• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy - placki po zbójnicku z czym są? na ostro? pierogi z truskawkami, albo z serem z cukrem, masłem i bułką tartą, pychota:-) Jeny, ale głodna jestem.

maggy, a z którego mca jesteś?
to placki z gulaszem :D i oscypkiem startym na koniec..... ja to dopiero zglodnialam teraz :D a mam tylko kanapke w pracy... ech

ja jestem z konca lutego :) :D

Maggy-daj znać po wizycie u gina-o której masz? Bo wszystko wiem-tylko nie znalazłam o której

wizyte mam o 5:45 ale wychodze z pracy po 4... pochodze sobie troche na swiezym powietrzu i odstresuje sie :)

reklama
Agatek kiedy testujesz bo coś nie moge znaleźć tyle co doczytałam w postach dziewczyn

a już znalazłam czyli jutro testowanko - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

witam i ja
wróciłam no i krwi upuścili do 3 fiolek tak nawet dosyć sporo na moje oko ok 200ml by było, ale czułam sie dobrze, oczywiście żył nie mogli wyszukać hehehe... no a w czwartek na USG... kurcze jak ja sie nie moge doszekać tego USG to szok...
oczywiście dziś nienadrobiłam bo nie mam czasu... musze obiad robić... wiec tylko wpadłam sie przywitać i ide...

Agatek kiedy testujesz bo coś nie moge znaleźć tyle co doczytałam w postach dziewczyn

a już znalazłam czyli jutro testowanko - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

No własnie nie wiem-tak sobie obiecałam że do jutra czekam. tylko się boję że przyjdzie @. Nio ale jak nie dostanę jutro do 15-to wracając z pracy-chyba kupię teścik.
Mężusia już pytałam co on na to-a ten przerażenie w oczach i -"nie żartuj sobie" :-D "pewno przyjdzie" a ja a co jak nie-to będziesz się cieszył-a ten tylko "no" :-d ale potem mnie przytulil-tylko stresa ma biedaczek ;-)

Tak dla rozluźnienia-dla wszystkich forumowiczek które planują urlop w najbliższych dniach. Ja się uśmiałam ;-D
Jak przeżyć wakacje ...i nie zwariować - Facet w Onet.pl

Agatek to kup jutro i pochwal sie koniecznie wynikiem - mam nadzieje II kreseczkami

a ja juz spadam do domciu papaptki i do jutra - choc jutro mniej pewnie z wami spedze ale moze uda sie nadrobić

czesc kochane :) ale sie wyspałam :):):) nie ma to jak drzemka w ciągu dnia :) oczywiście gdyby nie to ze zachciało mi sie siku spałabym dalej :P:P:PP:P kiedy te czeste latanie do ubikacji sie skończy :( ...... a tu widze same kulinaria .....

reklama
Ja juz wciągłam leczo
AGATEK - trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGGY - czekam na wieści!!!!!!!!!!!!!
Będę pózniej bo zaraz mam klientkę na masaż twarzy i maskę....do napisania!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry