• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maran-atha witaj ;-)
Wisienko życzę Ci z całego serducha byś miała swoją ukochaną fasolinkę.
Ja strasznie się boję 6tygodnia :-(który zbliża się wielkimi krokami. Jest on podobno bardzo pechowy ,zresztą przekonałam się o tym 22.05.2010r6tc
[*]:-(

reklama
Marcepanek no dokładnie

Klamandyna - za pierwszym razem:no: kompletnie na ślepo ;-) - za drugim w owulacje - robiłam testy :tak:

dziewczyny ja wam wszystkim zycze jak najszybciej zafasolkowania

Maggy- od kiedy mieszkacie na Malcie? Co byś chciała- chłopczyka czy dziewczynkę?

Marcepanek- nie myśl w ten sposób, na pewno wszystko będzie dobrze:-)

:ninja2:

Czytam Was i czytam i jakoś nei mam weny do pisania...
Roztapiam się w tym gorącu....
Krtóraś pisała że nad morzem zimno - ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Umrę tu zaraz!
A jeszcze po pracy na rentgena pleców musze iść a to po słońcu i pod górkę trzeba buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Maggy- od kiedy mieszkacie na Malcie? Co byś chciała- chłopczyka czy dziewczynkę?
mieszkam od prawie 2 lat :) a moj luby jest Maltanczykiem.. :D
jesli chodzi o bobasa, to ja chce tylko, zeby byl zdrowy... a tu rodzina strasznie uwielbia dziewczynki, ale to jest akurat najmniej wazne dla mnie :D

podczas wczorajszej wizyty, pani ginelokog na podstawie usg dopochowowego stwierdziła że owu miała być niedawno bo widać jeszcze śluz...
wg moich obliczeń odbyła się 16.07.2010,
w tym dniu i 18.07.2010 kochałam się z mężem...poźniej już wyliczyłam dni bezpłodne...

czy jest szansa na zapłodnienie ???

Maggy- jasne, że to jest najważniejsze-tylko zdrowie dziecka, a płeć to kwestia drugorzędna.

Zanka- nie nakręcaj się tak, bo niepotrzebnie się tylko stresujesz;-)

Zmykam na badania, trzymajcie sie ciepło.
Pozdrawiam z deszczowego i chłodnego Pnia:-)

reklama
podczas wczorajszej wizyty, pani ginelokog na podstawie usg dopochowowego stwierdziła że owu miała być niedawno bo widać jeszcze śluz...
wg moich obliczeń odbyła się 16.07.2010,
w tym dniu i 18.07.2010 kochałam się z mężem...poźniej już wyliczyłam dni bezpłodne...

czy jest szansa na zapłodnienie ???
szansa zawsze jest... jesli 16 mialas owulke a 18 bylo przytulanko to wg mnie tak
tu masz kalkulator dni plodnych.... gdzies mialam bardziej szczegolowy, to jak znajde to tez Ci przesle:

Dni płodne, kalkulator dni płodnych, kalendarz dni niepłodnych i owulacji | Viggo.pl

wlasnie jem trzeci talerz pomidorowki :zawstydzona/y:

a tu kolejny link:
http://www.tydzien.ciazy.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=131

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry