Dziewczyny, wpadłam tylko pożyczyć Wam miłego dnia....pamiętam o Was i szczerze kibicuję!!!!!
EWELINKA- cześć sloneczko nasze!!!!!ciesze sie ,ze wlecialas do nas-my tez o Tobie pamietamy i w piatek wszystkie bylaysmy z Toba myslami!!i z &&&&&&&&&&!! i z pozytywna energia!!!
i mam nadzieje,ze Wasz cud bedzie szybciej niz myslisz choc oczywiscie jesli zdecydujecie sie na adopcje to rowniez Ci kibicuje!!! NA PEWNO BEDZIESZ MAMĄ!!! SCISKAM CIE!!

:-)
Hej kochane.Własnie wróciłam do domku.Droga była fatalna. Korki i objazdy. Jak wiecie spotkałam się z mamą i juz za nia tęsknię. Szkoda, ze nie mieszkamy bliżej siebie. Mama jest cudowną osobą, dzieciaki słodkie a Tom przystojniacha!!!Było naprawdę przesympatycznie.
mama dzięki raz jeszcze za miłe spotkanie
Maggy wyciągnełam przesyłkę. Dziękuje kochana słodkie buziaki dla ciebie:-)
Na pewno przyniesie mi szczęście:-)
WISIEŃKA- no super ,ze dojechaliscie do domku cali i zdrowi!!! i ja o Tobie napisalam dokladnie to samo!!!!mam nadzieje,ze bedzie dane nam sie jeszcze spotkac

buziaki kochana!!!!!!!
SORBUS- witaj kochana-ja rowniez nie wierze w przesądy-nic a nic-rowniez kupowalam rzeczy dla dzieci wczesniej a do slubu mialam perelki

za 21 dni bedzie 7 lat naszego szczesliwego malzeństwa!!;-)
PRALINKA- cześć i czolem kobietko-milego dnia!!
JAEWA- cudne widoki tam macie !!piekne zdjecia i fajnie ,ze wypad na kolacje udany!
MONIA- za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jesli sie zdecydujecie na adopcje,choc mam nadzieje,ze prawy jajnik sie w koncu obudzi i bedziesz mogla naturalnie zajsc w ciaze

SOL- czesc i milego dnia i spaceru
JA za chwile jade na badanie prolaktyny!