Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Z PZU my poszliśmy z Karolą jak miała 10 dni i kasę od ręki dostaliśmy
Bo musiałam i ja i M być zeby papiery podpisać że odbieramy pieniądze i z własnymi dowodami i z aktem urodzenia Karoli i finito
A jeszcze nas poza kolejką babka wzięła że z dzieckiem małym jesteśmy
To widzę że już drugie jest w planie ?
U mnie dziewczyny takie bluzki na osiedlu noszą a nie wczytywałam się w tytuł aukcji
Ale i tak ładna 
A ja tak jak Maryla gram w totka i otwieram interes a drugą filię ty mi we Wrocku poprowadzisz :-) A że dzisiaj puściłam z okazji porannej niespodzianki do zwrotu to mam nadzieję że przyniesie mi to szczęście
I bardzo się cieszę że jednak korzystacie z zielonego światełka
trzymam kciuki od dzisiaj zaciśnięte
:-)
W PZU jest minimum 9 miesięcy do 12 miesięcy przy dziecku.
Dawaj datę ostatniej @ i dł cyklu zaraz to naprawimy 
To zapraszam do mnie bo za mną chodzą placki po węgiersku i chyba w końcu zacznę robić
A pierogi ruskie są fuj 
Bo kopa w pupe
A zajdziesz to szybko rzucisz bo Cię ktoś zmusi 
Najpierw spacerek z moją mamą a potem poszłyśmy do niej na obiad a wracając Karola usnęła i śpi od 15 a ja was nadrabiam
A ja siedzę i tęsknię za M :-( Wróci jutro o 11 i o 13 znowu do roboty :-( A hormony mi nie ułatwiają zadania bo się właśnie poryczałam :-( NAdrabiałam was i odpisywałam przez 50 min 
kochana... gdybym tylkok mogla to juz bym tam byla u Ciebie... tymbardziej, ze moja psiapsiola jest wlasnie z Kielcmaggy - ja będę wieczorkiemTo zapraszam do mnie bo za mną chodzą placki po węgiersku i chyba w końcu zacznę robić
A pierogi ruskie są fuj
![]()