Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
fajnie,ze przeprowadzka w toku i urzadzajcie sie gloąbeczki
;-)ja jeszcze paczuszki nie dostalam ,ale wypatruje listonosza i jak tylko dostane to napisze Ci na PW.;-)BUZIAKI I DOBREJ NOCKI MYSZKO;-):-)

Mój ginek na urlopie, co za pech, ale kumpela dala mi namiar na swoją lekarkę, znacznie tansza i ponoć dobrą,okaze się dzisija, bo zaraz do niej zadzwonię, by się umówić na wizytę, pozdrawiam Was kofane !!!

Za to zeszło mi na gardło i zaczyna na oskrzela
I dzisiaj chyba gin mi da antybiotyk bo do ogólnego to bym chyba musiała tydzień czekać a nie mam ochoty
Mam tylko takie nieprzyjemne wrażenie że mi się angina zaczyna
Jak nie urok to.. A na dodatek moje dziecię wstało sadystycznie za 10 siódma co dla mnie jest koszmarem nocy letniej. A na dodatek wczoraj zaczęłam tak kasłać że skurczy w nocy dostałam
Niech ten tydzień się już skończy 

nagapalma - mnei też to na grzybiczne wygląda ale najlepiej leki lekarz dobierze. Mam nadzieję że z ginki koleżanki będziesz zadowolona :-)
jaewa - ja też tylko jakoś ten katar mnie dobija :-( Niby mogę brać leki przeciwalergiczne już ale wzięłam raz i niewiele pomogło więc nie będę gnębić kropkiZa to zeszło mi na gardło i zaczyna na oskrzela
I dzisiaj chyba gin mi da antybiotyk bo do ogólnego to bym chyba musiała tydzień czekać a nie mam ochoty
Mam tylko takie nieprzyjemne wrażenie że mi się angina zaczyna
Jak nie urok to.. A na dodatek moje dziecię wstało sadystycznie za 10 siódma co dla mnie jest koszmarem nocy letniej. A na dodatek wczoraj zaczęłam tak kasłać że skurczy w nocy dostałam
Niech ten tydzień się już skończy
Miłego dnia - ja idę nakarmić to małe sadyściątko i siebie i szykujemy się do zakupów powoli![]()