• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JAEWA- dziekuje-mam nadzieje,ze sie udalo.....i smacznego;-)

MARYLKA- witaj kochana-co do owulki-to ja w tym cyklu mialam monitoring i wiem ze byla w 14d.c. ale bez tego pomyslalabym ,ze nie mialam -ani bolu jajnikow ,ani plodnego sluzu-a tu po usg okazalo sie ze pekly i to oba:sorry2:dziwne to wszystko-za to jajniki daja o sobie znac od owulki do dzis:sorry2:

Marylka- DUZEGO UTARGU ZYCZE:tak: u mnie tez padalo a teraz jest pochmurnie-w koncu jest czym oddychac:tak:
ach ja juz nic nie wiem i już nie kombinuje pude do gina to mi może coś powie sensownego , a u mnie leje od 5 albo i wcześniej i wcale nie przestaje a ja zaraz chyba zasne tu - masakra jeszcze tak nie miałam ze mi sie spać chciało, ja wczoraj mówie do mojej mamy żeby w sobote na godzine za mnie stanela ona mówi ze ok a czemu a ja ze do gina bo krótkie mam jakoś cykle aa teraz mi sie skruciły i okres tylko 3 dni a ona no to ciąża :) a ja że nie bo okres i że w niedziele jadłam jak głupia a ona no to blixniaki :) szalona koza z tej mojej matki :)

no ja też odliczam do urlopu dziewczyny :)

marcepanek co tam ?

MARCEPANEK- ja zawsze wysylalam do Sol i mi wstawiala bo ja nie umiem,ale jak chesz wyslij mi a ja zinterpretuje i napisze na watku-jesli tak wysle Ci nr na priva

marylko a nic powtórzyłam dziś test i jest coś ,ale nie wiem sama więc chciałabym żebyście i wy na to spojrzały.
Tyle że coś nie mogę z telefonu na komputer przerzucić i wysłałabym którejś z was by to zamieściła.
mama ok

MARYLKA- napisze tak-dobrze,ze masz tego ginek.w sobote:tak:;-):-D:-Dmoze ,moze..

MARCEPANEK-ale sa wyrazne kreski???nawet jak jest blada to ciąża:tak:a jestes po terminie @???pisz nam tu szybciutko:tak:

mama ta druga kreska jest jasna na zdjęciu nie jest wyraźnie ,ale normalnie ją widzę.
Problem w tym ,że do okresu mam daleko 13dni. Więc skąd ta druga kreska chociaż by blada?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry