• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej babeczki, nadrobiłam was i padam, nie żebyście pisały nudy, ale byliśmy cały dzień na powietrzu. Karol się wyszalał i usnął w 5 minut, nawet nie śpiewał.

krakowianko, mnie Renie nie pomagało nic. Tylko mięta taka zwykła zaparzona.
iśka, witaj i powodzenia.

jeju gorąco, duszno i nie ma jak spać... miłej nocki dziewczyny. Jutro też zajrzę dopiero wieczorkiem.

Hello wszystkim!

Dziewczynki moje, wybaczcie, ale Was nie nadrobię - mam tylko nadzieję, ze dobrze się dziś działo! :tak: Jestem tak zjechana, ze szok. :szok::no::baffled: Dzień w pracy - ufffffff... Skończyłam o 20, i dopiero w domu jestem, a dystans... 30 km z domu do pracy!!! :no::no::no::szok::szok::szok: Mam 2 autobusy, którymi musze się przemieszczać, a 1,5 godziny czekania na jeden i potem drugi... No, szkoda gadać!

Dobranoc, buziam Was wszystkie! :*:*:*

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :happy2:
Melduję że żuję,czasu na bb na chwilę obecną brakuje,wybaczcie.
Dziś zaliczyliśmy kolejną cudowną wycieczkę.Zdjęcia mam na nk i będą także na fotoblogu.
Zrobiłam na dzisiejszej wycieczce około 200 zdjęć więc będzie co oglądać :tak::rofl2:
Widoki przepiękne :tak:
...a chciałam dodać że mam już Polską Tv i jestem happy :-D
A co u was?
Czy któraś może skrócić mi choć troszkę o nowinkach na bb plisss :blink:
Nie jestem w stanie was nadrobić,wybaczcie ale jak tylko goście wrócą do Pl to Ja wracam do was :tak::-D;-)

Witam i chce powiedziec ze zyje ale nie mam ostatnio weny do pisania...

Mama bardzo sie ciesze ze urlop sie udal :) Jak bedziesz miala czas wrzuc jakies fotki :)
No i jak tam staranka ida? Slyszalam ze pelna para :-)

Hej Agnieszko czekam na zdjecia z wycieczki. Cos czytalam ze dostalas mocniejszy antybiotyk...Mam nadzieje ze pomogl?

Nagapalma przepraszam ze nie pamietam ale Ty odstawilas tabetki antykoncepcyjne moze? Ja pamietam ze dawno temu jak "probowalam" je odstawic przez prawie 2 miechy plamilam caly czas i dostalam jakies tabletki pod jezyk na wstrzymanie. Jak mi juz dal gin na wstrzymanie to potem normalna @ sie nie chciala odblokowac i znow dostalam inne na wywolanie @.
Teraz po paru latach w tym miesiacu jak odstawilam a balam sie strasznie, nic ze mnie nie leci az w szoku jestem, wszystko jest ok tylko piersi bola i ciagnie dol brzucha.

Zycze Wam Kochane WSZYSTKIM cudownej soboty:tak:
Moj S wraca jutro do domu po tygodniu nieobecnosci co mnie bardzo cieszy;-)
:*

P.S Nie wiem co mi sie stalo z suwaczkiem chyba zwariowal albo na ich stronie maja jakis blad:szok:

dzien dobry :)

jaewa- tak, maja blad bo wszystkim suwaczki wariuja :D

u mnie impreza udana... zostalam do polnocy, pojadlam, pogadalam z tymi co trzeba, pozniej sie zaczely tance wygibance wiec poszlam do domu :D

bunia- szkoda, ze urlop sie nie udal..ale moze tak wlasnie mialo byc... bedzie nastepny, zobaczysz ;)

wisienka juz pewnie wypoczywa :D i dobrze... ostatni weekend przed praca..... musi nabrac sil..

mama- A Ty pewnie dzialalas ostro wczoraj :D trzymam &&&&&&&&&&&& zeby zolnierzyki trafily na pole bitwy :D

Aga- czekamy na fotki :D

mama- od Ciebie tez ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki:))

Witam się przy porannej kawusi:) I z pracy niestety:((

I melduję że karteczki wysłane!

Jaewa to się będzie działo jutro co??? Jak S wróci:))

Mama doczytałam że wypoczeliście i dobrze! Należało wam się po takiej harówie:) I jak juz gdzieś wstawiłaś fotki to napisz a jak nie to wstaw!

Agnieszka - duper że kolejna wycieczka udana:)) Czekam na zdjęcia. Nie mam Cię na nk (żadnej z was nie mam:(( więc czekam na te na fotoblogu. Chyba że już są...

Maggy doczytałam że imprezka firmowa się udala:)) I super!

Bunia co tam z tym urlopem??? Bo juz nie miałam siły doczytać... Ale może zaraz spróbuję znaleźć.

reklama
Dzień doberek moje drogie :happy2: !!!
Do 10 tej nie pospałąm, jak sobie obiecałam, ale do 8.30 a to tez dłuuuuuuuugo, jak na mnie :rofl2:
Witaj maggy - cza było zostac na tancach wygibancach i sie troche pogimnastykowac, rety ja juz nie pamietam kiedy gdzies "tańcowałam ", ale jeszcze mieisąc i idziemy na weselisko i tam xie wybawie za wszystkie czasy

jaewa - kochana ja nie brałam antykoncepcyjnych tablet, więc to raczej inny problem :crazy:

mamka - jak tam szalństwa piątkowej nocy ? hehe Żeby ino cos z tego było !

A ja zaraz sobie kawusie szykuje, a mąż obiecał, ze pojedzie do piekarni po ciachooo dla mnie :D Bo ja z rana , słodka dziurka jestem :-D

monia - czesc !

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry