• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pallissa - przede wszystkim nie nakręcaj sie bo to jest najgorsze co może być ......ja nie wiem ale ja czułam ze sie udało :):) miałam tak ze aż mnie wypychało z domu do Apteki po test ....
Hallo jest tu kto???

Ostatnia edycja:
reklama
hej i czołem:tak::-).ale gorąąąąco,ufff.nie narzekam,bo od jutra ma być zimno i ciekawe na jak długo:baffled:.
wisienka witaj ponownie:-D.Ty jeszcze nie w podróży???:szok:ale Pola dziś przetrzymali...
sorbek,maran,meggy,szczęśliwa,marcepanek pewnie dziś padcie z gorąca cieżaróweczki,co???
palissa lepiej się nie nastawiać i byc mile zaskoczonym:tak::-)

byłam dzis z Alą w figloraju.może trochę się zmęczyła i da mamie popisać:tak:

Ostatnia edycja:
Wisieńko - dzięki za chmurki dotarły :-D Mam nadzieję że słoneczko również dotarło :-)

Zostawić was na chwilę :-D Spadam do sklepu, przespałyśmy się z Karolą po obiadku obie, pranie powiesiłyśmy i nastawiłyśmy kolejne i wreszcie jakieś chmurki na horyzoncie co mnie bardzo cieszy :tak: Idę bo mi w brzuszku burczy bo obiadu nie zjadłam :-(

Marcepanek sniadanko i specjalnie nie mialam nawet na nie ochoty...
Nie testowalam, czulam ze @ przyjxzie. Dzisiaj 3 dc
Ale ten cykl bedzie nasz;-)

Edit
Znikam jeszcze na pol godzinki,,,,

Ostatnia edycja:
reklama
Pralinka no to chwilka zliczę ile jeszcze mamuś podobnie jak Ty będzie ciążyło na kwiecień :-D ale mam nadzieję ,że nie będę wykreślona jako mamuśka na 28.03.2011r :-D
mama ,wisienka ,hope ,monisia2506,mary105...jest jeszcze parę ,a więc LASKI UPOMINAĆ SIĘ TU O KWIECIEŃ KTÓRA JESZCZE CHCE :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry