• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy oj wiem coś o tym bólu i u mnie widać ,że piersi urosły bo wcześniej ich nie było :-Dprócz tego ,że bolą swędzą jak nie wiem co. Brodawki reagują na kontakt nawet z koszulką chwila moment i na baczność...Strasznie drażniące ,ale jakże uszczęśliwiają mnie wszelkie objawy. Dziś kończył by mi się okres :tak: jakie to fajne mieć 9miesięcy spokoju i bez bólu :-D
no wlasnie... a wiesz co? to swedzenie to mam tez na brzuchu..ale stosuje te kremy co dziewczyny polecily (od wczoraj, bo paczka przyszla wreszcie od mojej mamy ) i na razie jest ok.. zobaczymy co dalej

Maggy nie wiem jakie biustonosze nosisz, ale nie stosuj tych z fiszbinami. Najlepiej jak już założysz biustonosz dla mam karmiących albo takie sportowe. Mają szerokie ramionka, zero szwów i bardzo dobrze, łagodnie trzymają biust. A spanie w staniku... okropność. Współczuję.
hmm..... wlasnie bede musiala jutro poszukac czegos..niestety, ale nie mam wyjscia.. a spac w biustonoszu nie mam zamiaru :D przeciez to takie niewygodne :) jeszcze w tych upalach.. jak u nas jest w nocy ponad 25 stopni... powodzenia

kalamandyna- to o ktorej wpadniesz ? :D ahhahah wez ze soba kefir.. tak mi sie go chce, ze zwariuje zaraz... oby jutro ruski sklep byl czynny i zeby tak mieli kefiry :tak:

Wisienka- jeszcze troche i zaczniesz sie denerwowac i testowac tu z dziewczynami :D a my bedziemy Ciebie tez powstrzymywac przed wykonaniem kolejnego testu przed czasem :D
aaaaa!!!!! superowo :D i juz sie doczekac nie moge :d

reklama
zanka u mnie z Maja to też byl jedyny raz bez zabezpieczenia bo planowaliśmy ale zawsze jakos tak jeszce nie teraz i tak dalej az któregoś razu no to robimy noi zrobiliśmy bo juz następnego dnia miałam pietra - ale bardzi sie cieszyłam ze nam sie udało - teraz tez w pierwszym cyklu starań choć lekarz się za głowe łapał ze z takim "środkeim" to długo na dzidzie poczekam - noi zmieniłam lekarza bo jak widac kretyn był

marcepanek jak się czujesz kochana? U nas takie na razie brak bobosexów sa same sexy bo mamy poczekac do @ albo 30 dni. Czyli jeszcze tydzień. Ale coś czuję @ bo brzuch pobolewa i pieri , mam nadzieję, ze żaden żołnierzyk mnienie napastował bo to za szybko
kala będę koło Pobiedzisk

Maggy-zabiore nawet ze sobą całą palete kefirów, żeby się załapać na Twoją pomidorowkę;-):-)

Sorbek- celowaliście w owulacje w obydwóch przypadkach czy na zasadzie spontana?

Wisieńka- to jakieś 30 km od Pnia. Jak będziesz jeszcze kiedyś w tych okolicach-zapraszam:-)

jsorbek - zobaczymy jak to będzie za tydzień

a powiedzcie mi dziewczyny, jezeli mam cykle regularne, owulację około 14 dnia, to jak często trzeba się kochać by zajść w ciążę??

słyszałam różne teorie:
a) co 2 dni by plemniki się zdążyły wzmocnić
b) codziennie by trafić w dzień owulacji
c) tyle ile się da !!!

jaka jest poprawna odpwiedź, pyta Hurbert Urbański :-p

witam i ja
maggy spanie w staniku hehehe też sobie tego nie wyobrażałam ale jako karmiąca matka musiałam bo inaczej mleko zalewało mi łóżko hehehe... można sie przyzwyczaić... teraz też mnie piersi bolą a ja na brzuchu sypiam wiec... lipa a już sobie wyobrażam co bedzie ze spaniem a raczej nie spaniem jak brzuszek sie znacznie powiekszy... z Alą w ciązy to ja przed porodem spałam po 3-4 godziny na dobe bo nie mogłam sie ułożyć i zasnąć...
hope coś mi tu fasolką pachnie ;)
wisienka super, że macie wypad nad wode... ja mi sie marzy zmiana klimatu... we wrzesniu do Polski jedziemy, ale tylko na 2tyg bo mam tu wizyte w szpitalu i bede musiała wracać... a tak chciałam sobie odpocząć, posiedziec z miesiąc u rodziców z Ala co by ją troche pozabawiali a tu lipa...
dziś wraca mama ciekawe co tam u nich?
moja Ala śpi z moim mężem a ja do was wpadłam poczytać

zanka my mieliśmy bobosexy co dzien lub co drugi dzien w zalezności jak chęć była, ale różne są opinie, jesli para jest zdrowa a facet nie ma problemów z armią to można nawet każdego dnia, choć duż część lekarzy zaleca do 2 dzien by plemniki wzmocnić :)

gdzie marylka nie widziałam jej dziś??

Ostatnia edycja:
maran dobre i 2 tyg. To mamy cię dla siebie
zanka ja preferuję co 2 dni trafiasz w owulkę a plemniki są lepsze. Chociaz Pol wolałby pewnie codzień ile razy się da:-DTak zaszłam z Dzwoneczkiem , co 2 dni bo nie wiedziałam jak policzyc cykl, przesuwała mi się ciągle @

reklama
Maggy-zabiore nawet ze sobą całą palete kefirów, żeby się załapać na Twoją pomidorowkę;-):-)
hahahaha :D luzik :D a tak powaznie, to nie wiem jak ja tutaj bede spelniac te wszystkie swoje zachcianki :D mam ochote czesto na kwasne i na ostre.. slodkie mnie raczej odrzuca.. i dzieki Bogu :)

Maran-tha- pewnie jak trzeba to sie da..ale jak na razie to mnie juz jest ciezko sie ulozyc a na dodatek to powietrze takie geste i nie ma czym oddychac... zobaczymy co bedzie pozniej :)
2 tyg w PL to i tak duzo :) pobyczysz sie troche a dziadki beda na pewno zadowoleni ;)

Zanka- ja srednio co 2 dni przed owulka...tak jakos wychodzilo :D a owulke akurat mialam regularnie (+/- 1-2 dni ) wiec sie udalo.. i Tobie tez tego zycze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry