reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no właśnie ku***
000203DB.gif
000203DB.gif
000203DB.gif
po znajomości. teraz tylko tak idzie pracę dostać. mam nawet koleżankę, która po zawodówce pracuje w Urzędzie Miasta!!! bo jej ciotka załatwiła. a ja nie mam żadnych znajomości!!!!!!! nigdy pracy nie dostanę. w spożywczym stwierdzają, że z takim wykształceniem to jestem za dobra, w innych firmach mam za małe wykształcenie- niech się ku*** zdecydują. bo ja już prawie jak Kiepski- "w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem" wkurza mnie to niemiłosiernie!!! pozatym większość pracodawców widzi, że jestem mężatką i nie mam dzieci, więc odkłada mnie na bok z myślą, że jak mnie zatrudnią to zaraz w ciążę zajdę. tkwie w takim błędnym kole- chciałabym mieć pracę, żeby moje dziecko miało wszystko co chcę, ale nie dostanę pracy bo nie mam dziecka!!! i w dodatku na mojej drodze tylko problemy z zajściem, to się nie doczekam ani pracy, ani dziecka do doooopy!!

reklama
DOROTKA- ja nalapalam-dziekuje za ~~~~~~~~~~~~~~
i masz racje-pakuj torbe:tak::-D:-Dsciskam Cie!!milego dnia!

AGNIESZKA- Tobie rowniez milego dnia i oby sie udalo znalesc odpowieni mebel do pokoju Alana:tak:

MARYLKA- fajnie,ze mame postawisz na warcie-lec do lekarza bo nie ma co jak za dlugo nie puszcza choroba to trzeba-ja smigam na prolaktyne-paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

myslalam,ze mi posta wyslalo ,ale wlasnie wrocilam z pobrania krwi a tu widze sie zawiesil-ja juz po badaniu-zrobilam od razu morfologie-40zl zaplacilam-wynik jutro

bunia- nie martw się, wiem ze to jest wkurzając delikatnie ujmując że żeby zdobyć prace to trzeba mieć znajomości,ale nie zawsze tak jest. Ja też długo szukałam pracy, a większym mieście jest niby łatwiej. Kobieta na bezrobociu sama mi nawet doradziła, żebym pytała znajomych o prace, bo jest za dużo bezrobotnych. Do państwówej średnio na miejsce jest 5 kandydatów, 3 lata temu trzeba było się prosić o to,żeby ktoś chciał pracować w Urzędzie.
Też się wkurzałam, kiedy często słyszałam że rozmowa kwalifikacyjna to tylko fikcja i że firma i tak ma kogoś "swojego".
Nie poddawaj się i szukaj, każda rozmowa na którą zostaniesz zaproszona przyda się i może w końcu zaowocować Twoim sukcesem. Poza tym będziesz bogata w nowe doświadczenia:-)

czesc kochane :) dziekuje reszcie dziewczynek za życzonka :):)
dzisiaj spałam w nocy ale obudziłam sie 4.30 i po spaniu :/ ciepłe mleczko mi nie pomaga nic ....
Aguś - odnosnie wczorajszego ..... najfajniejszą paczuszką była by ciocia w niej zapakowana :):)

ja to chyba za mądra jestem- bo się mówi, że głupi ma zawsze szczęście. ja jakoś nie mam takiego farta

Co do przesądów nie wierze w nie, w czarne koty, w piątki 13-tego i inne bzdurki.
Ale podobno coś w tym jest, że jak ktoś ma jakiś swój amulet i wierzy, że przynosi mu on szczęście, głęboka wiara powoduje że rzeczywiście owy amulet mu pomaga.

Marylka- ubezbieczyłaś się już? Ja właśnie jutro jade do Uniqa, tylko to mi pozostaje.

bunia- witaj:-) Widze, że u Ciebie wszystko już jest ok, ciesze się. Ja nie jestem jeszcze na bieżąco niestety.
w piątek podpisałam umowe :)

bunia no ta woda jest taka wstrętna ze strach sie w niej kąpać bo odrazu skóra swędzi wyskakują chrosty i człowieka po takiej kąpieli na wymioty bierze- takie stężenie chloru - masakra jakaś u nas w tym rozu z woda najpierw jej nie było wcale potem wykopali nową studnie - bez badań człowiek sie kąpał w wodzie z bakteriami - a ja sie potem dziwie co mnie tak cipcia szczypie , i wyobrażacie sobie że po m-cu jak wybudowali studnie i lali z niej wode dopiero w piatek ją zbadali i sie okazuje że bakterie coli - nie wiem jak to sie pisze a ludziom w sobote dopiero powiedzieli ze od piątku sie nie nadaje - masakra jakaś

mama powodzenia na prolaktynie

A ja nie wiem co mam robic :szok::szok::szok: czy może iść do apteki po jakiś test i zatestować hmm... mam 31 d.c. i nie wiem

A tymczasem mam parę chwil dla siebie, a później jedziemy na miasto załatwić parę rzeczy, a jeszcze później zakupy spożywcze - trzeba uzupełnić braki w lodówce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jaki test kupić hm? ktory polecacie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia to Ty jeszcze nie zrobiłaś tego drugiego testu ???? marsz do apteki !!!!

sol tylko nie bij sprawdziłam mój sówaczek i on pokazuje że dziś 1 dzień z 26 dnia cyklu a ja mam 27 dni cykl i pierwszy dzień był w sobote poprawisz ?????

reklama
MArylko pisalam wczoraj, że robilam wczoraj test i wyszła jedna krecha, a na tym poprzednim z meżulkiem widzieliśmy drugą ledwo widoczną krechę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry