Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, wpadłam tylko pożyczyć Wam miłego dnia....pamiętam o Was i szczerze kibicuję!!!!!
;-)
A kiedy wyniki tych, które miałaś w piątek??cała wyprawkę też bede kupowala przed porodem tylko wozek kupie jak juz urodze
pysia beta jest bardziej wiarygodna

Ewelinko Kochana jak sie czujesz? Co u Ciebie? Jak tam badania? Napisz cos bo my tutaj tez Ci wiernie kibicujemy;-)
Cześć Dziewczynki
Ewelinka Dzięki i wzajemnie miłęgo dniaJak tam po badaniach? Wiem że następne masz w październiki
A kiedy wyniki tych, które miałaś w piątek??
Miłego dnia![]()
Ewelinko poki co (wiem ze latwo jest mowic) sprobuj sie nie denerwowowac. Stres wykancza jak nie wiem co niestety:-( Biedna i jeszcze zyla Ci pekla...:-(
4 pazdziernik to troche dlugo ale skoro mowisz ze jest tam az tyle ludzi moze dlatego to tyle trwa.
Ja przyznam sie sprawdzalam ta nazwe badania na ktore idziesz na necie i maja taka polska stronke gdzie kasuja Cie 500 zl i wysylasz im probke swojego DNA (nie pamietam doklandnie ale prawie jestem pewna ze byl to wymaz z gardla). Wyniki tez szybko przychodza wiec moze w ten sposob bys sprobowala?
A jak ja cos trzymam za Ciebie caly czas i za pozytywne rozwiazanie &&&&&&& :*