reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochane moje, Monia, Sorbus, Sol, Ewelinka ja tez sie pozegnam bo wieczor sie juz zbliza i otworzymy sobie moze po piwku z S i jakis film poogladamy....
Ide przygotowac skladniki na fasolke po bretonsku
Milego dnia i do potem:tak: :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Laseczki:-)

Ja dziiaj na chewile bo na 11 do pracy...

SZCZESLIWA
nie bylo mnie tutaj wczoraj wiec dopiero dzisiaj skladam Ci najerdeczniejsze zyczonka. Przede wszystkim duzo szczescia i wiele radosnych chwil w zyciu,:tak:

KRAKOWIANKA
iekne dwie krechy:-D
Trzyam za slowo i po becie tez czekam na fluidki;

SERGE
Jescze raz ogromniaste gratulacje:tak:

HOPE
Kciukasy mocno zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzien dobry dziewczyny

troszke nie zagladalam bo duzo sie wydarzylo ostatnio
ale melduje sie ze jeszcze chodze
zakupy juz wszystkie mam zrobione i dzis mam zamiar spakowac torbe do szpitala
no i na 14 jade do pracy

staraczkom przesylam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a zafasolkowanym mamom wielkie gratki

Ewelinka my będziemy chodzic ogólnie na terapię bo pani zaczęła się zajmować terapia takich par które sa p ostracie i długo się starają. I tworzy grupę wsparcia. I bardziej pod tym kątem niż pod kątem adopcji.

I masz bardzo dobre podejście:) Pa pa

Ewuś - miłego wieczoru :))

Malapralinka, Sol - cześć:)

Właśnei Sol jak się czujesz??

Dziewczyny, wpadłam tylko pożyczyć Wam miłego dnia....pamiętam o Was i szczerze kibicuję!!!!!
EWELINKA- cześć sloneczko nasze!!!!!ciesze sie ,ze wlecialas do nas-my tez o Tobie pamietamy i w piatek wszystkie bylaysmy z Toba myslami!!i z &&&&&&&&&&!! i z pozytywna energia!!!
i mam nadzieje,ze Wasz cud bedzie szybciej niz myslisz choc oczywiscie jesli zdecydujecie sie na adopcje to rowniez Ci kibicuje!!! NA PEWNO BEDZIESZ MAMĄ!!! SCISKAM CIE!!:tak::-)
Hej kochane.Własnie wróciłam do domku.Droga była fatalna. Korki i objazdy. Jak wiecie spotkałam się z mamą i juz za nia tęsknię. Szkoda, ze nie mieszkamy bliżej siebie. Mama jest cudowną osobą, dzieciaki słodkie a Tom przystojniacha!!!Było naprawdę przesympatycznie.
mama dzięki raz jeszcze za miłe spotkanie
Maggy wyciągnełam przesyłkę. Dziękuje kochana słodkie buziaki dla ciebie:-)
Na pewno przyniesie mi szczęście:-)
WISIEŃKA- no super ,ze dojechaliscie do domku cali i zdrowi!!! i ja o Tobie napisalam dokladnie to samo!!!!mam nadzieje,ze bedzie dane nam sie jeszcze spotkac:tak::-Dbuziaki kochana!!!!!!!

SORBUS- witaj kochana-ja rowniez nie wierze w przesądy-nic a nic-rowniez kupowalam rzeczy dla dzieci wczesniej a do slubu mialam perelki:tak::-D:-D:-Dza 21 dni bedzie 7 lat naszego szczesliwego malzeństwa!!;-)

PRALINKA- cześć i czolem kobietko-milego dnia!!

JAEWA- cudne widoki tam macie !!piekne zdjecia i fajnie ,ze wypad na kolacje udany!

MONIA- za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jesli sie zdecydujecie na adopcje,choc mam nadzieje,ze prawy jajnik sie w koncu obudzi i bedziesz mogla naturalnie zajsc w ciaze:tak:
SOL- czesc i milego dnia i spaceru:tak:

JA za chwile jade na badanie prolaktyny!

hej kobitki nie nadrobie Was bo musze posprzątać a potem ok 10-11 przyjdzie moja mama na warte do sklepu a ja skocze do lekarza bo mi nie przechodzi a do piątku musze być zdrowa jak ryba :) a do tego okazało sie że u nas woda w kranach nienadaje sie do niczego bo były albo jeszcze są jakieś poważne bakterie i z kranu teraz prawie sam chlor leci - masakra jakaś

hej i życzę miłego poniedziałku:)
Ja z lekka zabiegana,właśnie skupiam nad wyborem półki do Alana pokoju,trzeba koniecznie kupić coś na zabawki bo nie długo nie będzie można przejść w jego pokoju.
No i po południu do pracy,nawet troszkę się cieszę bo mam tam taką fajną koleżankę z którą jest zawsze śmiesznie i fajnie:)
Buziaki dla was!!!

Mama ja tez mam rocznice za 21 dni :-D i tez 7 :-D i tez miałam perełki i kupiłam buty mojemu do slubu - straszyli mnie ze wnich odejdzie hahah - a buty sie dawno rozleciały a mój mąz jakos nie odszedł wiec ehh szkoda gadać o tych przesądach

Trzymam ckiuki za dobre wyniki badań &&&&&&&

Szczęśliwa - wszystkiego najlepszego kochana- buziaczki i zdrówka dla maluszka

Sergevna - gratuluje ci skarbie bo nie miałam okazji jeszcze

Krakowianka - i tobie gratuluje kochana - pięknych II kreseczek - super !!! i życzę spokojnych 9 miesięcy

Cześć Aguś

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
Ale się tu z samego rana dzieje, większosć widze że zabiegana.
Ja też tylko na chwilkę, po urlopie trzeba nadrobić zaległości i udekorować wyrementowany pokój Adasia. Zaraz zmykamy na zakupy.
Życze wszystkim miłego i pogodnego dnia:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry