reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki jestem jeszcze na chwile...
Jefchalam juz do pracy i dostalam telefon czy moge przyjsc na 13...
wiec wrocilam do Was;-)

Bunia dokladnie wiem o czym mowisz z ta praca. Bylam w takiej samej sytuacji, nawet na linie produkcyjna mnie nie chcieli, a do biurowej pracy zawze czegos braklo...
Teraz mam prace, moze nie marzenie, ale lepza niz poprzednia i nikt by nie powiedzial ze bede bardziej z fizycznej pracy zadowolona (gdzie ludzie mysla ze na tym stanowisku to nawet po podstawowce przyjma) niz z wczesniejszej gdzie pracowalam w Panstwowym Urzedzie
Tylko cierpliwosc Kochana, tylko...

Kama jednak moja ubezpieczalnie wybralas, ;-)
My musimy u Mezusia zmienic bo w razie czego On dostanie jedynie 800zl:-(

Pysia w tym dniu napewno Ci juz wyjdzie
Mi przy cyklach 30 paro dniowych w 28dc wyszedl juz test;-)

Edit
A ja dzisiaj zrobilam test owulacyjny i tez dwie krechy!!!
Dzisiaj mialam byc w pracy do 19 a tu dupa bo zmiana do 21... Wiec dzisiaj koniecznie Mezus bedzie dopadniety...

Wczoraj pyta
To kiedy masz te dni plodne??
A ja Mu na to ze nie powiem:-p
I pytam czy napewno chce wiedziec?? A On ze nie;-)
No bo po co sie znow ma biedny strsowac..

Ostatnia edycja:
MArylko pisalam wczoraj, że robilam wczoraj test i wyszła jedna krecha, a na tym poprzednim z meżulkiem widzieliśmy drugą ledwo widoczną krechę
oj to musiałam przeoczyć :( sorka ale szczesliwa ma racje lepiej kup jeszcze jeden dla pewności i zrób jutro albo pojutrze rano , może ten pierwszy miał lepszą czułość albo coś ??

małapralinka ja tesz wybrałam unique :) i tak jak mówi Kama innego wyboru nie miałyśmy :) bo razem szukałyśmy :)

Kama a który warjant wybrałaś ?? ja wybrałam 3 z maksymalną kwotą czyli 20 000 to jakby sie dzidzia urodziłą to 2000 dostane - jak dobrze pamietam i chyba 50 zł miesiecznie sie płaci :)

Cześć dziewczęta kochane!

Ewelinka - trzymam mocno kciuki za Twoje dobre wyniki badań! Ślę Ci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Zostaniesz mamusią, zobaczysz! :tak:
Mama, Wisieńka - super, że spotkanko Wam się tak miło udało! :happy:
Bunia - witaj! Straszne te sytuacje z fikcją rozmów kwalifikacyjnych! :szok: Nie wiem naprawdę po co oni ludziom oczy mydlą w tak chamski sposób! :baffled: Trzymam mocno kciuki, żebyś znalazła pracę, kochana! :tak: Ja już niedługo kończę moje zastępstwo i... znów będę szukała pracy... :baffled::baffled::crazy:
Pysia - a ile trwają Twoje cykle? Bo jesli już po dniu spodziewanej miesiączki, to testuj. :tak:

Szczęśliwa, Kalamandyna, Maryla, Dorotka, Fleur, JSorbek, Agnieszka.kk - hej! :-)

U mnie lipa... :wściekła/y::wściekła/y::no: 30 dc dziś i oczywiście moje nerwy ze stali nie są, więc test poszedł w ruch. Znów negatywny. :wściekła/y::wściekła/y::no::no::crazy::crazy::frown::frown::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Kurcze, już sama nie wiem... Niby to dopiero 4. cykl był, ale wciąż nic. I licze te dni potencjalnie płodne, obserwuję śluz i NIC. :no::no: Strasznie mi dziś smutno. Nie będę chyba powtarzała testu, bo mimo, że to 30 dc, to użyłam tego wczesnego Bobotestu o czułości 10, więc już by coś pokazał... :baffled::baffled: Teraz czekam na tą wredną @ :sad::sad::sad:

Szczęśliwa, MArylka test robilam taki sam yhy yhy. A dziś może pójdziemy po inny i pisze, że jak jest po dniu spodziewanej @ to można robić o każdej porze dnia. A polecacie plytkowy czy strumieniowy?

Mary - hej ja nic nie liczyłam nic nie obserwowałam itd dałam na totalny luz i prosze jestem już w 18 tygodniu a starałam sie 5 miesięcy .....
Pysiu - ja robiłam popołudniu po spodziewanej @ i dwie krechy ....a co do płytkowego czy strumieniowego dla mnie to było bez różnicy .... bo w/g mnie jak ma wyjśc to wyjdzie taki lub taki :)

Ostatnia edycja:
Marylka to ciesze sie ze mialam w tym woj udzial;-)
Dobrze ze mialyscie jeszcze taka mozliwosc bo to naprawde pomocne.
Ja mialam wczesniej inna firme ale teraz moj pracoawca podpisal wlasnie z nmi i maja lepsze warunki:tak:

Mary tule Cie mocno...
Wiem jakie to ciezkie,..
Ale uda ie jeszcze,zobaczysz

mary miesiąc temu odstawiłam anty i nie wiadomo kiedy @ przyjdzie o ile przyjdzie no ale mam 31 d.c. poki co... no może kupię ten bobo test... to jest strumieniowy czy plytkowy?

Szczęśliwa, MArylka test robilam taki sam yhy yhy. A dziś może pójdziemy po inny i pisze, że jak jest po dniu spodziewanej @ to można robić o każdej porze dnia. A polecacie plytkowy czy strumieniowy?

ja tam nie piszę na temat żadnego z tych rodzajów- robiłam każdy możliwy chyba i żaden nie pokazał mi dwóch kresek, więc ja im nie wierzę

reklama
marylka- ja też wybiorę ten wariant, mam nadzieje że nie spózniają się z wypłaceniem bo trochę sie o nich naczytałam. Dużo osób się na nich skarży, ale ja i tak chce zaryzykować.

malapralinka- witaj:-) i miłego dnia pracy

pysia - trzymam kciuki

mary beth- witaj, czasami się to sprawdza że wystarczy wrzucić na luz i Bobo gotowe;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry