Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Eh te cholerne pieniądze :-( teraz bez nich nic się nie zrobi - ja zapłacilam za "zwykłe badania" w sobote 250 zł a powinnam je miec na NFZ no ale jak mam miec jak musze prywatnei chodzic bo państwowo tylko patałachy bez usg przyjmują - nie żałuje kasy bo mi zalezy na zdrowiu maleństwa ale co mają zrobic dziewczyny które na to nie stać - strasznie mnie to wnerwia ta polska słuzba zdrowia 

Ewelinka ja juz wam pisałam kiedyś moze pamiętasz ze gdyby sie spełnił czarny scenariusz mojego poprzedniego lekarza - i nie udałoby mi się zajśc w ciaże chciałam adoptować dzidziusia czy dziecko bo niekoniecznie niemowlaka - także jestem całym sercem z tobą za tą decyzją choć zyczę ci kochana abyś miaął swoje dziecątko i drugie adoptowane np - wierze ze wam sie uda

Ewelinka ja juz wam pisałam kiedyś moze pamiętasz ze gdyby sie spełnił czarny scenariusz mojego poprzedniego lekarza - i nie udałoby mi się zajśc w ciaże chciałam adoptować dzidziusia czy dziecko bo niekoniecznie niemowlaka - także jestem całym sercem z tobą za tą decyzją choć zyczę ci kochana abyś miaął swoje dziecątko i drugie adoptowane np - wierze ze wam sie uda

Ostatnia edycja:

to dopiero debilizm a tacy katolicy ze hej 
Jakbym chciała wierzyć w przesądy to bym się pocięła bo tyle tych głupot się nasłuchałam