Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marcepanku no to się nacierpiałaś, ale widzisz, w małym ciele wielki duch :-) Jesteś dzielna, nie ma co :-)
A co to jest ciąża biochemiczna? Strasznie się boję tych ciąż z anomaliami, poronień, pozamacicznych a tu kolejne określenia których nazwy nie chcę doznać :-(
hope ciąża biochemiczna to taka w której dochodzi do zapłodnienia ,ale zarodek nie zdołał się umiejscowić w naszym brzuchu i zostaje wydalony wraz z co miesięczną @. Wie się o takiej ciąży jeśli przed @zrobi się test ...ja zrobiłam i żałowałam.
mama- najwazniejsze, ze wrociliscie cali i zdrowi czyli jednym slowem urlop- udany
Hope- nie pamietam, ale mysle ze mniej wiecej tydzien przed planowana @ zaczal sie robic wiekszy..ale to u kazdej inaczej ja mam juz duzy brzuch.. za duzy jak to okreslila ginekolog, ale wszystko jest ok.. po prostu u mnie to przebiega inaczej. Mam tylko nadzieje, ze nie przytyje tak jak moja mama w 1-szej ciazy- 30kg bo bym sie nie utrzymala na tych moich chudych nogach
MAGGY- udany-pewnie.calą środe bylismy nad morzem-strzaskani od sloka jestesmy.czwartek piknik calodzienny nad jeziorem-dzieci bardzo zadowolone-moze wieczorkiem Tomi wstawi ze 3 fotki
dzieci sie przespaly w drodze i pewnie polataja do 21...ale jak tylko zasną dzialamy;-)