• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienko jestem na nich wściekła ale nic nie moge zrobić moge jedynie tulić Cie bardzo mocno i jeszcze mocniej trzymać kciuki za szybkie znalezienie nowej lepszej pracy bo nawet jak wykonasz zadanie to i tak lepiej było by w normalniejszym środowisku pracowac może uda sie zaczepić z którymś znajomym ?? może gdziesz poszukują jeszcze jednego pracownika ?? kurcze widze że szybko musze wygrać w tego totka i otworzyć drugiego szkraba - ale jusz sie poprawiam troche wiesz bo 2 razy wygrałam po 20 zł a to już jest coś bo bardzo często nie miałam nic :) - a i żeby nie było nie gram nałogowo tylko raz na jakiś czas :) zazwyczaj przy większej kumulacji także trzymaj za mnie kciuki :) dziś 5 milionów do wygrania :)

reklama
Ewcia masz rację, przeglądam ogłoszenia i po prostu nie ma gdzie złożyć Cv
marylko kochana trzymam &&&&&&&7 mocno zaciśnięte za wygrana i nowego szkraba co przebije baby max! Rozglądam się za pracą ale tak skrycie mam nadzieję, ze uda mi sie tu bardzo szybko zafasolkować i nie zdążą mnie zwolnić. Bo po wielogodzinnych rozmowach z Polem i nocnych rozmyslaniach postanowiliśmy wykorzystać zielone światło dane przez gina i po @ zaczynamy staranka!

Ostatnia edycja:
hmm... no to faktycznie moze nie byc za ciekawie... w kazdym razie zycze Ci wytrwalosci..albo lepiej- znalezienia nowej pracy... :)

a taka zupke i w ogole obiadek tez bym sobie zjadla.. w ogole odczuwam brak zupy dzisiaj.. chyba przez to, ze wszystkie mowicie o zupach :D uwieilbiam wszystkie a w szczegolnosci z ogorkow kiszonych i kapusniak...
haha ja tez najbardziej lubie kapuśniak i ogórkową :) tylko że ja jem je z czekolada albo grześkiem :zawstydzona/y:

Wisienko - no własnie taki mam zamiar bo wczesniej nie wiedziałam czemu tak mi się robi niedobrze po obiedzie - dzis bede obiad jadła na dwa razy :tak:
Ja tez ci życzę znalezienia nowej pracy bo nie ma co się w takiej meczyc to bez sensu - spędzamy w niej tyle czasu ze trzeba choć odrobinkę ja lubić
Wisienko jest szansa na twoje zdjęcie takie jak masz w suwaczku w większym wymiarze ?? Bardzo chciałabym je zobaczyć :zawstydzona/y::tak:
maggy ale masz fajnie z tą wizytą dziś ja już się doczekać nie mogę swojej jutrzejszej

marylka no z Grześkiem rozumiem ja zwykle jadam z Bartkiem :-D ale z czekoladą:szok::szok: :-D

Ostatnia edycja:

maggy ale masz fajnie z tą wizytą dziś ja już się doczekać nie mogę swojej jutrzejszej

czekalam na nia 10 dni, zeby cos bylo wiecej widac i slychac serduszko (mam nadzieje)... ale sie jednak stresuje.. chociaz dobrze, ze w pracy jestem bo bym zwariowala w domu z tymi myslami :D

szkoda, ze nie ma takiego leku który by się połkneło, a potem by była dzidzia ...
weszłam przez pomyłke na forum sierpniówek 2010 i jakos tak smutaskowo mi sie porobiło ... dziewczyny tam juz będa miec maleństwa za pare tygodni, dni, a niektóre już trzymaja je w ramionach i te napsiy 37 tydzien ciązy, ah ... pomarzyc można ... buuuuu

Wiem, wiem, nie komentujcie ....

Wywaliło mnie i nie mogłam wrócić:wściekła/y::crazy::no:
Ja już nie w temacie, tyle znów naskrobalyście. Muszę nadrobić czytaniem;-)
Coś mi tak przemkneło o obiadkach, mniammm:-)
Ewelinko- ale pyszności pichcisz, chętnie bym się wprosiła, oj chętnie;-)

nagapalma- ja wierze, że każda z nas prędzej czy pózniej zaciąży. Wiem, że to boli jak się bardzo chce i nic z tego nie wychodzi, ale warto mieć nadzieje i wierzyć że się uda:-)

wisieńka- trzymam kciuki, żebyś znalazła nową i fajną prace a najlepiej żebyś jak najszybciej pomyslnie zaciążyła:-)

Ostatnia edycja:
reklama
nagapalma o rany,,,,wszystkie bysmy tak chcialy......

A moja siostra wlasnie zamawia na allegro zestaw do robienia tipsow i oznajmila ze ja bede krolikiem doswiadczalnym,,hmmmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry