reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...naprawdę jesteście Aniołami, wiecie? :D

Poczytałam sobie jeszcze na forach - faktycznie wiele kobiet ma takie, jak ja teraz, dolegliwości na początku ciąży. Idę się do Męża przytulić - Jego obecność działa na mnie najbardziej uspokajająco. ;) Spokojnej nocy Wam życzę. :)

reklama
Mama- jasne, że tęskniłam i myślałam o Was:-) Urlop udany, pogoda dopisała.
Zaraz wkleje wakacyjną fotkę Adasia:-)

Sergeevna- gratuluje zaręczyn, pierścionek śliczny.

Szczęśliwa- Wszystkiego naj, naj, spełnienia wszystkich marzeń:-)

Załączniki

• Adaś.jpg
    Adaś.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
kalamandyna- witaj :) pewnie wypoczeta jestes po urlopie :D

krakowianka- idz i przytul sie i mysl pozytywnie :) bo wszystko na pewno bedzie ok :)

mama- widze, ze tez pelen relaks :D

ja powoli mysle o spaniu.. bo jutro do pracy trzeba isc..... a tak mi sie nie chce... :-(

MAGGY- a no pelen relax,nad jeziorem mąż piwkowal ja prowadzilam to teraz nadrabiam:tak:a jutro do pracy??no tak ,urlop sie skonczyl...:sorry:a do ktorego tyg.coąży bedziesz pracowac??spij slodko i zeby wstawanie do toalety nie męczylo;-):-):-):-)
KALAMANDYNA- Adaśko zadowolony:-Dja swoje fotki wkleilam na 3157str:tak:to dzis sobie poczytaj poki mozesz bo jutro jak produkcja ruszy to juz nic z tego:-D:-D:-D:-D

KRAKOWIANKA- leć do tatusia przyszlego ,niech Was utuli:tak:;-)nic sie nie martw -wszystko bedzie dobrze-my tu cale stado &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to trzymamy!!!a wiesz juz chyba ,ze nasze &&&&&&&&&&&&&&&& maja cudowną moc;-)

Mama dzisiaj mam 28 dzień cyklu. Teoretycznie mogłabym testować już dziś, ale że mam cykle nieregularne, wolę poczekać do 31 dnia cyklu. Mam nauczkę po tym przedwczesnym testowaniu tydzień temu :-);-)

Póki co wciąż ponad 37 stopni tempka i @ brak. Tfu tfu. Reszta objawów nie zniknęła. I zaczęłam zdrowo puchnąć w pasie. Jakby woda czy coś...

Czesc kochane :)
dziekuje wam bardzo za życzonka moje dziubki :*:*:*

Dzień bardzo męczący .... a jutro urodzinki mojej mamuni :)
Dzisiaj dostałam prezent i dziadkowie też :) leżałam wygodnie i nagle patrze hop maluszek kopie ....zaraz powiedziałam rodzicom :) patrzeli i mieli łzy w oczach takie fajne to było i takie widoczne :):):)
Jedno co mnie wkurzyło to mój były zjawił sie z kwiatami idiota :/ .......wyrzuciłam je do śmieci a mamcia sie go pozbyła mówiąc Agi dla ciebie nie ma .....

Ostatnia edycja:
Mama- dziś już nie dam rady z nadrobieniem zaległości BB. Dobrze, że jutro jeszcze mam wolne. Twoje fotki widziałam tydzień temu:-)

Hope- trzymam nadal kciuki:-)

Zmykam dziewczynki, jestem padnięta i śpie prawie na stojąco. Chciałam się z Wami jeszcze dziś przywitać.
Spokojnej nocy każdej z Was:tak:

Mama dzisiaj mam 28 dzień cyklu. Teoretycznie mogłabym testować już dziś, ale że mam cykle nieregularne, wolę poczekać do 31 dnia cyklu. Mam nauczkę po tym przedwczesnym testowaniu tydzień temu :-);-)

Póki co wciąż ponad 37 stopni tempka i @ brak. Tfu tfu. Reszta objawów nie zniknęła. I zaczęłam zdrowo puchnąć w pasie. Jakby woda czy coś...
HOPE- no to kobietko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam jak nie wiem co:tak::tak::tak::tak::tak:

SZCZESLIWA- no wiesz co-mial tupet,po tym wszystkim:crazy::crazy:niech spada na drzewo-dobrze ze mama zajela sie sprawa:tak:i cudnie ,ze maluszek tak naocznie sie pokazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2:

KALAMANDYNA- dobrej nocki fajnie,ze wlecialas choc na chwilke!

Trzymajta babeczki &&&&& a was zarażę z całej mocy :-D:-D jeśli będę miała czym ;-)
A teraz pożegnam się, wzywa mnie kuchnia i lodówka i wyrko... Do jutra moje miłe :-)

reklama
Mamcia - nioo widzisz miał tupet kretyn jeden .....ehhh szkoda słów ....ale ja tak czułam ze on sie zjawi bo przecież nie może być miło musi ktoś to zepsuć .... a maluszek kochany jest i tyle :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry