reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
moje drogie ja tez uciekam jutro znow od 5 do 23 poza domem :(
w czwartek zajrze buziaki trzyama kciuki za starajace &&&&&&&&&&&&&77
buzka

pysia skoro tak to ja tez bym zrobila test taki zwykly tylko z czuloscia 10

Hej kochane.Własnie wróciłam do domku.Droga była fatalna. Korki i objazdy. Jak wiecie spotkałam się z mamą i juz za nia tęsknię. Szkoda, ze nie mieszkamy bliżej siebie. Mama jest cudowną osobą, dzieciaki słodkie a Tom przystojniacha!!!Było naprawdę przesympatycznie.
mama dzięki raz jeszcze za miłe spotkanie
Maggy wyciągnełam przesyłkę. Dziękuje kochana słodkie buziaki dla ciebie:-)
Na pewno przyniesie mi szczęście:-)

ja też nie wierze w te przesądy i pierwsze ciuszki Ali kupiłam jeszcze w pierwszym trymestrze, łóżeczko wanienke i wózek też przed porodem oczywiście bo później po porodzie jak kobita taka wykonczona i z ranami to jak tu latać i kupować? a u nas ciepło było i po tygodniu już z Alą na spacerki wychodziliśmy, najpierw na 10-15 min a po 2 tygodniach to już normalnie na godzine 1- 1.5 i dzieciaczek mi sie ładnie zahartował i póki co (odpukać w niemalowane) nie choruje, czasem tylko jakiś katarek załapie...

widzę, że wszystkie poszły spać wiec i ja mówie dobrej nocki babeczki :*

ooooo wisienka :) witam Cie :*

Hej maran jak się czujesz kochana???
Sergeev Gratuluje iiiiii Żyli Długo i szczęśliwie zyczę
Krakowianka GRATKI
Pysia tobie juz tez pocichutku
Nie doczytałam więcej, coś się jeszcze wydarzyło?

wisienka ja tam w miare... nerwy mam choć chyba troszke mniejsze... daje rade przespać noc, czasem 1 pobudka na siku... no oczywiwscie jak Ala nie dokucza, ale ostatnio kilka nocy było juz spokojniejszych :) po za tym to brzucholka jeszcze nie widać jako takiego, tylko moje zwały tłuszczu co to mi pozostało po poprzedniej ciązy i karmieniu piersią... wiec jak widziałam brzuszka zapmarty to wygladał już na połowe ciązy... u mnie z Alą brzuch wyszedł ok. 5 miesiąca wiec teraz może też sie pojawi później... choć z tym to nie wiadomo bo przy drugiej ciązy mówią, że szybciej wyskakuje...

aha miałam sie coś zapytać... ale nie wiem może głupio... no dobra, czy to możliwe, że w cycorkach mam już mleko? czy to może pozostałości po karmieniu Ali, które zakończyłam w grudniu? pytam bo jak spie na brzuchu, a uwielbiam tak spać i zawsze tak spie - póki jeszcze moge, to na piżamie mam niewielkie plamik na wysokości sutków no i jak pod prysznicem pocisnełam delikatnie sutka to sie tam pojawił płyn (mleczko) wiec to te "stare" czy to już nowe produkcja?

dobra nie ma już nikogo wiec ja uciekam do łoża póki nie zajete przez Ale ;) dobrej nocki :*

Ostatnia edycja:
Krakowianka ja bron Cie Panie nie chciałam Cię niepokoić, Trzeba wierzyć że będzie dobrze. Szef wie co robi, choć czasem się nad tym właśnie zastanawiamy, nie zawsze jest to dla nas zrozumiałe.
może i ja spaczona złym myśleniem po moich marcowych i lipcowych przeżyciach. Trzeba wierzyć, że będzie ok. Może bolenie przypisuje jako zły objaw ale może się mylę, może jak to zwykły człowiek czemuś chce przypisać "powód" tego co sie stalo - choc nie dowiemy się nigdy czy to akurat to był zły objaw. gadam chyba nie do końca zrozumiale i od rzeczy, ale moze skumacie o czym mówie.
Mery dzięki że pytasz... staram się trzymać bo muszę, ale ostatnio często mam wilgotne oczy i smutek na buzi. nie da sie po prostu. w 29 bym była, ehhh do du... to życie.

Dzień dobry ;)

Wisienka- super, ze dostalas! Za niedlugo powinna dojść jeszcze 1 kartka..z Sanktuarium ;)

ja nawet przeslalam dzisiejsza noc i jestem zwarta i gotowa,żeby iść do pracy:)

miłego dnia Wam życzę bo pewnie wpadne dopiero wieczorem ;)

reklama
Witam Kochane,

Wysylam Wam pare fotek jak wyglada Sydney noca autorstwa mojego S;-)
Kolacja na ktora zostalismy zaproszeni w sobote byla udana:tak:no i wtedy popstrykal troche zdjec:tak:
A co tam u Was Kobietki? Nie nadrabialam, przepraszam:sorry:
Zycze Wam milego dnia!:tak:

Mama jak sie czujesz?:-)

Maggy tam zdrowie ciezarowko?;-)

Serg gratuluje pierscionka!

Wiecej nie nadrobilam SORRY:zawstydzona/y:

5cbs0m.jpg

v65e14.jpg

2mqlxxc.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.