futrzakowa
yea! to ja!
ja nie jestem mamusią ale jak powiesz co się dzieje to może będę umiała pomóc :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AGNIESZKA- witaj-jak tam dzis do pracy??
Pomoże mi któraś mamusia?
Nie mogę połączyć tel z komputerem więc wysłałabym zdjęcie do którejś z was która mogła by je wrzucić tu![]()
ach ja juz nic nie wiem i już nie kombinuje pude do gina to mi może coś powie sensownego , a u mnie leje od 5 albo i wcześniej i wcale nie przestaje a ja zaraz chyba zasne tu - masakra jeszcze tak nie miałam ze mi sie spać chciało, ja wczoraj mówie do mojej mamy żeby w sobote na godzine za mnie stanela ona mówi ze ok a czemu a ja ze do gina bo krótkie mam jakoś cykle aa teraz mi sie skruciły i okres tylko 3 dni a ona no to ciążaJAEWA- dziekuje-mam nadzieje,ze sie udalo.....i smacznego;-)
MARYLKA- witaj kochana-co do owulki-to ja w tym cyklu mialam monitoring i wiem ze byla w 14d.c. ale bez tego pomyslalabym ,ze nie mialam -ani bolu jajnikow ,ani plodnego sluzu-a tu po usg okazalo sie ze pekly i to obadziwne to wszystko-za to jajniki daja o sobie znac od owulki do dzis
Marylka- DUZEGO UTARGU ZYCZEu mnie tez padalo a teraz jest pochmurnie-w koncu jest czym oddychac
![]()