Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bralam w obu ciążach do 12 tyg

Ale jestem dobrej mysli, w czwartek mój gn wraca z urlopu i wreszcie pójdę na wizytę ...A jutro mam zamiar sobie pospac, codziennie wstaje o 6 rano do pracy, a jutro śpie do dziesiąąąąątej - jasne , yhm, juz widze jak mi sie oko o 6 otworzy i bede latała jak nakręcona ... Byłąm dziś z mama na zakupach i wiecie co sobie kupiłam - nic
taki wariat ze mnie, naprzymierzałam sie i tyle ... hehe
(6 tygodni przed porodem
)
Ja już jestem na diecie cukrzycowej bo mi cosik nie chce cukier spaść - tylko coś ostatnio mi się nie chce jej przestrzegać - to znaczy jem ilości odpowiednie tylko nie zawsze tego co powinnam
Ehh te zachciewajki
Mi swojego czasu spadał cukier poniżej 40 - dobrze że wykryli mi to w szpitalu. Właściwie to trafiłam na endykronologię z omdleniami w wieku 13 lat (twierdzili że rozwojówka) a ten sam oddział mieścił diabetyków i pewnego wieczora jak mi słabo było jedna z dziewczyn mnie pokłuła do badania cukru - był error że za niski - zawołała pielęgniarkę, pobrali mi krew - po 30 min się dowiedziałam że mam farta jak sam h...
ze dziewczę mnie dla zabawy podziabało igłą w palca :-) Od tamtej pory mam zalecenie w postaci posiadania w torebce słodyczy