• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monisia do napisania
futrzakowa witaj
szczęśliwa mi też chce sie spać juz, ale sie nie kłade bo w nocy potem nie śpię. Cisnienie spada.

reklama
No to widze czekamyna te testowanka jutrzejsze i inne...

Ja polezalam...tv poogladalam...

teraz chyba kawa,,kurde dlonie mi dretwieja i jakos palic nie moge,,wkurzam sie grrr

szczęsliwa ty oczywista musisz ale u mnie teraz inna spiewka, jak spie w dzień nie spię w nocy i tyle.
Ewcia może to znak, ze trzeba rzucić
Znalazłam ostatni słoiczek soku malinowego, zeszłoroczny i zrobiłam sobie herbatkę. Strasznie mi sie takiej zimowej zachciało. Heh środek lata a jakże...
Jej jak ja nie lubie byc sama w domu!

szczesliwa no tak mus drzemke walnac...w dzien..
wisienka nocki ciezko odespac w dzien..
Taa chyba czas rzucac,,jakos mi nie podchodza ostatnio fajki....wogole mi dzisiaj cos zlee.
A ja caly czas soczki domowe rozrabiam i herbatki granulowane i do lodowki,,bo sa super orzezwiajace na dni upalne.

U nas nie jest dzisiaj gorąco, jest raczej przyjemnie.
ewcia ja kiedys paliłam i wiem, ze nie jest łatwo ale warto, zwłaszcza jak sie planuje dzidzię. Nie brałam nic na rzucanie, miałam po prostu cel i sie udało.Długo juz nie palę ale palaczem zostaje sie zawsze. Mam nadzieję, ze nigdy nie wroce do tego. teraz to taka drozyzna, ze szkoda mi by było kasy na puszczanie w powietrze. Życzę ci zatem silnej woli.

wisienka moze rzuce,sama nie wiem...jak mnie nie bedzie ciagnelo to rzuce...a jakbym musiala to bez problemu,bo juz raz rzucilam i nie palilam jakies 5 lat..od roku pale...

Przepraszam ze haotycznie piszę ale odpisuję na kilkanaście stron :-p

sorbku, krakowianka - A TAKI FOTEL :-)

marylka -no to niezłe ubezpieczenie :tak: Z PZU my poszliśmy z Karolą jak miała 10 dni i kasę od ręki dostaliśmy :-p Bo musiałam i ja i M być zeby papiery podpisać że odbieramy pieniądze i z własnymi dowodami i z aktem urodzenia Karoli i finito :-D A jeszcze nas poza kolejką babka wzięła że z dzieckiem małym jesteśmy :-p To widzę że już drugie jest w planie ?

ewelinko - przepraszam :-D U mnie dziewczyny takie bluzki na osiedlu noszą a nie wczytywałam się w tytuł aukcji :sorry: :-D Ale i tak ładna :-D

Wisieńko - to się cieszę że mogłam pomóc :-) A z praca - powiem Ci ze ja bym bardzo chętnie do takowej poszła a tak siedzę w domu i kurzem obrastam :-( No to mało ciekawa sytuacja - ale teraz ponoć cały rynek pracy tak wariuje :no: A ja tak jak Maryla gram w totka i otwieram interes a drugą filię ty mi we Wrocku poprowadzisz :-) A że dzisiaj puściłam z okazji porannej niespodzianki do zwrotu to mam nadzieję że przyniesie mi to szczęście :-p I bardzo się cieszę że jednak korzystacie z zielonego światełka :tak: trzymam kciuki od dzisiaj zaciśnięte :tak: :-)

Hope - możesz Furagin z czystym sumieniem :tak: W PZU jest minimum 9 miesięcy do 12 miesięcy przy dziecku.

monisia - a zapisałaś się ? :-D Dawaj datę ostatniej @ i dł cyklu zaraz to naprawimy :-D

maggy - ja będę wieczorkiem :tak: To zapraszam do mnie bo za mną chodzą placki po węgiersku i chyba w końcu zacznę robić :-D A pierogi ruskie są fuj :-p

Ewcia - nie dubluj :-p Bo kopa w pupe :-p A zajdziesz to szybko rzucisz bo Cię ktoś zmusi :-D

A my niedawno przyszłyśmy :-D Najpierw spacerek z moją mamą a potem poszłyśmy do niej na obiad a wracając Karola usnęła i śpi od 15 a ja was nadrabiam :-D A ja siedzę i tęsknię za M :-( Wróci jutro o 11 i o 13 znowu do roboty :-( A hormony mi nie ułatwiają zadania bo się właśnie poryczałam :-( NAdrabiałam was i odpisywałam przez 50 min :szok:

reklama
maggy - ja będę wieczorkiem :tak: To zapraszam do mnie bo za mną chodzą placki po węgiersku i chyba w końcu zacznę robić :-D A pierogi ruskie są fuj :-p
kochana... gdybym tylkok mogla to juz bym tam byla u Ciebie... tymbardziej, ze moja psiapsiola jest wlasnie z Kielc :D

ok moje drogie... czas na mnie.. trzymajcie prosze &&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete za moja wizyte u ginka.. dam znac Wisience co i jak to Wam napisze w miedzyczasie, jak dojade do domu..

buziaki
p.s. wizyte mam planowo na 17:45, ale sie pewnie z pol godziny opozni.. jak zwykle... aaaaaaaaaa sie boje... papapap

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry