• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAGGY- udany-pewnie.calą środe bylismy nad morzem-strzaskani od sloka jestesmy.czwartek piknik calodzienny nad jeziorem-dzieci bardzo zadowolone-moze wieczorkiem Tomi wstawi ze 3 fotki:tak:
dzieci sie przespaly w drodze i pewnie polataja do 21...ale jak tylko zasną dzialamy:tak:;-)
eee no to super wypoczeliscie :D bardzo sie ciesze, tymbardziej, ze po tym remoncie zasluzyliscie na to :D
czyli bedzie szybkie zaganianie do lozek dzisiaj w nocy :D hahhaa i dobrze... trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owocne staranka :D

ja sie powoli zbieram.. obiad koncze gotowac.. i szykuje sie na impreze firmowa.. chociaz chetniej bym sie wyszykowala do lozka spac :D

reklama
MAGGY- to udanej imprezki firmowej:tak:;-) i ciesze sie ,ze z dzidzią wszysko Oki:tak::tak:
MARCEPANEK- Tobie tez dziekuje za wiadomość jak u Ciebie po wizycie ciesze aie ,ze mozesz sie juz w pelni cieszyc ciążą:tak:

czy mamy jakies nowe fasolki????

Dziękuję dziewczyny za odp. Jak sobie przypominam, dwa tygodnie po zapłodnieniu w pierwszej ciąży (tej pewnej) nie mogłam zapiąć moich ulubionych wąskich spodni, więc to chyba sprawa indywidualna. Ale dobrze wiedzieć, jak to wygląda u innych :-)

mama witaj po urlopie:-)

marcepanek sol :szok: ja kurcze myslałam że mdłości wymiotowanie to tylko w pierwszym trymestrze:baffled:

a suwaczek zlikwidowany :-) w końcu @ jeszcze nie ma to co mi ma pokazywać że juz jest:rofl2:

maggy to udanej imprezki:tak:

akkm wg mnie tak a nie masz na wyniku podanych norm?

mama jeszcze nie ,ale u kilku dziewczyn coś czuje kwiecień:-):-)
A tak poza tym betka mi rośnie ostatni wynik z przed wczoraj 276mlU/ml :-D
akkm gratulację to ok 4tydzień ciąży by u Ciebie był według bety.
hope to faktycznie kwestia indywidualna. :-D

nie wiem czy mam dziekować czy nie żeby nie zapeszyc, od ponad roku staralismy sie o dzidziusia i nie wychodziło w srode byłam u lekarza bo @ sie spoźniała , ale lekarz nic nie widział oprocz powiekszonej macicy miałam ponad 16 a norma jest do 12. powiedział jeszcze ze mam cyklbezowuacyjny. kazał mi zazywac luteine przez 5 dni zeby wywołac miesiaczke a od 5 dc brac CLo i przyjsc do niego 10 dc na monitoring, ale zrobiłam bete i dzis odebrałam wynik i sama juz nie wiem co mam myslec.

reklama
akkm to ciąża!!!Więc sio z tabletkami na wywołanie @!!!!!!!!!!!
Dzwoń do Gina i mów co i jak za tydzień bądź dwa ,serduszka będziecie słuchać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry