• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

reklama
mama hello! he he ,ale się zgrałyśmy ,ja tak sobie pod nosem hello i w między czasie odświeżam stronę ,a tu proszę.
Wypoczęta bobosex udany?

Witaj mama :-)

Marcepanku no to się nacierpiałaś, ale widzisz, w małym ciele wielki duch :-) Jesteś dzielna, nie ma co :-)

A co to jest ciąża biochemiczna? Strasznie się boję tych ciąż z anomaliami, poronień, pozamacicznych a tu kolejne określenia których nazwy nie chcę doznać :-(

HOPE,MAGGY,MARCEPANEK- witajcie sloneczka!!!
MAGGY- wrocilam steskniona,ale tyyyyle stron naskrobalyscie ,ze nie nadrobie pewnie:sorry2:

MARCEPANEK- bobosexy zaczynamy dzis i do oporu:-D:-D:-D

Urlop udany,powrot ciężki bo mega duzo aut na drodze,ale dojechalismy cali i zdrowi!!

Dziewczyny powiedzcie mi jedną rzecz... od którego tygodnia zaczął wam się powiększać brzuszek? Szczególnie ta cześć poniżej pępka.

hope ciąża biochemiczna to taka w której dochodzi do zapłodnienia ,ale zarodek nie zdołał się umiejscowić w naszym brzuchu i zostaje wydalony wraz z co miesięczną @. Wie się o takiej ciąży jeśli przed @zrobi się test ...ja zrobiłam i żałowałam.

Marcepanku dziękuję za odp. Ja już postanowiłam, test zrobię w dniu spodziewanej @ a ty mnie jeszcze w tym utwierdziłaś.

mama- najwazniejsze, ze wrociliscie cali i zdrowi :D czyli jednym slowem urlop- udany :)

Hope- nie pamietam, ale mysle ze mniej wiecej tydzien przed planowana @ zaczal sie robic wiekszy..ale to u kazdej inaczej :) ja mam juz duzy brzuch.. za duzy jak to okreslila ginekolog, ale wszystko jest ok.. po prostu u mnie to przebiega inaczej. Mam tylko nadzieje, ze nie przytyje tak jak moja mama w 1-szej ciazy- 30kg bo bym sie nie utrzymala na tych moich chudych nogach :D

reklama
MAGGY- udany-pewnie.calą środe bylismy nad morzem-strzaskani od sloka jestesmy.czwartek piknik calodzienny nad jeziorem-dzieci bardzo zadowolone-moze wieczorkiem Tomi wstawi ze 3 fotki:tak:
dzieci sie przespaly w drodze i pewnie polataja do 21...ale jak tylko zasną dzialamy:tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry