Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Iwonko to trzymam kciuki za umowę Agunia - a ty zostaniesz mamcią w 2011 na pewno i ciocią
Ja tak w ogóle w głębi czuje ze urodze w tym roku a nie w Nowy Rok nie wiem czemu ale tak mam
Mamusia - mieszkanie fajne, bardziej dom w sumie. :-) Trochę drogie, więc nie nastawiamy sie na nie.
Przepraszam Was, że tak z doskoku piszę, ale mamy tu ciągle zamieszanie z porządkami itd...
Agusia beta? brrr... boję się ;] Zobaczymy co czas pokaże ale skoro dziś nie wyszla druga krecha to chyba coś znaczy. No ale skoro na tym ostatnim teście widzieliśmy ledwo widoczną krechę drugą, a dziś jak patrzyłam to już nie widzialam. eh sama nie wiem... Może zatestuję za parę dni. Moje testy mają Czułość (20 mlU/ml) hCG t chyba dobre hy?
Ciocią zostanę na pewno wiem wiem...i jestem z tego mega szczęśliwa.
I powiem wam że Ja też nie wierzę w te przesądy o wczesnym kupowaniu rzeczy dla dziecka.Ja kupowała już w połowie ciąży i łóżeczko w domu też miałam szybko tylko wózek kupiłam jak urodziłam no i dziecko zdrowiutkie się urodziło.
A przy drugiej ciąży jak się uda to oczywiście nie będę przesadzać z wczesnym kupowaniem ale na pewno wiele rzeczy kupię już w drugim trymestrze
Agusia mi się zawsze smiać chce, bo mam koleżankę w pracy co mówila że jej się zepsulo auto, a bo kupila i jej ludzie zazdroszcza no a zapomniala przywiesic czerwonej wstążki przy aucie żeby odgonić zły urok
albo że jak będę mieć dziecko to też żebym wstążkę przywiązała dziecku i inne takie... albo pomidory jej się nie udaly. I z powagą w głosie mówi:"ale wiem czemu!! ...... zapomniałam powiesić czerwonej wstążki i sąsiad popatrzył na nie i rzucił zly urok" także wesoło mamy jak jej się posłucha trochę
Iwonko a ja bym chyba wolala uniknąc badania krwi bo jak się nie udało.... a coś czuję, że chyba jednak się nie udalo... Ja też wyprawkę kupie na pewno przed narodzinami, a łóżeczko już mam zaklepane i wanienkę po dzieciach siostry. No i wózeczek po porodzie :0
Agunia - ja też nie wierze .... ale moi rodzice bardzo ...łobuzy jedne ..... jeszcze niedługo kumpela przywiezie mi fotelik samochodowy który może też służyć jako taka kołyska mała
dziewczynki ja zmykam póki mi sie ziewa bo te bezsenne noce mnie wykończą śpie po 3 ,4 godziny w nocy .....buziaczki dla was kochane :*:*:*