• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
IWONKA- moje starania zakonczone;-)teraz czekamy na efekt-jeszcze 6 dni...
MARYLKA- mowisz,ze kolczyki doszly???super ze dostalas to teraz ja czekam na listonosza!!:-D

MISIA- przykro mi bardzo -&&&&&&&&&& za nastepny cykl! glowa do gory i czestuje czekoladką!!!

Ostatnia edycja:
jestem ciekawa co tam u badylinki słychować w Niemczech- czy jej dobrze idzie i czy nie tęskni za nami

no i u motylka bo długo się nie odzywa. myślę, że przeprowadzka ją pochłonęła a może w nowym domku nie mają jeszcze internetu.

dziewczynki co u was?

ja siedzę w pracy:) a w chwili wolnej staram się ustawic podpis z suwaczkami...suwaczek juz mam ale myslę co z tym linkiem dalej ;D

o działa :D

bunia u mnie ok mam poprawke we wrzesniu ale to prawie z całą grupa wiec spoko facet chciał nas oblac i oblał pracuje i nawet mi sie nowa prac podoba mam 31 dc cyklu wiec wczoraj powinna być @ ale nie ma więc znów mi się poprzestawiało

Szczerze nawet nie wiem co dziś pisać...
mama ja dokładnie tydzień po Tobie testuje bądź jak nie wytrzymam szybciej :-D
mam już testy o czułości 10mlU/ml i niby 6dni po można próbować a ,że liczy się od owu to w sumie mogłabym testować równo z Tobą :-D
więc zobaczymy.

BUNIA-MOTYLEK chyba jest na urlopie;-)a o Badylince tez ostatnio myslalam:tak:

IWONKA- dzieki za &&&&&&&&&&&& przydadza sie!!a Wy dzialaliscie w tym m-cu??skoro nie ma @ jest szansa na ciąże ???

MARAN- witaj kochana..

MARCEPANEK- a jak sie nazywaja te testy o czulości 10???ja mam o czulości 25...

Ostatnia edycja:
reklama
A ja Buniu podczytuje dziś Was. Troche mnie głowa boli. Fajnie że kolczyki podochodziły-ja czekam aż kupisz nowe koraliki :-) tam wiesz-pamietaj potem o mnie :-)
Właśnie-motylka dawno nie widziałam :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry