• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka gratuluję!!! Bardzo się cieszę, że się udało. Będę trzymać &&&&&&&& za dziewczyny testujące w najbliższym czasie.

Suwaczek wyliczył ma 6 tydzień i 1 dzień ciąży, a według lekarza wczoraj był 5 tydzień i 5 dzień.

reklama
Hej Laseczki:-D
O ja piersziu, tyle stron:szok:
Cala kawke wypije a jeszcze pewnie nie skoncze...

Dziewczynki i nie nadrobie wiecej:-(
Kawka wypita i zaraz musze zmykac ogarniac mieszkanko bo zaraz sie chlodniej zrobi to juz bedzie mozna, a jutro gosc przyjezdza na tydzien jakis wiec trzeba sie przygotowac:tak: I jeszcze prasowanko mam...

Niby ciesze sie bo lubie Go (bo to kuzyn Mezusia) ale kurcze, wychodzi wg kalkulatorow na 4go owulka, a jak On bedzie to troszke lipa:baffled:

Krakowianka doczytalam....
GRATULUJE
rewelacyjna wiadomosc
Witaj!

Dla chcącego nic trudnego! :-) Najwyżej się poprzytulacie w błogim milczeniu... ;-) Kciuki trzymam tak czy inaczej! &&&&&&&&&&&&&&&

Asmi no to super ze wszystko jest dobrze;-)

Mary niby masz racje, kuzyn jak byl ostatnio to nawet nam z piesiem wychpodzil i mowil ze np wraca najwczesniej za pol godziny;-) Wtedy tego nie wykorzystywalismy ale moze teraz...
Jesli bedzie w domciu to nie ma szans bo mamy jeden pokoj:-(
Tak wiec trzymajta kciukasy podwojnie w ten weekend:tak:

Ja juz uciekam sprzatac poki mam troche sily, wieczorkiem jeszcze wroce

Buziaki

Ostatnia edycja:
Dziękuję za kolejne gratulacje. :D Pakowanie mi nie idzie... Witam dziewczyny, których jeszcze nie znam. :)

Wczoraj dostałam od "mojego" przedszkolaka na zakończenie roku śliczny rysunek. Tym cenniejszy, że Kajtusia trudno było na początku namówić na rysowanie, więc okropnie się wzruszyłam, kiedy mi go wręczali razem z mamą. :D I tak sobie wtedy pomyślałam, że może jest on proroczy... Moje serce, serce mojego Męża i jeszcze to Trzecie, upragnione... :D Dlatego zamieszczam ten rysunek zamiast mojego zdjęcia w avatarze. :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję Małapralinko, ale powiem szczerze, że się trochę boję. Tak bardzo bym chciała żeby dzidziuś się zdrowo rozwijał. Chciałabym mieć już te 12 tygodni za sobą, bo one są teraz decydujące.

Asmi no to super ze wszystko jest dobrze;-)

Mary niby masz racje, kuzyn jak byl ostatnio to nawet nam z piesiem wychpodzil i mowil ze np wraca najwczesniej za pol godziny;-) Wtedy tego nie wykorzystywalismy ale moze teraz...
Jesli bedzie w domciu to nie ma szans bo mamy jeden pokoj:-(
Tak wiec trzymajta kciukasy podwojnie w ten weekend:tak:

Ja juz uciekam sprzatac poki mam troche sily, wieczorkiem jeszcze wroce

Buziaki
Kochaniutka, łazienka jest? Łono natury jest? ;-);-);-) :tak::tak::tak: :-D:-D:-D No to już! :-):-):-) Kciuki trzymam, ze aż mnie bolą! Dacie radę! :tak::tak::tak:

Asmi wiem co czujesz, ale bedzie dobrze, przeciez nie ma innej opcji:tak:
Mary Wariacie jeden:-D Dziekuej Ci bardzo... Wielki buziak

Teraz to juz naprawde lece bo burdellos w domos:shocked2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry