monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Wróciłam i witam popoludniowo!!!!
MARCEPANEK - no ja rzecz jasna będę kwietniówką
za 5 dni testuję!!!!

MARCEPANEK - no ja rzecz jasna będę kwietniówką
za 5 dni testuję!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za 5 dni testuję!!!!

Sol- a mama Twoja daleko mieszka? a sasiadka ? kolezanka? nie masz nikogo, kto moglby Ci pomoc, albo chociaz z kim moglabys pojsc na zakupy? przypuszczam, ze to musi byc uciazliwe bo gdzie sie nie ruszysz to strach, ze sie cos moze stacJa chyba zatrudnię panią do zakupów bo znowu zasłabłam w sklepie :-( Zaczynam mieć dość takiego czegoś :-( Płakać mi się chce bo nie mogę nigdzie wyjść bez strachu zeby mnie albo Karoli się coś złego nie stało :-(
Już mnie przycucali pracownicy dwóch sklepów :-( A ostatnio jak poszłam z moją mamą do Reala to dopiero jak sobie posiedziałam 15 min na krześle to mi odlot przeszedł i już później normalnie funkcjonowałam. Problem jest w różnicach temperatur - wchodząc do sklepu muszę sobie posiedzieć 5 min zanim zacznę zakupy bo inaczej może być wesoło
Bo do schylania się już przyzwyczaiłam i jakoś daję sobie z tym radę :-)
I trzeba wyjść :-( A po za tym na osiedlu nikogo nie mam :-(
miała być na 15
A będzie mnie łapało dopóki się te upały nie skończą niestety :-( Napraw sobie przedostatni suwaczek bo ci szwankuje :-)
zartuje oczywiscie.. a cisnienie jak ? ja na razie mierze i mam ponizej 100 to pierwsze i ok. 60 to drugie czyli tez niskie... czasami mi w glowie zawiruje ale to przez chwile... zobaczymy co bedzie dalej