze sie niedlugo przyda ;-)pozdrawiam:tak:

no i we wczesniejszym poscie przedstawilam Wam maje szczescia:-D:-D:-D:-D
Tomi przyszedl z pracy i nie z gruszki ni z pietruszki mowi do mnie ,ze On wie,ze beda blizniaki.....:sorry2:no nie ulatwia mi czekania:dry::baffled:

reklama
mama nie martw się. jak ci się uda, to czy będzie jedno czy 2 to dasz radę i też będziesz mieć dużo radości. my tu wszystkie będziemy cię wspierać w razie czego. a na rodzinkę swoją to już naprawdę możesz liczyć. kto inny jeśli nie ty dałby radę z bliźniakami? nawet z większą ilością dałabyś radę. los na tyle szczęść wybiera odpowiednich ludzi. jeśli będzie 2- znaczy że dasz radę i to właśnie ty zostałaś do tej roli wybrana, bo okazałaś się najbardziej odpowiednia.

Mama05 - ja nie wiem, ile przed @, czy może ile po, bo zdarzały mi się po bromergonie (i bez niego też) nieregularne cykle - takie nawet 36-37 dniowe, a dziś jest 39 dzień. Postaram się w sb/pn powtórzyć betę. Myślę, że zaszłam w ciążę pomiędzy 20 a 22 dniem cyklu, a to by się z wysokością bety zgadzało. :)

Maryla86 - wiesz, że objawy mogą być różne :), dlatego nie sugeruj się tym, co ja napisałam. :* Trzymam za Ciebie kciuki! :)

Nagapalma - to opowiadanie jest przepiękne... i niesamowicie wzruszające! :)

Mąż mi niespodziankę zepsuł :P bo jego pierwsze pytanie brzmiało: i jak tam wizyta u ginekologa i badanie krwi? ;) A ja kłamać nie umiem. :P Ale mega się wzruszył jak zobaczył czapeczkę. :D

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za gratulacje. :*

Bunia87 - trzymam jutro kciuki za pomyślny przebieg rozmowy. :)

uciekam dziewczynki. małżyk dzisiaj strasznie nerwowy jakoś chodzi- pizło mu coś do łebka. on tak miewa- fochy bez powodu.

buziaki

miłego popołudnia, dobrej nocy od razu

BUNIA pieknie to napisalas-dziekuje Ci!!!!!!! buziaki-co ma byc to bedzie -dzialania zakonczone-czekamy na efekty

ja teraz brykam na chwile-bede po 21.00;-):tak:

Mama05 - będę o Tobie też szczególnie ciepło myśleć podczas wyjazdu - żeby były dwie krechy, niekoniecznie podwójne ;) niemniej w pełni zgadzam się z tym, co Bunia napisała. :)

Ja też się lecę pakować. Niestety tam, gdzie jadę, nie będę miała możliwości korzystania z Internetu... dlatego mam nadzieję, że jak wrócę, to po pierwsze:

- zobaczę wyniki kilku testów z moczu przedstawiających dwie krechy albo śliczne betki :)
- któraś z Was zrobi mi podsumowanie tygodnia, bo na pewno tego nie nadrobię. ;)

Dodzwoniłam się do mojej gin - mam jeszcze przez 3 dni brać bromergon po 1/2 tabletki (bo od tego zaczynałam) i za 4 dni (czyli w pn) jechać na betę. Do Nowego Sącza będę miała najbliżej. :P No i powiedziała mi, że jak najbardziej mogę się już cieszyć. :D

Witam!

Co słychać? Mnie dawno nie było jakoś nie miałam kiedy zaglądnąć.

Byłam wczoraj u lekarza to było widać pęcherzyk i bijące serduszko.

Krakowianka-gratulacje-poślij nam ciążowe fluidki :-).

Marylko-nie marudzisz-jak najbardziej wysłuchamy i doradzimy. nio i przytulimy :-)

Robiłam przed chwilką drugi teścik-też bladziutka kreska. Powiedzcie mi-tak ma byc bo za chwilę do głowy dostanę że nie będzie nigdy dzidzi ;-( Tak wyliczyłam że owulka powinna być koło niedzieli-ale te kreski to nie mją być coraz mocniejsze???

Krakowianka - miłego wyjazdu życzę! I koniecznie pisz, jaka męża reakcja! :-):-)
Mamusia - do popisania! :-)
Bunia - miłego popołudnia, i mam nadzieję, że humorek męża się polepszy! ;-)
Asmi - witaj i gratuluję serduszka!!! :-) Streszczenie wydarzeń: Krakowianka zafasolkowała, Mama testuje w nast. niedzielę (poniedziałek?) - podziałali i oba pęcherzyki pękły ;-) i teraz czekanko czy jedna dzidzia czy bliźniaki - Mama by wolała jedną dzidzię, ale co by nie było - chyba wszystkie tu mamy przeczucie, że nasza Mama znów będzie MAMĄ!, staraczki się starają, część z nas już niedługo testuje, Sergeevna szuka mieszkanka i jest zmartwiona, ale starałyśmy się ją wesprzeć... Co jeszcze... Muszę kuknąć i sprawdzić, co się działo! :-D

A my z M. już po obiadku - rybka cytrynowa zapiekana z ziemniaczkami oraz sałatka z kiwi i fetą. Mmmm... :-D:-D No i winko do rybki żłopiemy - póki mi jeszcze wolno, bo może za niedługo już nie... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laseczki:-D
O ja piersziu, tyle stron:szok:
Cala kawke wypije a jeszcze pewnie nie skoncze...

Ewelinka ja z jajnikami nie pomoge, bo mnie jakos od zabiegu prawie codziennie lewy boli... Bez sensu troche..

Monia kurcze masz jeszcze troche tego ciacha:zawstydzona/y:??
Ja wlasnie sobie kawke zrobilam i teraz by sie przydalo:tak:

Agusia dobrze ze masz juz namiary na ginekologa:tak:

poziomki spokojnie w poniedzialek mozesz isc na betke;-)

Bibinka dobrze ze chprubska juz sobie od Was ida:tak:

Segeevna kciukady za mieszkanko zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&
Troszke cierpliwosci a napewno cosik znajdziecie odpowiedniego:tak:

Dziewczynki i nie nadrobie wiecej:-(
Kawka wypita i zaraz musze zmykac ogarniac mieszkanko bo zaraz sie chlodniej zrobi to juz bedzie mozna, a jutro gosc przyjezdza na tydzien jakis wiec trzeba sie przygotowac:tak: I jeszcze prasowanko mam...

Niby ciesze sie bo lubie Go (bo to kuzyn Mezusia) ale kurcze, wychodzi wg kalkulatorow na 4go owulka, a jak On bedzie to troszke lipa:baffled:

Krakowianka doczytalam....
GRATULUJE
rewelacyjna wiadomosc

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry