• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak wogóle to miło mi do Was dołączyć:-) śledze Was juz od bardzo dawna ale nigdy sie nie ujawniałam. Jak myslicie mam nadal brac ta luteine bo nie moge sie dodzwonic do lekarza, a boje sie by nie zaszkodzic fasolce!

reklama
marcepanek- DZIEKI-W takim razie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za te u ktorych może bedzie kwiecień:tak::-Da Twoja betka piekna!!!
MARY -Witaj kochana!!

ide kąpać Zuze ,potem Tomi Dominika i moze jak juz beda w lozkach to coś podzialamy:rofl2:

hej kobitki ja tylko daje znać że żyje bo byłam dziś odcvięta od świata netu brak od wczoraj po południu w pracy i tel mi padł :(
niestety nie moge posiedzieć bo musze posprzątać mam nadzieje że jutro net już będzie w pracki :):)

AKKM- luteina jest na podtrzymanie ciąży i jesli masz juz kupiona to ginek przewaznie zalecaja brac 2 razy dziennie po 1 wiec nie zaszkodzi Ci i jak masz to mozesz brac do wizyty u ginek.:tak:ja bralam w obu ciążach do 12 tyg:tak:

MARYLKA- cześć kochana moja!!
MARY- dzieki,bedziemy dzialac:tak:
Zuza juz wykąpana i wlasnie ide Jej suszyc wlosy i spac.

czesc mamciu nasza-jak było ? Odpoczęłąś sobie ? Smutno tu było bez Ciebie ?

maryla marcepanek - czesc Wam

akkm- witaj, wychodzi na to, ze zaszłąś w ciazę, a więc serdeczne gratki

marcepanek - bobosex - zajebisty tekst , hahaha, a czemu twoje dzieciątko się takie maluncie urodziło- rodziałś w terminie ?

Mąż ma wolny łikendzior - czyli stało sie niemożliwe, kurcze wczoraj skonczył mi się okres, a dzis znów te same plamienia co po ostatniej @ ciemno - brązowe. Mama nadzieje, ze do jutra przejdą, bo jak nie, to ja już miesiąc krwawić będę , w koncu się anemii nabawie :wściekła/y: Ale jestem dobrej mysli, w czwartek mój gn wraca z urlopu i wreszcie pójdę na wizytę ...A jutro mam zamiar sobie pospac, codziennie wstaje o 6 rano do pracy, a jutro śpie do dziesiąąąąątej - jasne , yhm, juz widze jak mi sie oko o 6 otworzy i bede latała jak nakręcona ... Byłąm dziś z mama na zakupach i wiecie co sobie kupiłam - nic :tak: taki wariat ze mnie, naprzymierzałam sie i tyle ... hehe

Ostatnia edycja:
hope - aleś ty delikatna - moja siostra do samego porodu wymiotowała u mnie zatrzymało się na początku 8 miesiąca :-D (6 tygodni przed porodem :-p)

marcepanek - znam to - żółć albo powietrze - koszmar minionego lata - mi wtedy kisiel pomagał - przynajmniej było czym wymiotować i gardło tak nie paliło :-p

maggy - to teraz musisz pilnować cukru bo w ciąży lubi się pierdaczyć :dry: Ja już jestem na diecie cukrzycowej bo mi cosik nie chce cukier spaść - tylko coś ostatnio mi się nie chce jej przestrzegać - to znaczy jem ilości odpowiednie tylko nie zawsze tego co powinnam :-p Ehh te zachciewajki :-D Mi swojego czasu spadał cukier poniżej 40 - dobrze że wykryli mi to w szpitalu. Właściwie to trafiłam na endykronologię z omdleniami w wieku 13 lat (twierdzili że rozwojówka) a ten sam oddział mieścił diabetyków i pewnego wieczora jak mi słabo było jedna z dziewczyn mnie pokłuła do badania cukru - był error że za niski - zawołała pielęgniarkę, pobrali mi krew - po 30 min się dowiedziałam że mam farta jak sam h... :-p ze dziewczę mnie dla zabawy podziabało igłą w palca :-) Od tamtej pory mam zalecenie w postaci posiadania w torebce słodyczy :-D

Spadam przebrać Karolę bo mi tu szaleje :-D

NAGAPALMA- dziekuje-to mile co piszesz:tak:;-)
pewnie,ze odpoczelam,dzieci ucieszone to najwazniejsze:tak:teraz juz sa w lozkach-co prawde syn śpiewa jeszcze ,ale pewnie zaraz zaśnie-ja brykam pod prysznic i do męża:tak::-D:-D

SOL- witaj:happy2:

palma,marylka witajcie.
sol wymioty chyba tylko aż tak potrafią uprzykrzyć życie ciężarnej kobiecie:wściekła/y:
A co do mnie to od dłuższego czasu mam budyń biały w... normalnie wkładki trza mieć:wściekła/y:
Chyba tylko ja mam już dziecię z głowy bo Maciuś śpi od 15minut :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mama - nic innego, jak życzyć Ci udanego bobosexu (hah) mi nie pozostaje ;-)

marcepanek , sol - żygansko powiadacie i to tak długo ? aż mnie ciary oblazły, zanim wykryto u mnie helikobaktera 8 lat temu, to żygałam przez 3 miesiace prawie nonstop i bardzo boje sie własnie wymiotów i zawsze robie wszystko, zeby tylko ich nie było ....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry