• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
haha ja tez najbardziej lubie kapuśniak i ogórkową :) tylko że ja jem je z czekolada albo grześkiem :zawstydzona/y:
no teraz to dowalilas :Dhaaahahaah ciekawa jestem jaki to smak :D
ja jak bylam dzieckiem, to sypalam cukier na placki ziemniaczane... fuj! jak sobie pomysle, to az mnie mdli..
ale Ty z ta czekolada :D haahah niezle :D Szalona Kobieto :)

reklama
Ugotowałam sobie bób. Mniam uwielbiam. Pol właśnie dzwonił, ze ma dziś zebranie i wróci późno z pracy.Nie znosze być sama w domu!

Jak mozna jeść kapuśniak z czekoladą Maryla???Na samą myśl mnie zemdliło....z Twoimi kubkami smakowymi wsio ok??? :-D

Wiecie co....nasmażyłam się kotletów i jeść mi się odechciało, na dodatek ferajna z plaży sie spóźni bo stoją w mega korku :-D:-D dobrze im!! mówiłam im o której sie z plaży u nas wraca..nie posłuchali, to niech stoja teraz o!!!

Wisieńka,
bób - ślinotok!!!!!!!!!!!!!!! Tonami wcinam :-D
,Nagapalma a ja skomentuję...każda z nas by chciała, pstryk i już - dziecię...nie ma jednak tak lekko. Musimy uzbroić się w cierpliwość, a smutki i złość, że szybko sie nie udaje odgonić, zastępując usmiechem i wiarą, że NAM sie uda !!!!

Ostatnia edycja:
maggy- ale placki ziemniaczane z cukrem nadal się jada:-)Ja tak jem i nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Od czasu do czasu lubie taki obiadek

wisienka mniam bob,,ja zaraz po fasolke ruszam....ja tez sama,,a nie lubie,,nie miec z kim gadac i wogole,,wiec z wami gadam......

ewelinko a ty nie pojechalas z nimi na plaze...

ewela ja też slinotok, z masłem i solą.

Ojjjjjjjjjjjjjjjjjj.....muszę na gród zobaczyć, czy juz można rwać bób, mam super przepis na sałatke z bobem :-D Od razu mi sie przypomina, jak to P dzwonił kiedyś z pracy i pyta co na obiad, mówię mu że sałatka z bobem, a on na to "z jakim Bobem" - bo myślał że to jakis znajomy....:-D:-D:-D:-D

Ewcia, nie, jestem zbyt mocno opalona i sobie odpuściłam, poza tym musiałam protokół do pracy sporządzić ;-) i nie sporządziłam go jeszcze ha ha ha

maggy- ale placki ziemniaczane z cukrem nadal się jada:-)Ja tak jem i nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Od czasu do czasu lubie taki obiadek
serio??? ja teraz wszystko na ostro jem :D a placki ewentualnie ze smietana :D a placki po zbojnicku to wcinac moge codziennie :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry