• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary grrrrr okropność ,że tak długo.
hope heh oby choć nie będę chyba się męczyła bo Gin stwierdził ,że CC mi trzeba będzie robić bo jestem zbyt drobna itd. Może nie jest najprzyjemniejsza rzeczą rodzić naturalnie ,ale są tego plusy. Więc chyba bym nawet chciała.
Wisienka wy zboczeńcy ;-)he he

reklama
Wisienka- to tylko chwalic :D ja kiedys tez tak mialam... ostatnio rzadziej :P ale to pewnie przez ten bol..

witam sie i ja popołudniowo kurde ale u mnie sie ciemno zrobiło chyba idzie burza i deszcz nareszcie :)
Maggy - ja też mam problem z bolącymi cycusiami ale mam sportowy biustonosz i śpi mi się w nim rewelacyjnie :):):) uwielbiałam zasypiać na brzuszku teraz to tylko moge pomarzyć

witam sie i ja popołudniowo kurde ale u mnie sie ciemno zrobiło chyba idzie burza i deszcz nareszcie :)
Maggy - ja też mam problem z bolącymi cycusiami ale mam sportowy biustonosz i śpi mi się w nim rewelacyjnie :):):) uwielbiałam zasypiać na brzuszku teraz to tylko moge pomarzyć
no widzisz...bede sie wlasnie musiala za takim rozgladnac jutro :)

hej dziewczyny no ladnie piszecie nie da sie was nadrabiac na okraglo,,,ja nadal czekam do niedzieli @ mam nadzieje ze beda 2 krechy!!!!bo zawraca mi sie w glowie noi mdli mnie po jedzeniu,, nie trawie nocy to samo jem tylko salate i kanapke obiad kolacja i mdli,,tempka spadla 36,7 czytalam ze w dniu @ ma skoczyc 4 kreseczki prawda to??? oczywiscie jak sie jest w ciazy,dziewczyny ja juz nie wytrzymuje strasznie niecierpliwa jestem to jest moj 4 cykl staranek a moze? te ktore w ciazy jakie mialyscie pierwsze objawy? piersi raz bola raz nie brzuch dzisiaj troche ustopil ,,,,,,pomuszczie kochane wytrzymac do niedzieli

Polecam jak najbardziej :):):)
Kurde troche mi nie w sos spac u rodziców :)...ale cóż jak mus to mus :P
Pallissa - ja miałam od połowy cyklu bolące piersi ..... 3 dni bolał mnie bardzo kręgosłup ..... miałam ochote na słodkie a nie przepadam za bardzo :)

Ostatnia edycja:
Polecam jak najbardziej :):):)
Kurde troche mi nie w sos spac u rodziców :)...ale cóż jak mus to mus :P
Pallissa - ja miałam od połowy cyklu bolące piersi ..... 3 dni bolał mnie bardzo kręgosłup ..... miałam ochote na słodkie a nie przepadam za bardzo :)

ja na nic nie mam ochoty tylko woda nawet pepsi mi nie smakuje wydaje sie jakas za slodka mdlista ble sama nie wiem nie chce sie nakrecac,,poty mnie oblewaja zakreci mi sie w glowie czasami rano zjadla bym wilka taki glod a potem przechodzi..noi jak pisalam wczesnie nie bardzo mi sprawia przyjemnosc bobsexsy bo mnie boli tam troche czoje sie spuchnieta co to moze byc?jak nie ciaza?

reklama
palissa ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za ciążę, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i zobaczysz II kreseczki grubasne. Witaj kochana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry