• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary hey ;-)
pysia babo jedna Ty chcesz żebyśmy oszalały w tej niewiedzy?
Ja już szaleję tu bo do środy tuż tuż :-D

szczęśliwa witaj. Ja to mdłości mam z dnia na dzień większe. Ale to w końcu dobry znak.
A jak tam u Ciebie dzidzia daje coraz bardziej popalić mamusi?
mama witaj. To teraz szybciej zaczynasz bo @ za sobą ,ale coś czuję ,że organizm sam teraz chce działać skoro się zmobilizował do akcji :-)

Ostatnia edycja:
reklama
malapralinka ja zbankrutuję na te testy... nie wiem czy właśnie nie kupię plytkowego tylko brac z czułością 10? teraz mam strumieniowe
MArcepanek dasz radę, do środy już tak niedaleko więc źle nie będzie :) ale z Ciebie chudzielec. Widziałam wczoraj fotkę - szok :)

Marcepanek - nie szalej kobietko :):):) bedzie dobrze zobaczysz :):)
dzidzia to już kopie ładnie :):) ale to dobry znak :) teraz zaczynaja sie bezsenne noce:/

Ostatnia edycja:
Pysia mi to sie wydaje ze juz kazdy powinien pokazac, ale w aptece mozesz poprosic o czulzy.
Ja wiem jak to z bankructwem....
W zeszly m miesiacu kupilam 10 na allegro ,tniej wyszly a zapas juz mam;-)
Oby tylko az tyle nie bylo mi potrzebych

Aguś słonko w lipcu przyszłego roku na bank będę w PL bo wesele mamy no i urlop chcemy spędzić w kraju więc jeśli pozwolisz to Ja się wproszę do Ciebie na kawkę :-D przyjadę was odwiedzić,zobaczyć maleństwo i na pogaduchy :-D

Pysia myślę że to hormony szaleją u Ciebie i stąd ten brak miesiączki.Po odstawieniu tabletek przeważnie tak się dzieję że nie wiemy kiedy @ przyjdzie ale dla pewności idź do apteki i kup test,poproś o jakiś dobry test,na pewno Pani w aptece poleci coś dobrego i testuj z rańca najlepiej z pierwszych siusków.Powodzenia

Szczęśliwa bezsenność to masakra kobieto Ty musisz się wyspać na zapas bo za niedługo będzie chodzenie po ścianach maluszek nie da pospać:tak:
pysia wiem wiem kości nieco wychodzą tu i tam. Ostatnio jak robiłam coś w kuchni przychodzi Tom i tak patrzy się na mnie. Matko boska tobie kręgosłup na wierzch wychodzi miałam akurat koszulkę bez pleców grrr.... Smutno mi się zrobiło wczoraj jak oglądałam coś na internecie i była jakaś kobieta na obrazku z brzuszkiem...a Tom mam nadzieję ,że tym razem będziesz miała taki brzuszek...takie ukłucie prosto w serducho

Agunia - jak najbardziej jestem za tym abyś przyjechała do mnie na kawusie :):):) bedziemy sie bardzo cieszyć z wizyty cioci :):)
Marcepanek - nioo właśnie myślałam ze w ciązy sobie pośpie ale pomarzyć piękna rzecz :):) a potem jak bedzie dzidzia to wiem ze nie bede narzekać na brak snu bo bedzie ze mn amój skarb ....

reklama
MARCEPANEK- no mam nadzieje,ze organizm sam sie jakos reguluje bo inaczej tego ,ze tak wczesnie dosatalam @ nie umiem sobie wytlumaczyc!!!jutro dostane wyniki prolaktyny i od razu dzwoni do ginek-mam nadzieje,za wszystko teraz bedzie si:tak:a jak Twoje mdlosci???no i &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte w srode:tak::-D

PRALINKA- jak wyszly II krechy na tescie owu to dzialajcie i dobrze,ze nie mowisz M kiedy plodne-po co ma sie stresowac;-)

PYSIA- zrob test i daj szybko znac:tak:

MONIA- fajnie,ze wrocila ochota na urlop:tak:
MARYLKA- jak tam @ po castagnusie jest normalna czy bardzie obfita????

SZCZESLIWA- Z tOBA JESZCZE SIE NIE WITALAM-DUZY BUZIAK:))) a tak to jest-w dzien sie pospi to pozniej w nocy sie buszuje...po szafkach w poszukiwaniu czegos do zjedzenia:):)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry