U
użytkowniczka usunieta
Gość
no wlasnie... a wiesz co? to swedzenie to mam tez na brzuchu..ale stosuje te kremy co dziewczyny polecily (od wczoraj, bo paczka przyszla wreszcie od mojej mamy ) i na razie jest ok.. zobaczymy co dalejmaggy oj wiem coś o tym bólu i u mnie widać ,że piersi urosły bo wcześniej ich nie byłoprócz tego ,że bolą swędzą jak nie wiem co. Brodawki reagują na kontakt nawet z koszulką chwila moment i na baczność...Strasznie drażniące ,ale jakże uszczęśliwiają mnie wszelkie objawy. Dziś kończył by mi się okres
jakie to fajne mieć 9miesięcy spokoju i bez bólu
![]()
hmm..... wlasnie bede musiala jutro poszukac czegos..niestety, ale nie mam wyjscia.. a spac w biustonoszu nie mam zamiaruMaggy nie wiem jakie biustonosze nosisz, ale nie stosuj tych z fiszbinami. Najlepiej jak już założysz biustonosz dla mam karmiących albo takie sportowe. Mają szerokie ramionka, zero szwów i bardzo dobrze, łagodnie trzymają biust. A spanie w staniku... okropność. Współczuję.
kalamandyna- to o ktorej wpadniesz ?

Wisienka- jeszcze troche i zaczniesz sie denerwowac i testowac tu z dziewczynami
aaaaa!!!!! superowo
prócz tego ,że bolą swędzą jak nie wiem co. Brodawki reagują na kontakt nawet z koszulką chwila moment i na baczność...Strasznie drażniące ,ale jakże uszczęśliwiają mnie wszelkie objawy. Dziś kończył by mi się okres