Cześć dziewczyny.
Podczytuję was od rana-ale piszecie szybciej niż czytam
co się zaloguję, przeczytam parę stron, porobię rzeczy do pracki-to mnie wylogowuje i zaś do czytania 4 strony.
A teraz na tematy jedzeniowe Was wzięło-no ładnie to tak innym na to wszystko smaka robic?

norrrmalnie wciągnęłabym wszystjo co piszecie-nio prawie-bo botwinki i podobnych liści nie toleruję. Ale spaghetti z pomidorkami i bazylią-mniam, rybka-mniam, cukinia-tez mam ale jakoś nie wiem co z nią zrobić

mój małżonek kupił kiedyś-pomylił z ogórkiem w markecie-a jak go pytałam co ten ogórek taki obcięty na końcu-to wszystkie tak miały

dopiero w domu patrze że to nakrapiany ogórek ;-)
Maggy-daj znać po wizycie u gina-o której masz? Bo wszystko wiem-tylko nie znalazłam o której
Wisieńko-nie przejmuj się juz na zapas. Czasem strach ma wielkie oczy-a miejmy nadzieję że nie będzie tak źle i praca będzie. Trzymamy &&&&&&
U mnie @ nie zawitała na razie-to już hmm-4 albo 5 dzień-bo planowo miało byc w pt-ale po tych tabl to ciężko wyczuć-może przyjdzie w pt bo owulka też jakoś późno była? Obiecałam sobie i Jaewie-że czekam do środy z kupnem testu

i pewnie znając moje szczęście przyjdzie @ dziś, jutro albo we czwartek